تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 731 از 942 اولاول ... 231631681721727728729730731732733734735741781831 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,301 به 7,310 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال shasha_ara2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من مدل و مارک گوشی رو به شماره 2225 ارسال کردم. جواب هم اومد. اما وقتی خواستم ذخیره کنم ازم PIN خواست.
    PINرو از کجا باید بیارم؟ پشت سیمکارت فقط Puke code نوشته.

پروفشنال nimamani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من w810 دارم ولی هرکاری میکنم از هفته ی پیش تا الان میگه متاسفانه شبکه مشکل دارد!
    با اینکه رفیقم که خیلی وقت پیش اعتباری گرفته و همون موقع setup رو گرفته الان میتونه کانکت بشه!
    ممکنه مشکل از سیمکارتم باشه؟
    (جفتیمون اعتباری داریم)

خوب احتمالا شما هنوز ثبت نامتون رو تكميل نكرديد

تنظيمات دستي رو هم تست كنيد اگه جواب نداد
    حتما مشكل ثبت نام داريد

من مدل و مارک گوشی رو به شماره 2225 ارسال کردم. جواب هم اومد. اما وقتی خواستم ذخیره کنم ازم PIN خواست.
    PINرو از کجا باید بیارم؟ پشت سیمکارت فقط Puke code نوشته.
    تو اس ام اس ارسالي كه ميگه اگه ازتون پين خاصت 0000 رو بزنيد

پروفشنال shasha_ara2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

پیداش کردم.
    0000 بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1- ینی میتونی خط ایرانسلت را ببری خارج از کشور و ازش استفاده کنی (البته فقط سیم کارت دائمی هستش)
    2- خوب معلومه که فرقی نداره....ارسال sms به کلیه نقاط کشور 16 تومان و در ساعت خلوت به 12.8 تومان خواهد رسید (البته سیم کارتهای اعتباری روز و شب نداره همیشه 16 تومنه . اینی که گفتم برای دائمی هستش)
    3- هیچ فرقی نداره ....ولی هزینه های تماس به ایرانسل حدود 25 درصد کمتر خواهد شد
    4- اگه از کاراکتر های انگلیسی استفاده کنی هر 160 کاراکتر برات یک sms حساب میشه و هزینه یک sms را خواهی پرداخت....مسلما اگه تعداد کاراترهات بیشتر باشه به همون نسبت هزینه را خواهی پرداخت
    ولی اگر از کاراکتر های فارسی استفاده کنی فکر کنم هر 76 کاراکتر یک اس ام اس خواهد شد....

در مورد اون مشکلت منم نمیدوم ماجرا چیه خودمم یه همچین مشکلی دارم
    ممنون از پاسخ کاملت.

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

مال کجاست یعنی کدوم شهر0935790

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض voice mail

صندوق صوتی من فعال شد همه چیشم عالیه فقط وقتی گوشیم روشن و در دسترس باشه بعد از یه زنگ به پیامگیر میره سوال من اینکه نمیشه تعداد زنگها را بیشتر کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

gprs ایرانسل تا چه تاریخی 5 شنبه و جمعه رایگانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_milad_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

11

مال کجاست یعنی کدوم شهر0935790
    از روی شمارش نمیتونی بفهمی برای کدوم شهره

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

gprs ایرانسل تا چه تاریخی 5 شنبه و جمعه رایگانه
    تا آخر پاييز يعني 30 آذر.اما احتمالا بعدشم جشواره زمستاني هست.

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدیر عامل ایرانسل مطرح کرد بزودی طرح ارائه ی گوشی و سیم کارت از طرف ایرانسل اجرایی می شود

به گزارش گروه خبری GSM، مدیر عامل ایرانسل با اشاره به اینکه ایرانسل تمامی تعهدات خود را بطور قانونی و کامل به دولت پرداخت نموده است علت قطعی های موجود را عدم اجرای تعهدات از طرف شرکت های زیر ساخت دانست.

به گزارش گروه خبری GSM، مدیر عامل ایرانسل با اشاره به اینکه ایرانسل تمامی تعهدات خود را بطور قانونی و کامل به دولت پرداخت نموده است علت قطعی های موجود را عدم اجرای تعهدات از طرف شرکت های زیر ساخت دانست. به گزارش خبر نگار اعزامی گروه خبری GSM: علیرضا قنبردزفولی در نشست خبری که به مناسبت گذشت یکسال از فعالیت شرکت ایرانسل برگزار شده بود طی ارائه ی آمار از فعالیت های این شرکت با بیان اینکه هم اکنون 20% استفاده کنندگان تلفن همراه در سطح کشور از ایرانسل بهره می جوید گفت 51% از متقاضیان جدید موبایل در سال جاری جزء مشترکین ایرانسل خواهد شد. وی اضافه نمود: که ایرانسل به تمامی تعهداتش تا کنون عمل نموده و مشکلات موجود را به علت قطعی های مکرر فیبر نوری و عدم امضای قرار داد اینترکانکشن ها با ارتباطات سیار دانست. دزفولی دریافتی های دولت ارسال جاری از ایرانسل را 650 میلیارد تومان بیان کرد و عدم اتصال سیستم MMS را خارج از محدوده ی اختیارات ایرانسل دانست. همچنین ایشان اضافه کردند که میزان خسارت وارده بابت فیلترینگ MMS از سوی سازمان تنظیم مقررات در حال محاسبه می باشد. در حالیکه 6 ماه از قطع سیستم MMS می گذرد هنوز ابلاغیه رسمی برای نحوه ی ارائه ی این سیستم اعلام نشده در صورتیکه قرار ببوده که این مدت زمان تنها سه ماه به طول بیانجامد. دزفولی: ایجاد برخی مشکلات از سوی شهرداری تهران و اصفهان را سبب عدم نصب سایت های BTS خواند و عدم در نظر گرفتن SLA مناسب را باعث برخی از نارضایتی های موجود دانست. وی افزود: البته شرکت ایرانسل خبر از افتتاح مرکز دوم SMS در شمال شرق تهران داده است و بیان نمود که پهنای باند GPRS را پس از رایگان شدن آن در آخر هفته از 20 به 40 رسانده است. همچنین کارت های هدیه ی ایرانسل جمعاً به تعداد 000/200/1 می باشد که تنها 000/90 عدد از آن ها تحویل داده شده و مابقی نیز به زودی به دست مشترکان خواهد رسید. ایشان علت این تاخیر را همزمانی با ارائه کرات سوخت از سوی شرکت پست دانست. ایشان شرکت ایرانسل در مناقصه ی اپراتور سوم را شغلی دانسته و احتمال توسعه ی شبکه خود را به نسل سوم منوط به اجازه ی مسئولان و همچنین احتمالاً پس از راه اندازی اپراتور سوم اعلام کرد. وی تعداد مشترکان این شبکه را 4 میلیون شصت هزار نفر بیان کرده و با اظهار خرسندی از رقابت بین MCI و ایرانسل افزود البته در حین بستن قرارداد اینگونه مطرح شده بود که سیم کارت های اعتباری غیر از ایرانسل از طرف تالیا ارائه خواهد شد. که پس از گذشت چند ماه خود MCI نیز شروع به ارائه ی این سرویس نمود. مدیر عامل ایرانسل گفت: که قرار بود تا پایان امسال 3/2 مییلون مشترک داشته باشیم که البته با در نظر گرفتن سیم کارت های هدیه هم اکنون دارای 1/5 میلیون مشترک می باشیم. ایشان در پاسخ به سؤال در رابطه با سهم 21% که از طرف مجلس مطرح شده بوده اعلام کرد که بانک های ملی و پست بانک قرار بود با پرداخت مبلغ مربوط به این سهم الشراکه وارد شدند که خودشان جلو نیامدند. دزفولی بیان داشت که ایرانسل تا کنون توانسته 1012 فرصت شغلی مستقیم و 15 هزار فرصت شغلی غیر مستقیم را ایجاد نماید.

همچنین در این کنفرانس خبری بیان شد:

- ارسال 20 میلیون SMS روزانه و 14 میلیون تماس روزانه توسط مشترکان ایرانسل صورت می گیرد.

- ویترین ایرانسل و خدمات Ecane و سپرده ی ایرانسل بزودی آغاز به کار می کند.

- ایرانسل 2 سال پس از سود دهی وارد بورس خواهد شد.

- در حال حاضر در مراکز استان ها نسل 2.75ارائه داده می شود.

- MTN قصد فروش سهام مربوط به قرارداد ایرانسل را ندارد.

- این شرکت در جمع کشورهای مصرف کننده سرویس MTN، رتبه ی سوم را دارد.

- بزودی ایرانسل طرح ارائه ی گوشی و سیم کارت از برند های مختلف را بر سه روش متفاوت قابلیت پرداخت از طریق قبض موبایل را با نظارت کامل ایرانسل ارائه خواهد داد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •