جنرال گرنجر من میل زدم به ترایب فایت2 که ترایب دوم ما هستن تا تو بری توی اونا.همچنین برای Ardi20.راستی اعضای قوی فایت2 بعد از یه مدت میان توی ترایب اصلی.
جنرال گرنجر من میل زدم به ترایب فایت2 که ترایب دوم ما هستن تا تو بری توی اونا.همچنین برای Ardi20.راستی اعضای قوی فایت2 بعد از یه مدت میان توی ترایب اصلی.
اینو بالا صفحه جلوی اسم روستا نوشته:
iran (931|745) k79
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (284|797) K72
مرسی
توی ورلد 10 همچین چیزی نیست.
اره راست میگه توضیح بدید چجوری کار می کنه
یه روز وقت داریم ازش استفاده کنیم
اقا دمت گرم....
از ترایب فریتز هم واسم دعوتنامه اومده بود ولی فایت 2 رو انتخاب کردم...
بردیا اینی که کنار منه از بچه های ترایب بهم کمک میکنه یکجا رو با هم نوبل کنم؟می خوام یکی رو نوبل کنم که 2 تا ده داره!فقط اون حمله اولو بکنه من نوبلش کنم![]()
براي استفاده از گرافيك بازي از روي هارد كامپيوتر:
شما بايد مرورگر اينترنت اكسپلور 7 داشته باشيد
پكيج را از لينك زير دانلود كنيد
در درايو C بازش كنيد و نام پوشه را دقيقا Tribalwars ميگذاريد.توجه كنيد تنها يك پوشه اصلي با اين نام باشد و داخل آن پوشه هاي تصاوير استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس مسير زير را برويد:
Settings > Settings
روبروي متن Path for graphical package اين را كه ميگويم بنويسيد:
file://C:/Tribalwars
وقتي اين كار را كرديد ok را بزنيد و بعد به نوار ابزار مرورگر IE7 برويد در اين مسير Tools->Internet options
سپس تب 'Security' را انتخاب كنيد و بعد از آن Trusted Sites را انتخاب كنيد.
درست بايد مثل شكل زير كار كنيد(فقط لينك آدرس بازي بايد مال سرور 10 باشد)
دقت كنيد تيك اين گزينه 'Require server verification' را برداريد
دكمه Add را بزنيد و بعد كلوز كنيد.
تمام شد .با يكبار رفرش مرورگر شما سرعت بالايي در ديدن تصاوير بازي خواهيد داشت
=================
تنها در IE7 ميشود.
براي فايرفاكس دستوراتش فرق ميكند.
Last edited by pedram_ashena; 12-11-2007 at 13:02.
سریعا روش گودزیلا رو هم بگو.من با فایرفاکس کار میکنم
ادیت:فقط با پرمیوم کار میکنه؟
برای فایر فاکس خیلی دردسش بیشتره
For Firefox:
First, you need to change some firefox settings. Firefox needs to be closed to do this, so make sure you close it now.
You need to locate your firefox install folder. This is normally C:\Program Files\Mozilla Firefox\, but it may differ depending on your computer.
Once you're in the firefox directory, open the greprefs folder and look for all.js. Right click on it, then click on 'Open With->Choose Program'. Fine notepad or wordpad, and click on Open.
Once you've opened up the file, scroll right down to the bottom of the file and paste the following in to it:
pref("capability.policy.policynames", "localfilelinks");
pref("capability.policy.localfilelinks.sites", "http://tw2.tribalwars.net");
pref("capability.policy.localfilelinks.checkloadur i.enabled", "allAccess");
Note: You must replace the part that says 'http://tw2.tribalwars.net' with the address of the game world that you play on. Some examples of these are:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدYou can find this out by looking at the address bar while you are playing.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Once you have entered the three lines, close the file and load up firefox. Log in, and go to Settings->Settings.
Under the graphical pack section, enter the following for the Path to Graphical package:
file://C:/Tribalwars
If your graphics pack has a custom .css file, enter the path to it under the 'Path to CSS file' textbox. For example:
file://C:/Tribalwars/stamm.css
Click OK, and your graphics pack should be activated.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)