اپدیت کسپر حجیم تر از نود هست.
اپدیت کسپر حجیم تر از نود هست.
کاسپر هم فقط اپدیت جدید رو دان میکنه
و یسیستم برسی از ورژن 9 اضافه شده که بدقت بیشتری دیتابیس سیستم رو با سرور چک میکنه تا فایل اضافه دانلود نکنه
در برخی ساعات روز سرور های کاسپر سرعت کمی دارن
زمان بر بدون رو بعضی ها به همون مقایسه فایل ها سرور و سیستم نسبت می دن
یک نکته : امروز جهت تست یه کی انتی ویروس رو به اینترنت سکیوریتی دادمدیدم مثل ورژن قبل پیغام استباه بودن نداد و گفت می تونه اپگریت کنه با این کا اینترنت سکیوریتی تبدیل شد به انتی ویروس. و با کی داد دوباره تونستم برگردونم اینترنت سکیوریتی رو عجب پیشرفتی دراه این کاسپر
![]()
سلام2011 نسخه بتا هست یا فاینال ؟
فاینال هست ، اگه جدید تر هم بیاد بهینه شده همین هست .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
سلام دوستان
من از KIS9 استفاده میکنم
جدیدا کسپر خیلی از سیستم من استفاده میکنه
دائما در حال اسکن هست البته در ظاهر چیزی مشخص نیست اما صدای هارد و همچنین بالا رفتن شمارشش در قسمت Total scanned این رو مشخص میکنه و در برخی موارد خودسر شروع به Rootkit scan می کنه
همچنین در Task manager در قسمت Processes در بیشتر مواقع 3 4 تا avp.exe در حال اجرا هست
به نظرتون مشکل چیه؟
علائم ویروس شدن که ندارید ؟ اگه نه این جور مشکلات مخصوصا روت کیت اسکن خودسرانه که واقعا کفر همه رو در میاره توی ورژن 9.0.0.435 بود اما توی 9.0.0.736 بر طرف شده. حالا پیشنهاد من اینه که ورژن 736 نصب کنید و اگر هم همین ورژن رو دارید و راهی قطعی پیدا نکردید یک بار ریمو و دوباره نصب کنید.
دوستان کسی میدونه که در ورژن 2011 چرا وقتی تیک قسمت select action automatically را برمیداریم هچ برنامه ای نمیتونه به اینترنت وصل بشه؟
با سپاس
سلام دوستان
الان يه ويروس دارم نميزاره هيچ كدوم از درايو ها رو باز كنم.فقط درايو ويندوز باز ميشه و همچنين درايوي رو كه فرمت كنم باز ميشه
وقتي ميخوام درايو رو باز كنم صفحه ميپره و ميره صفحه دسكتاپ
اسم اين ويروس چيه؟كاسپر ميتونه حلش كنه
KIS9
تو رو خدا كمكم كنيد ديونم كرده
سلام دوستان. با کسپر آپدیت 2011 safe remove ویندوزم پریده. کسی میدونه چه ویروسیه؟ چرا کسپر نتونسته پیداش کنه. کلافم کرده. ویندوزم 7 هستش...
سلام رفقا .
این مشکل من 100 در 100 قبلا مطرح شده ولی من از طریق سرچ به نتیجه ای نرسیدم . به هر حال معذرت از یرسش احتمالا تکراری .
من از kis 8 استفاده میکنم . این آیدیت هایی که تا الآن انجام شده ، کجا قرار میگیره ؟! (برای بعد از نصب ویندوز). اصلا امکان این هست که آیدیت هاش رو کیی کنم و بعد ازشون استفاده کنم؟ . اگه بخوام روی مموری انتقالش بدم و کس دیگه ازش استفاده کنه چطور ؟
ممنون میشم یه توضیح کامل بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)