تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 732 از 905 اولاول ... 232632682722728729730731732733734735736742782832 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,311 به 7,320 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان پژو پارس چه نوع سنسور اکسیژنی میخوره ؟ یکی گرفته بودم اما گفتن بهش نمیخوره و باید یورو 4 SSAT باشه
    چرا وقتی ماشین رو به دیاگ وصل میکنه به جای اینکه پژو پارس رو انتخاب کنه پژو 405 رو انتخاب میکنن ؟ اونا ( تنظیم موتوری ها ) اشتباه میکنن یا ایران خودرو سر من کلاه گذاشته و 405 فروخته ؟
    سلام
    ماشینای ایرانی مثل ماشین های دنیا نیست که بگی مثلا تویوتا کرولا چه سنسوری میخوره. تا حالا 10 مدل ecu و سیستم انژکتور مختلف روی ماشینا قرار دادن و هر کدوم با هم فرق دارن. ضمنا سیستم موتور و انژکتور پارس و 405 یکیه پس توی دیاگ فرقی با هم ندارن.
    اما در مورد ssat، این سسیستم یکی از بدترین و بی کیفیت ترین سیستم های انژکتور مورد استفاده در خودرو های داخل بوده. در مورد سنسور اکسیژنش هم من تا اونجا که اطلاع دارم فقط و فقط باید مارک خودش رو گیر بیاری (گرچه سوکتش مثل زیمنسی هست، مستطیلی مشکی داخل زرد ولی باهاش مچ نمیشه). شما بگرد دقیقا سنسوری رو پیدا کن که روش ssat خورده باشه. قیمتش هم فکر کنم حدودا 100 تومنه

2. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    در صورت امکان تعمیرگاه خوب و با انصاف جهت سرویس های دوره ای خودرو مانند تعویض روغن و ..... رو در تهران ( ترجیحا غرب تهران ) معرفی کنید که بنده بتونم با خیال راحت و جلوگیری از خرید جنس های تقلبی راحت ماشینو سرویس کنیم ؟ مدل ماشین هم 206

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام پراید 87 دارم تو سرعت 100 یا 120 دارم میرم بعد وامیسم دنده رو خلاص میکنم دور موتور رو 2 گیر میکنه و بعد ز چند ثانیه یهویی برمیگرده سرجاش تو اون موقعی که رو 2 هست موتور بدجور گاز میخوره دوسه بار گاز میزنم دور موتور پایین میاد این 1 هفته هست این وضع مثلا میبینی 1 ماه خوبه 2 هفته اینجوریه واشر سرسیلندر و صافی بنزین و باطری و خلاصه همه چی تازه عوض کردم کمک فنر هم تازه تعویض کردم خلاصه منظور میگم همه چیشو تازه و تمیزه فقط نمیدونم مشکل از چیه این گاز خوردن بی دلیل ممکنه از استپ موتور باشه؟کمک لطفا

5. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام پراید 87 دارم تو سرعت 100 یا 120 دارم میرم بعد وامیسم دنده رو خلاص میکنم دور موتور رو 2 گیر میکنه و بعد ز چند ثانیه یهویی برمیگرده سرجاش تو اون موقعی که رو 2 هست موتور بدجور گاز میخوره دوسه بار گاز میزنم دور موتور پایین میاد این 1 هفته هست این وضع مثلا میبینی 1 ماه خوبه 2 هفته اینجوریه واشر سرسیلندر و صافی بنزین و باطری و خلاصه همه چی تازه عوض کردم کمک فنر هم تازه تعویض کردم خلاصه منظور میگم همه چیشو تازه و تمیزه فقط نمیدونم مشکل از چیه این گاز خوردن بی دلیل ممکنه از استپ موتور باشه؟کمک لطفا
    سلام دوست عزیز
    این مشکل از بخش دریچه گاز هست و به احتمال خیلی خیلی زیاد از خود استپر. پیشنهاد میشه اول استپر رو باز کنید و کامل تمیز کنید اگه باز هم مشکل وجود داشت با یه استپر دیگه عوض کنید (ترجیحا از روی یه ماشین سالم جابجا کنید) ببینید چطور میشه. اگه استپر نباشه قطعه بعدی که ممکنه خراب باشه، پتانسیومتر دریچه گاز هست که پایینتر از استپر قرار گرفته. شما فعلا از همون استپر شروع کن چون 99 درصد این مشکل از استپر میشه

7. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

10

چه مارکی خوبه؟الان با مکانیک نمایندگی سایپا هماهنگ کردم میگه شرکتی بیار برات تعویض کنم مدل ماشینم 87 هست هیدرولیک سفارشی باید زیمنس بگیرم براش؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

چه مارکی خوبه؟الان با مکانیک نمایندگی سایپا هماهنگ کردم میگه شرکتی بیار برات تعویض کنم مدل ماشینم 87 هست هیدرولیک سفارشی باید زیمنس بگیرم براش؟
    به نظر من اول با یه ماشین جابجا کن (بلخره تو اطرافیان یه پراید یا پیکان پیدا میشه تست کنی) استپر همه پراید ها و پیکان (و همچنین آردی و روا) به هم میخورن و یکی هستن. هر موقع خواستی بخری مطمئن ترینش مارک ایران کاربراتور هست، بقیه شانسی هستن ممکنه کار کنن ممکن هم هست از همون اول اذیت کنن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان ماشینم 405 86 آب کم میکرد هفته ای یک لیوان امروز افتاد ب پرت پرت و بردم تعمیرگاه دود سفید شدید هم میداد مکانیک گفت واشرسرسیلندرت باطل شده باید باز کنم باز کرد دید بعله باطل شده سرسیلندر هم باید بر کف تراشی خلاصه بردم تراشکار گفت چون ی مقدار زنگ زده باید هم جوش بخوره هم تراش میشه هزینش 200 تومن گفتم اگه فقط کف تراشی بشه چی گفت زیاد واست کار نمیکنه خلاصه ماهم گفتیم چیکار کنیم فعلا درست کن تا بعد حالا هرکس ی حرفی میزنه یکی میگه باهمین کف تراشی درست میشه خوب شد جوش ندادی یکی میگه نه ممکن دوباره عود کنه یکی میگه نو بزن سرسیلندر یکی میگه نو بزنی همش شده چینی کلی قطعات دیگه مثل سوپاپ هم باید نو کنی حالا موندم کسی نظری نداره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سوال مارو که کسی جواب نداد لااقل کسی میدونه سرسیلندر 405 اصل فرانسش نو تو بازار هست؟اگه نیست امکان داره با رفع تحریم ها بیاد اصلیش؟مارک کیک یا الدورا چی چطور هستند؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سوال مارو که کسی جواب نداد لااقل کسی میدونه سرسیلندر 405 اصل فرانسش نو تو بازار هست؟اگه نیست امکان داره با رفع تحریم ها بیاد اصلیش؟مارک کیک یا الدورا چی چطور هستند؟
    سلام
    دوست عزیز در مورد سرسیلندر موتور xu7 اصلا نمیشه نظر قطعی داد. این موتور تو این بخش شدیدا مشکل داره و با این جنس قطعات و تعمیرکارهای ما که دیگه...

در مورد مارک ها، اصلا سمت ایساکویی نرو که قطعه رو از نزدیک میبینی حالت به هم میخوره. فرانسوی هم که اصلا فکرش رو نکن، چرا باید قطعه ماشین 30 سال پیش رو تولید کنن؟
    الدورا سرسیلندرش رو ندیدم ولی خیلی از قطعاتش با کیفیت هستن و احتمالا سرسیلندرش هم حداقل از خیلی ها بهتر باشه. کیک فکر میکنم واشر سرسیلندر باشه و ندیدم سرسیلندری با این مارک فروخته بشه! به نظرم الان با این وضعیت همین الدورا مطمئن ترین مارک باشه

13. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز در مورد سرسیلندر موتور xu7 اصلا نمیشه نظر قطعی داد. این موتور تو این بخش شدیدا مشکل داره و با این جنس قطعات و تعمیرکارهای ما که دیگه...

در مورد مارک ها، اصلا سمت ایساکویی نرو که قطعه رو از نزدیک میبینی حالت به هم میخوره. فرانسوی هم که اصلا فکرش رو نکن، چرا باید قطعه ماشین 30 سال پیش رو تولید کنن؟
    الدورا سرسیلندرش رو ندیدم ولی خیلی از قطعاتش با کیفیت هستن و احتمالا سرسیلندرش هم حداقل از خیلی ها بهتر باشه. کیک فکر میکنم واشر سرسیلندر باشه و ندیدم سرسیلندری با این مارک فروخته بشه! به نظرم الان با این وضعیت همین الدورا مطمئن ترین مارک باشه
    درسته واشر کیک هست اگه کسی بود انداخته باشه الدورا بتونم پیدا کنم ازش بپرسم خوبه اکثر پژو دارها با این سرسیلندر آشغال درگیر مرسی از شما

15. این کاربر از aryamehr1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •