تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 732 از 800 اولاول ... 232632682722728729730731732733734735736742782 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,311 به 7,320 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

میزان مصرف برق کامپیوتر در ویندوز xp بیشتر هست یا ویندوز 7؟
    با سلام
    البته بي تاثير نيست كار با ويندوز و نرم افزار
    خيلي جزيي هست تغييرات

موفق باشيد.

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا این چه مسخره بازییه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نمیخواید جواب بدید بگید . چرا از این تاپیک ما رو پاس میدید به اون تاپیک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! همینجا پاسخ دادید که هیچ ندادید بی خیال ما رو اوسکل نکنید ...
    سلام

لحنتون درست نیست دوست گرامی.

وقتی انجمن به اون جامعیت وجود داره دیگه چه نیازی هست بیایم این تاپیک رو الکی شلوغ کنیم و اطلاعات محدودی رو در اختیار شما قرار بدیم ؟

کسی جواب من رو نداده هنوز!!!!
    فکر نکنم راهی وجود داشته باشه . وقتی فلش رو به سیستم دیگه ای وصل میکنید ، ویندوز بر اساس تنظیمات اون سیستم حالت نمایش رو نشون میده.

موفق باشید

3. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه medil0ne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    DeparTeD CitY

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده خوساتم ببینم تو 7 میتونم کاری بکنم که کلید backspace به جای این که به فولدر قبلی باز شده برگرده ،مثل xp به فولدر بالاتر برگرده؟
    یه دنیا ممنون

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کسی نیست جواب مارم بده 2 صفحه قبل

داره خودمونی میشه hosseinfsf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    poonak

پيش فرض

ميتونيد دستي پاكشون كنيد رجيستري و فايلهاي اضافه مسير نصب برنامه و نهايتا ميتونيد از نرم افزارهاي پاكسازي رجيستري استفاده كنيد
    شما میتونید از نرم افزار tuneup utility استفاده کنید

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یکی از دوستانم نمیدونم با سیستمش چی کار کرده !!!! الان وقتی که سیستم بالا میاد فقط و فقط صفحه دسکتاپ هست رو سیستمش نه تسکبار ویندوز و نه آیکونها !!!!! هیچی !!!!!
    چه بلایی سر ویندوزش اومده ؟ چی کار باید کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با عرض سلام من سرویس پک 3 دارم مشکلی برام پیش اومده .زمینه تمام نوشته های زیر آیکونهای روی دستکاپ آبی شده .درسرویس پک 2 میتونستم درستش کنم ولی آلآن جواب نمیده .ممکنه راهنمایی بفرمایید؟ متشکرم

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

با عرض سلام من سرویس پک 3 دارم مشکلی برام پیش اومده .زمینه تمام نوشته های زیر آیکونهای روی دستکاپ آبی شده .درسرویس پک 2 میتونستم درستش کنم ولی آلآن جواب نمیده .ممکنه راهنمایی بفرمایید؟ متشکرم
    چند روش برای از بین بردن آبی شدن آیکون های دسکتاپ

1- ابتدا چک کنيد آيکونهاي دسکتاپ قفل نباشد. بدين منظور بر روي دسکتاپ کليک راست نموده و در قسمت Arrange icons دقت نمائيد تيک گزينه Lock web items نخورده باشد اگر چنين است تيک را برداريد.

2- بر روي دسکتاپ کليک راست نموده ، گزينه Properties را انتخاب نموده سپس به تب Desktop رفته پس از انتخاب Customize desktop تب Web را انتخاب کرده آنگاه دقت کنيد هيچ گزينه اي غير از My current home page درون کادر Web page نباشد، اگر چنين است آن را حذف کنيد.

3- روشهاي قبلي مقدماتي بود اما روش اصلي چنين است:
    روي My computer کليک راست نموده و گزينه Properties را انتخاب نمائيد از آنجا به تب Advanced رفته و در قسمت Performance به گزينه Settings رفته و گزينه دوم يعني Adjust for best appearance را انتخاب کرده و OK نمائيد. اگر جواب نداد، گزينه هاي بعدي را انتخاب کنيد. اگر درست نشد در پایین گزینه Use Drop Shadows for Icon Labels on the Desktop را تیک دار کنید.

4- اگر هیچکدام از روشهای بالا جواب نداد ممکن است وجود این کادر دور آیکونهای دسکتاپ بخاطر وجود تنظیم خاصی در رجیستری باشد ( که توسط ویروسها یا نرم افزارهای دیگری ایجاد شده باشد )

به مسیر

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer

در رجیستری رفته و در آن متغیر ForceActiveDesktopOn را بیابید و مقدار آن را از 0 به مقدار 1 تغییر دهید . ( برای اجرای رجیستری بایستی دستور Regedit را در کادر Run اجرا کنید ).
    Last edited by Ghaioom; 08-02-2011 at 11:07.

10. 4 کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا یکی از دوستانم نمیدونم با سیستمش چی کار کرده !!!! الان وقتی که سیستم بالا میاد فقط و فقط صفحه دسکتاپ هست رو سیستمش نه تسکبار ویندوز و نه آیکونها !!!!! هیچی !!!!!
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4619362&postcount=20

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

شاید Explorer.exe تو پوشه ویندوز نیست! یکی دو تا ویندوز داشت اون یکی تو پوشه ویندوز Explorer.exe نداشت و هیچی نمیاورد من کپیش کردم از اون پوشه ویندوز به این پوشه ویندوز درست شد.

13. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •