چرا هیسکی جواب منو نمیده!خواهش کردم راهنماییم کنید برای خرید پی اس پی که چی بگیرم و حدودا چنده؟دست دو خریدن ارزش داره؟
چرا هیسکی جواب منو نمیده!خواهش کردم راهنماییم کنید برای خرید پی اس پی که چی بگیرم و حدودا چنده؟دست دو خریدن ارزش داره؟
اقا همه چیز رو فهمیدیم غیر از جریان کرنل!این کارش چیه؟ربطی به پلاگین که نداره؟
در ضمن اپدیت 6 رو برای نصب پیشنهاد میدید؟
Last edited by reza fontana; 22-02-2009 at 00:38.
اره دوست عزیز من خودم دست دوم خریدم ولی مثله کار نکرده تمیزه..قیمتها هم نوسان زیادی داره!نمیشه قیمت دقیقی داد ولی اسلیم حدود 240 تومنه
سلام دوست عزیز.
چون شما عضو جدید هستی برای اینکه پست هاتون به نمایش در بیاید احتیاج به تاییدیه داره.برای همین هم وقتی پست زده بودی در صفحات قبل کسی پست شما را ندید و تازه الان نمایش داده شده.وگرنه زود تر از اینها بچه ها جواب میدادند.
قیمت ها خیلی بالا رفته.چند صفحه آخر تاپیک را بخون هم قیمت ها دستت می آید هم دلیل ایتکه چرا گرون شده.
اگه باز چیزی را نفهمیدی بپرس بچه ها راهنمایی می کنند.
choory jan komak!!![]()
کرنل فقط برای psp های فت هست.برای اجرای بازی ها و برنامه های دست ساز.
طریقه نصب هم که توی تاپیک زیر هست.
psp custom frimware 5.00 M33 (آموزش نصب و مشکلات و توضیحات)
فریمور هم به 5.00m33 ارتقا بده با آپدیت 6 یعنی 5.00m33-6کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی تاپیک بالا توضیح داده شده.
-----------------
من توی سایتی خوندم که xmb بعد از کپی خور کردن به وجود می آید شاید اون اشتباه کرده در هر حال من دوست ندارم به سوال کسی جواب بدم چون ممکنه اشکالاتی مثل الان ایجاد شه
اونی که بعد از کپی خور کردن به وجود می آید ریکاوری منو و vsh منو هست.
بابا چرا اینقدر زود بدت می آید؟
من که چیزی نگفتم.
اگه ناراحت شدی شرمنده.![]()
سلام دوستان بالاخره یدونه PSP 1000 FAT خریدم چونکه خیلی گشتم که PSP 2000 slim که هک بشه و یا شده باشه پیدا کنم که نشد و همین FAT هم 200 دولار خریدم بنظرتون گرون خریدم یا ارزون ؟
در ضمن اولین بازی بنظرتون چی بازی کنم که بهم حال بده؟
در ضمن تو تایپیکایه قبلی یه چیزی خونده بودم که بایستی مموری سپورتش کنه ولی یاد رفته از کجا این کارو بکنم؟
psp بازی خوب که خیلی داره...به نظر من God of War بازی کن..
برو تو قسمت Information مموری کارت ببین MagicGate ساپورت می کنه یا Unknown زده!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)