دوست عزیز شما که مشخصات رو دارید یه مطالعه بفرمایید و نمونه عکسهاروهم از سایتها ببینید و برای خرید تصمیم بگیرید
![]()
دوست عزیز شما که مشخصات رو دارید یه مطالعه بفرمایید و نمونه عکسهاروهم از سایتها ببینید و برای خرید تصمیم بگیرید
![]()
نباید نظرت رو عوض می کردی
تفاوت وزن مشهوده اما اگر قراره دنباله کامپکت های سبک بریم پاناسونیک(لومیکس) و الیمپیوس ارجح تر هستند(کیفیت عکس به شکل محسوسی برتره)
سرعت شاتر 130 تا 1 روی 2500 که بهتره اما اگر روی بی مد منظور باشه اچ 55 با 30 ثانیه بهتره که خب کاربردش خیلی به مذاق عکاسی شخص بستگی داره
ایزو در مورد این کامپکت ها بخصوص خانواده سونی بالاتر از400 واقعا غیر قابل استفاده است
فلاششون تفاوت اساسی نداره
من کماکان باتری AA سایز رو اصلا ضعف نمیدونم که در بسیاری موارد حتما برتری محسوب میشه مخصوصا در این کلاس که یه جورایی Economic class محسوب میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته بی تردید کیفیت فیلمبرداری سونی بهتره که در SX130 هم این موضوع بهبود پیدا کرده و اختلاف کمتر شده و بنظر من کیفیت عکس کاملا بنفع 130 است البته لینک نمونه عکس ها رو گذاشتم ممکنه ذایقه کسی بیشتر به نفع سونی باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sony H55 Color performance
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
منم موافقم
FZ40 گزینه ای به مرتب بهتر از HX1 است
سلام دوستان
یک سوال فنی دارم خدمت اساتید گرامی... اینکه دوربینی مثل HS10 که باطری AA میخوره، این براش یک مزیت هست یا عیب؟ شنیدم که خیلی اذیت میکنه اینجوری... خواستم ببینم نظر شما چی هست
پیشاپیش ممنون 3>
باطری قلمی یه مزایایی داره و یه معایب
و اونم سلیقه ایه بنظر من![]()
مرسی بابت پاسختون
خب همون دیگه مزایا و معایبش رو میخوام بدونم! خودم اصلا راغب نیستم به باطری قلمی. تنها دلیلی که تو خرید hs10 شک کردم همینه![]()
مزایاش اینه که شما میتونید تو مسافرت 10 تا باطری قلمی شارژی هم همراهتون ببرید و با خیال راحت و نسبتا هزینه کمتری به باتری لیتیوم عکاسی کنید.
معایبش اینه که باید باتری شارژی بخرید که 2 تاش حدود 5000 تومنه . و اینکه باید شارژر هم بخرید ! که اونم مارک خوبی مثل سونیش حدود 15 تومنه.
آقا من دیشب رفتم و جمهوری و بعد از 2 ساعت چرخ زدن بالاخره یه hx1 خریدم
واقعاً که قیمتها خیلی عجیب غریبه:
hx1 رو باگارانتی اصلی بازرگانی ایران از 520 تا 547 تومان قیمت می دادن!!!!! و توی سونی سنتر از همه جا گرون تر بود!!!!
ولی با گارانتی ایده آل از 420 بود تا 480 تومن!!!!البته گاراتی که نه با بیمه نامه ایده آل
من خودم با بیمه ایده آل (البته بیمه نامه واسه بیمه سامان بود) گرفتم 420 تومن که یه مموری 8 گیگ سونی بهم داد 35 و یه کیف 12 تومان
البته فروشنده ها که طبق معمول هر کدوم یه چیزی می گفتن!! یکی می گفت با گارانتی اصلی نخری تقلبی بهت می دن و یکی می گفت این اصله و اون فرعه و ...
fz40 , fz100 اصلاً تو بازار هیشکی نداشت و قیمتش رو هم نمی دونستن و می گفتن که هنوز نیومده
hs10 رو از 410 تا 440 تومان قیمت گرفتم و sx30 کانن رو از 480 تا 520 تومان
مخلصیم
آقا یه سئوال دارم
من دفترچه راهنمای فارسی این hx1 رو از کجا می تونم گیر بیارم؟؟؟
اونی که با ضمانت بازرگانی ایران بود دفترچه فارسی داشتو احیاناً خود دوربین هم زبان فارسی داشت (البته این دومیه اصلاً مهم نیست)
![]()
مبارکت باشه
HS10 چرا نگرفتی؟
مبارک باشه
ممنون قیمت ها را اینجا گفتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)