من مدل و مارک گوشی رو به شماره 2225 ارسال کردم. جواب هم اومد. اما وقتی خواستم ذخیره کنم ازم PIN خواست.
PINرو از کجا باید بیارم؟ پشت سیمکارت فقط Puke code نوشته.
من مدل و مارک گوشی رو به شماره 2225 ارسال کردم. جواب هم اومد. اما وقتی خواستم ذخیره کنم ازم PIN خواست.
PINرو از کجا باید بیارم؟ پشت سیمکارت فقط Puke code نوشته.
خوب احتمالا شما هنوز ثبت نامتون رو تكميل نكرديد
تنظيمات دستي رو هم تست كنيد اگه جواب نداد
حتما مشكل ثبت نام داريد
تو اس ام اس ارسالي كه ميگه اگه ازتون پين خاصت 0000 رو بزنيد
ممنون از پاسخ کاملت.
صندوق صوتی من فعال شد همه چیشم عالیه فقط وقتی گوشیم روشن و در دسترس باشه بعد از یه زنگ به پیامگیر میره سوال من اینکه نمیشه تعداد زنگها را بیشتر کرد
gprs ایرانسل تا چه تاریخی 5 شنبه و جمعه رایگانه
از روی شمارش نمیتونی بفهمی برای کدوم شهره
تا آخر پاييز يعني 30 آذر.اما احتمالا بعدشم جشواره زمستاني هست.
مدیر عامل ایرانسل مطرح کرد بزودی طرح ارائه ی گوشی و سیم کارت از طرف ایرانسل اجرایی می شود
به گزارش گروه خبری GSM، مدیر عامل ایرانسل با اشاره به اینکه ایرانسل تمامی تعهدات خود را بطور قانونی و کامل به دولت پرداخت نموده است علت قطعی های موجود را عدم اجرای تعهدات از طرف شرکت های زیر ساخت دانست.
به گزارش گروه خبری GSM، مدیر عامل ایرانسل با اشاره به اینکه ایرانسل تمامی تعهدات خود را بطور قانونی و کامل به دولت پرداخت نموده است علت قطعی های موجود را عدم اجرای تعهدات از طرف شرکت های زیر ساخت دانست. به گزارش خبر نگار اعزامی گروه خبری GSM: علیرضا قنبردزفولی در نشست خبری که به مناسبت گذشت یکسال از فعالیت شرکت ایرانسل برگزار شده بود طی ارائه ی آمار از فعالیت های این شرکت با بیان اینکه هم اکنون 20% استفاده کنندگان تلفن همراه در سطح کشور از ایرانسل بهره می جوید گفت 51% از متقاضیان جدید موبایل در سال جاری جزء مشترکین ایرانسل خواهد شد. وی اضافه نمود: که ایرانسل به تمامی تعهداتش تا کنون عمل نموده و مشکلات موجود را به علت قطعی های مکرر فیبر نوری و عدم امضای قرار داد اینترکانکشن ها با ارتباطات سیار دانست. دزفولی دریافتی های دولت ارسال جاری از ایرانسل را 650 میلیارد تومان بیان کرد و عدم اتصال سیستم MMS را خارج از محدوده ی اختیارات ایرانسل دانست. همچنین ایشان اضافه کردند که میزان خسارت وارده بابت فیلترینگ MMS از سوی سازمان تنظیم مقررات در حال محاسبه می باشد. در حالیکه 6 ماه از قطع سیستم MMS می گذرد هنوز ابلاغیه رسمی برای نحوه ی ارائه ی این سیستم اعلام نشده در صورتیکه قرار ببوده که این مدت زمان تنها سه ماه به طول بیانجامد. دزفولی: ایجاد برخی مشکلات از سوی شهرداری تهران و اصفهان را سبب عدم نصب سایت های BTS خواند و عدم در نظر گرفتن SLA مناسب را باعث برخی از نارضایتی های موجود دانست. وی افزود: البته شرکت ایرانسل خبر از افتتاح مرکز دوم SMS در شمال شرق تهران داده است و بیان نمود که پهنای باند GPRS را پس از رایگان شدن آن در آخر هفته از 20 به 40 رسانده است. همچنین کارت های هدیه ی ایرانسل جمعاً به تعداد 000/200/1 می باشد که تنها 000/90 عدد از آن ها تحویل داده شده و مابقی نیز به زودی به دست مشترکان خواهد رسید. ایشان علت این تاخیر را همزمانی با ارائه کرات سوخت از سوی شرکت پست دانست. ایشان شرکت ایرانسل در مناقصه ی اپراتور سوم را شغلی دانسته و احتمال توسعه ی شبکه خود را به نسل سوم منوط به اجازه ی مسئولان و همچنین احتمالاً پس از راه اندازی اپراتور سوم اعلام کرد. وی تعداد مشترکان این شبکه را 4 میلیون شصت هزار نفر بیان کرده و با اظهار خرسندی از رقابت بین MCI و ایرانسل افزود البته در حین بستن قرارداد اینگونه مطرح شده بود که سیم کارت های اعتباری غیر از ایرانسل از طرف تالیا ارائه خواهد شد. که پس از گذشت چند ماه خود MCI نیز شروع به ارائه ی این سرویس نمود. مدیر عامل ایرانسل گفت: که قرار بود تا پایان امسال 3/2 مییلون مشترک داشته باشیم که البته با در نظر گرفتن سیم کارت های هدیه هم اکنون دارای 1/5 میلیون مشترک می باشیم. ایشان در پاسخ به سؤال در رابطه با سهم 21% که از طرف مجلس مطرح شده بوده اعلام کرد که بانک های ملی و پست بانک قرار بود با پرداخت مبلغ مربوط به این سهم الشراکه وارد شدند که خودشان جلو نیامدند. دزفولی بیان داشت که ایرانسل تا کنون توانسته 1012 فرصت شغلی مستقیم و 15 هزار فرصت شغلی غیر مستقیم را ایجاد نماید.
همچنین در این کنفرانس خبری بیان شد:
- ارسال 20 میلیون SMS روزانه و 14 میلیون تماس روزانه توسط مشترکان ایرانسل صورت می گیرد.
- ویترین ایرانسل و خدمات Ecane و سپرده ی ایرانسل بزودی آغاز به کار می کند.
- ایرانسل 2 سال پس از سود دهی وارد بورس خواهد شد.
- در حال حاضر در مراکز استان ها نسل 2.75ارائه داده می شود.
- MTN قصد فروش سهام مربوط به قرارداد ایرانسل را ندارد.
- این شرکت در جمع کشورهای مصرف کننده سرویس MTN، رتبه ی سوم را دارد.
- بزودی ایرانسل طرح ارائه ی گوشی و سیم کارت از برند های مختلف را بر سه روش متفاوت قابلیت پرداخت از طریق قبض موبایل را با نظارت کامل ایرانسل ارائه خواهد داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)