تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 732 از 949 اولاول ... 232632682722728729730731732733734735736742782832 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,311 به 7,320 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

اگرم یک روزی تمام دنیا اینترنت رایگان نشه اینجا نمیشه
    همین الان شرکت هایی نظیر T-Mobile با یکی دیگه که اسمش رو یادم نمیاد به مشترکین آبونمانشون اجازه میدن توی کشورهای دیگه - فکر کنم T-Mobile نزدیک به 120 یا بیشتر خاطرم نیست- ارتباطات رایگان از نوع تماس و ارسال پیام و اینترنت داشته باشند !! حالا اینجا شب میخوابی صبح پا میشی یک سازی می زنند
    من 6 ماه پیش از صبا نت فرار کردم اومدم اینجا
    حجم کاریم بی نهایت بالاست که دو ماهه فرصت نکردم شبانه دانلود کنم و میخواستم به همین علت که هی دارم حجم میخرم این ماه نا محدود بگیرم که
    خدا لعنتتون کنه، کشورهای دیگه دارند به کجا می رسند و چه کارها میکنند شما اعصاب یک ملت رو داغون کردید به قرآن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام دوستان تخلیه از این شرکت به چه صورتیه چون منم از این شرکت اینترنت دارم قرار با این وضیعت پیش اومده تخلیه کنم ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

صبح قرار بود برام ایمیل کنن فرم رو تا تخلیه بشه ولی نکردن ظهر زنگ زدم مسئولش نبود زنگ زدم پشتیبانی گفت رفته خونه منم گفتم باشه از طریق 195 جمعش میکنم حالتونو میگیرم / رفتم 195 شکایت کردم گفتم جمع نمیکنند

در کل من هم مثل شما دارم از طریق همین ۱۹۵ اقدام می کنم، اما سوال اینجاست که ما باید قرارداد داشته باشیم یا نه؟

خوب من آلان دارم سعی می کنم قرارداد کتبی بگیرم ازشون با مهر امضا که اگر به دادگاه یا شورای حل اختلاف کشید اونجا حرفی برای گفتن داشته باشیم...

به من گفت تخلیه کنید پولتون می پره مگر اینکه سرویس جدید بگیرین، گفتم نه همین سرویس (۱Mb/ps (۱۰Kb/ps خودمو نگه می دارم تا به نتیجه برسم، نه تخلیه می کنم، نه سرویس عوض می کنم، باید که کلا سختیش خیلی زیاده، اما اگر هر کدوم از ما موفق بشیم که به حقمون برسیم درس عبرت میشه با مردم اینطوری بر خورد نکنند...

می دونم وضعیت به چطوری هست، اما حاضر نیستم از حقم بگذرم...

من که فرم تخلیه رو پر کردم اما گفتن دارن صحبت میکنن که حداقل وضعیت بهتر شه یا برای مشترکین قدیمی اجرا نشه

این یک دروغه برای اینکه شما رو نگه دارن به من همین گفتن که تا شنبه صبر کنید اما هم من شما می دونیم که تا ۱۰۰ سال دیگه هم صبر کنیم برای این شرکت هیچ کاری نمی کنه، اگر می خواستن فکر کنند که از اول فکر می کردند و کار به اینجا نمی رسید....

Last edited by codex1; 21-05-2015 at 16:19.

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

در کل من هم مثل شما دارم از طریق همین ۱۹۵ اقدام می کنم، اما سوال اینجاست که ما باید قرارداد داشته باشیم یا نه؟

خوب من آلان دارم سعی می کنم قرارداد کتبی بگیرم ازشون با مهر امضا که اگر به دادگاه یا شورای حل اختلاف کشید اونجا حرفی برای گفتن داشته باشیم...

به من گفت تخلیه کنید پولتون می پره مگر اینکه سرویس جدید بگیرین، گفتم نه همین سرویس (۱Mb/ps (۱۰Kb/ps خودمو نگه می دارم تا به نتیجه برسم، نه تخلیه می کنم، نه سرویس عوض می کنم، باید که کلا سختیش خیلی زیاده، اما اگر هر کدوم از ما موفق بشیم که به حقمون برسیم درس عبرت میشه با مردم اینطوری بر خورد نکنند...

می دونم وضعیت به چطوری هست، اما حاضر نیستم از حقم بگذرم...

این یک دروغه برای اینکه شما رو نگه دارن به من همین گفتن که تا شنبه صبر کنید اما هم من شما می دونیم که تا ۱۰۰ سال دیگه هم صبر کنیم برای این شرکت هیچ کاری نمی کنه، اگر می خواستن فکر کنند که از اول فکر می کردند و کار به اینجا نمی رسید....

من که چشمم آب نمیخوره بتونی حقتو بگیری اینا پشتشون به بالا و وارد کنندگان پهنای باند(مافیای اینترنت) گرمه کاری از دست من و شما بر نمیاد وگرنه تا حالا اینقدر عرض اندام نمی کردن اینا میخوان همه بابت هر گیگ استفاده چند هزار تومان پول بدن و بریزن تو جیب هاشون که ته هم نداره شما حساب کن اگه هر stm رو میخواستن نامحدود بین مشترک هاشون با قیمت کنونی به اشتراک بزارن چندین میلیون سود میکردن ولی حالا میخوان با حجمی کردن اینترنت و اعمال محدودیت بر روی نامحدود و مجبور کردن کاربر به استفاده از اینترنت حجمی و به دنبالش خرید ترافیک گران چندین برابر بیشتر از قبل پول به جیب بزنن
    Last edited by sorooshfm; 21-05-2015 at 16:27.

5. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منم گفتم نه قربون دستت.
    فرم تخلیه رو پر کردم و فعلا به دنبال یه جای بهترم

اینم فرم تخلیه .برتون آپلود میکنم. همراه اسکن کارت ملی باید یفرستید
    ( عزیزی که برات نفرستادن : صح یه آقایی بود که ظرفیت میل باکسش پر شده بود برا همین نه میتونست بفرسته و نمیتونست میل دریافت کنه و اینم خودش نمیدونست :| ساعت 1 که دوباره زنگیدم یه خانوم بود که بعد 3-4 دقیقه تازه فهمید و همون موقع میل رو فرستاد)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 3 کاربر از sh93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان تخلیه از این شرکت به چه صورتیه چون منم از این شرکت اینترنت دارم قرار با این وضیعت پیش اومده تخلیه کنم ممنون.
    وضعیت این شرکت از ۲۸ اردبیهشت سال ۹۴ یعنی همین چند روز پیش وخیم شد، افتضاح شد و در آخر مزخرف...

اگر با تخلیه صدمه از نظر مالی به شما نمی زنه که این اولین پیشنهاد منه.
    اما اگر می خوایید از حقتون دفاع کنید و می توانید صبر کنید از طریق شماره تلفت ۱۹۵ و سایت ۱۹۵ شکایت خودتون ثبت کنید و پیگیری کنید تا به نتیجه برسید.

دوستان در کل تمام تقصیر ها گردن مدیر عامل جدیدکه دارن توی شرکت خودی نشون میدن برای سود دهی بیشتر!!!... با پایمال کردن حق مشترکین...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان یک خواهش از این به بعد اگر در حال اطلاع رسانی هستید لطف کنید شهرتون اعلام کنید، برای مشخص شدن بهتر وضعیت.

از همگی ممنونم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه payampop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وزیر ارتباطات: برای تحول در وضعیت اینترنت مصمم هستیم

به گزارش ایرنا، محمود واعظی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران زنجان با تاکید بر اینکه موضوع اینترنت و رفع مشکلات این بخش یکی از دغدغه های اساسی و مهم این وزارتخانه و دولت به شمار می رود، افزود: بر این اساس تلاش می شود سرعت اینترنت و مواردی را که مورد نظر مردم به ویژه دانشگاهیان، مراکز عمومی کشور و واحدهای کسب کار نیاز دارند تامین شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر رتبه بندی اعلام شده موسسه بین المللی در ارتباط با وضعیت اینترنت کشورهای جهان افزود: رتبه بندی متعددی در این بخش وجود دارد و در یکی از این رتبه بندی ها که در رابطه با زیر ساخت های کشور در این بخش اعلام شده نسبت به سال گذشته پنج رتبه ترقی کرده ایم.

وی یادآور شد: هنوز در این بخش با معیارهای جهانی فاصله داریم و برای ارتقای بیشتر باید کار و تلاش بیشتری انجام شود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

وزیر ارتباطات: برای تحول در وضعیت اینترنت مصمم هستیم

به گزارش ایرنا، محمود واعظی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران زنجان با تاکید بر اینکه موضوع اینترنت و رفع مشکلات این بخش یکی از دغدغه های اساسی و مهم این وزارتخانه و دولت به شمار می رود، افزود: بر این اساس تلاش می شود سرعت اینترنت و مواردی را که مورد نظر مردم به ویژه دانشگاهیان، مراکز عمومی کشور و واحدهای کسب کار نیاز دارند تامین شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر رتبه بندی اعلام شده موسسه بین المللی در ارتباط با وضعیت اینترنت کشورهای جهان افزود: رتبه بندی متعددی در این بخش وجود دارد و در یکی از این رتبه بندی ها که در رابطه با زیر ساخت های کشور در این بخش اعلام شده نسبت به سال گذشته پنج رتبه ترقی کرده ایم.

وی یادآور شد: هنوز در این بخش با معیارهای جهانی فاصله داریم و برای ارتقای بیشتر باید کار و تلاش بیشتری انجام شود.

آلان یعنی سرویس های نامحدود از تمام ISPها جمع می کنن مردم مجبور به خرید سرویس های حجمی گرون ؟؟؟؟
    Last edited by codex1; 20-06-2015 at 08:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگر دنبال شواهد هستید، به شکایت های در انتظار سایت ۱۹۵ و همینطور تماس های مکرر ما سازمان تنطیم مقررات مراجعه کنید.

Last edited by codex1; 20-06-2015 at 08:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •