تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 732 از 870 اولاول ... 232632682722728729730731732733734735736742782832 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,311 به 7,320 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من آهنگ گوش میدم (بغیر از ماموریت اصلی گوشی)راستی اون عکسم گذاشتم که ببنید چه بلایی سر قیافه 5700 آوردن
    راستی اینا که میگی قاب عوض کردن من قابش رو کلا رنگش رو عوض کردم سیاه خالص.
    یه همکلاسی هم دارم قابش رو کرده سبز در باطری و اون قسمتهای لاستیکی شده سبز.
    خیلی جالب شده بود .

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

منم شديدا وسوسه شدم عوض كنم ولي الان وقتش نيس.بزار نوكيا تاچ ها رو بفرسته بازار قيمتها همچين بكشه پايين اونوقت.تابستون سال ديگه عوض ميكنم حتما! تازه هر گوشي رو نوكيا ميده بيرون يه چيزي نداره.يكي فلاش زنون داره دكمه هاش ضايع هست.6220 هم زنون داره كيپد ميگن لق ميزنه و صفحشم 2/2 هست.n79 فلاشش زنون نيس.هر گوشي رو ميبيني يه چيزي نداره
    بعدشم من شديدا توصيه ميكنم گوشي بعدي كه ميخريد صفحش OLED باشه.تو gsmarena گفته بود n85 صفحش عين آيفون هست.ميدونيد يعني چي؟ يعني كيفه دنيا.اين 5700 رو ميزارم كنار ipod touch كه دارم همش به نوكيا فحش ميدم با اين LCD مزخرف گوشي هاش.باور كنيد در مقابل apple اصلا كيفيت نداره مانيتور هاي نوكيا
    جك 2/5 ميليمتري به نظر من بهتره از 3/5.چون 2 قسمتي هستش و ميتوني قسمت بالاش رو عوض كني يا گوشيتو وصل كني به اسپيكر و اينا ولي 3/5 ها نميشه.البته نوكيا همه رو داره 3/5 ميكنه ديگه
    گوشي هم گيم و موزيك

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

ايول...

خب منم موزيك و كتاب!

يا حق (:

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خب عمو جان مگه روی این آداپتوره چیزی جز 3.5 میلیمتری هستش که میگه بده
    جان من این همه گفتی من خودم اصلا سر در ناوردم چی گفتی.

پروفشنال j a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من که همون اول قابش رو عوض کردم
    قاب اولش قرمز بود دوست نداشتم یک مشکیش رو خریدم انداختم روش

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

فك كنم تاپيك رو اشتباه اومدين ها!!!

يا حق (:
    خیر دوست عزیز. حالا برو ببین. درست شد؟؟؟

با سپاس فراوان از دوستان.

پروفشنال j a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا ما روی گوشیمون nagage رو نصب کردم
    ولی بیشتر اوغات نمی ره تو بازی مکل از کجاست
    فقط بعضی وقت ها که حال کنه می ره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad_v3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

حالا از چی بگیم؟
    اصلا بیاید یه بحثای دیگه بکنیم
    مثلا تغییرات توی گوشی از هر مدلش از قاب گرفته تا تعمیر هندز فری
    راستی کسی یه هد ست بلوتوث ئواسه گوشی سراغ داره بگه من خریدارم
    دیگه از سیمیها خسته شدم همه میبینن میگن بازم سیمکشی کردی خودت رو
    مال این رو که نمیشه انداخت دور گردن .
    راستی اگه میشد این جکش 3.5 میلیمتری میشد بد نبود این 2.5 بودنش زیاد خوب نیست
    یکی هم یکی پیدا بشه این دوربین گوشی رو بتونه تعویض کنه.
    راستی اینو هم پیدا کردم نگاه کنید
    سلام.
    من این عکسو خیلی وقت پیش گذاشتم ولی مثل شما انقدر کامل نبود. من نمی دونستم اینم قابلیت چرخش داره.
    فکر کن نوکیا با اون همه شاخی 3250 میزنه بعد از یه مدت زیر گوشی طوری لق و کج میشه که انگار داره میشکنه. اونوقت این شرکتای زاقارت چینی گوشی چرخون میزنن فکر کنم فقط واسه فرفره بازی گذاشتن که به عنوان اسباب بازی استفاده شه.

بهترین هدست بلوتوثی که واسه 5700 هست، اون هدفون بزرگس کهتو تبلیغاشم ست. البته قیمتش بالاس. من دست دومشو قیمت کردم 80 تومن.

دیگه اون مشکلات سخت افزاری و فیزیکی رو نمیشه کاری کرد. فکر کن مثلا گوشیو آپدیت کنی دوربینش 5مگاپیکسل بشه با اتوفکوس با لنز کارلزایس. یه هدست بلوتوسم به گوشی اضافه بشه... بعد صفحش لمسی بده و شبکه های ماهواره ای هم بگیره.

بابا چي ميگن بعضي ها
    ميگن قاب عوض بشه فلان ميشه و...

دو از رفيقام عوض كردن قاب رو اصلا مو نميزنه با قاب فابريك!!!

منم وسوسه شدم برم عوض كنم ولي بي خيال شدم باز!

بچه ها شما با 5700 بيشتر چه كارايي ميكنين؟
    چرا عزیز. بعضی از قابا کیفیت خوبی دارن. من قاب گرفتم 5 تومن، انقدر کیفیتش خوب بود رفتم دادم یه جا دیگه واسم جابندازه کفش بریده بود اینو 5 تومن گرفتم.

من با گوشی 5700 خودم زنگ میزنم... اس ام اس میزنم... بازی میکنم... از برنامه های مختلف استفاده میکنم... آهنگ گوش می کنم...بلوتوث بازی نمیکنم(از بلوتوث بازی بدم میاد)... پز میدم... حال میکنم... با استفاده از قابلیت های گوشیم اکثر موارد کل گوشی های مختلف رو می خوابونم. در کل به نظر من گوشی من در حد یه کامپیوتره... من که تا الان از خرید این گوشی فوق العاده پشیمون نشدم... هرچند فکر می کنم اگه هر گوشی دیگه ای میگرفتم مطمئنن پشیمون میشدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad_v3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

منم شديدا وسوسه شدم عوض كنم ولي الان وقتش نيس.بزار نوكيا تاچ ها رو بفرسته بازار قيمتها همچين بكشه پايين اونوقت.تابستون سال ديگه عوض ميكنم حتما! تازه هر گوشي رو نوكيا ميده بيرون يه چيزي نداره.يكي فلاش زنون داره دكمه هاش ضايع هست.6220 هم زنون داره كيپد ميگن لق ميزنه و صفحشم 2/2 هست.n79 فلاشش زنون نيس.هر گوشي رو ميبيني يه چيزي نداره
    بعدشم من شديدا توصيه ميكنم گوشي بعدي كه ميخريد صفحش OLED باشه.تو gsmarena گفته بود n85 صفحش عين آيفون هست.ميدونيد يعني چي؟ يعني كيفه دنيا.اين 5700 رو ميزارم كنار ipod touch كه دارم همش به نوكيا فحش ميدم با اين LCD مزخرف گوشي هاش.باور كنيد در مقابل apple اصلا كيفيت نداره مانيتور هاي نوكيا
    جك 2/5 ميليمتري به نظر من بهتره از 3/5.چون 2 قسمتي هستش و ميتوني قسمت بالاش رو عوض كني يا گوشيتو وصل كني به اسپيكر و اينا ولي 3/5 ها نميشه.البته نوكيا همه رو داره 3/5 ميكنه ديگه
    گوشي هم گيم و موزيك
    عزیز عکسای ان85 که همه جا ریخته... یه سرچ کنی میبینی چه شکلیه. دقیقا شبیه آیفونه.
    شما درست میگید ولی به نظر من بهترین گوشی ها نوکیان. درشته lcd های نوکیا به پای آیفون نمیرسه ولی به نظر من خیلی کیفیت عالیی داره. مخصوصا 16 میلیوناش. لازم به ذکر هست که تعداد رنگ مانیتور شما 17 میلیونه. و تعداد رنگ ال سی دی های 16 میلیون نوکیا در اصل 16777216 رنگه که با یه تفریق ساده متوجه میشید فقط 222784 رنگ کم داره که فکر نمیکنم در مقابل این میلیون ها رقم بزرگی باشه. میتونید تو کاتالوگ مانیتورتون 17 میلیونو ببینید. البته من اینو تو پاورقی کتاب درسی سال سوم خوندم. تعداد رنگ اصلیه نوکیا هم میتونید با برنامه ی phonetinfo ببینید. حداقل برای 5700 این رقمه.
    همه می تونن جک 3.5 بهتر از 2.5 است. به دلیل اینکه میشه کاملا مستقیم به هدفونها و اسپیکرهای معمولی و یا حرفه ای وصل کرد. البته 2.5 رو میشه با اون ریموتش به گوشی وصل کرد که من همین کارو میکنم.
    در آخر من قبول دارم که کیفیت آیفون بهتره ولی فکر کنم اگه شما هم قرار بود برای 5700 بدبخت 500، 600 تومن پول بدید مطمئنن نوکیا این گوشیو واسش آبنما هم وصل میکرد. هرچقدر پول بدی آقا همون قدر آش می خوری... تازه به نظر من یکم بیشترم بهمون آش دادن.

ايول...

خب منم موزيك و كتاب!

يا حق (:
    راستی منم کتاب میخونم.

آقا ما روی گوشیمون nagage رو نصب کردم
    ولی بیشتر اوغات نمی ره تو بازی مکل از کجاست
    فقط بعضی وقت ها که حال کنه می ره
    مسائل ان گیج تو همون کلوپ خودش باید مطرح بشه. من که یه مدت خودمو کشتم که نصبش کنم. نصب هم کردم ولی تو بازی نمیرفت... بعد بیخیال شدم... یعنی بایدم میشدم. با این اینترنت ذغالی من عمرا بشه 11، 12 مگ دانلود کرد. اونم واسه یه بازی. تازه اونم trail.

تمومید.

پروفشنال j a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من که یه مدت خودمو کشتم که نصبش کنم. نصب هم کردم ولی تو بازی نمیرفت... بعد بیخیال شدم... یعنی بایدم میشدم. با این اینترنت ذغالی من عمرا بشه 11، 12 مگ دانلود کرد. اونم واسه یه بازی. تازه اونم trail.
    تمومید.
    نه الان علم پیشرفت کرده و یک پچ داره که دیگه بازیاش تریال نیست
    اما بازیاش خیلی باحاله و لی حجمش هم زیاده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •