سلام
پرینتر HP LaserJet p1102 دارم
جدیدا کارتریجشو شارژ کردم
ولی کمرنگ پرینت میگیره
جایی هست که به صورت نرم افزاری بهش بگم پررنگ تر بشه؟
سلام
پرینتر HP LaserJet p1102 دارم
جدیدا کارتریجشو شارژ کردم
ولی کمرنگ پرینت میگیره
جایی هست که به صورت نرم افزاری بهش بگم پررنگ تر بشه؟
سلام من یه کپی توشیبا استدیو 350 دارم العان که ویندوز کامپیوتر و 7 کردم نمیتونم پیرینترو نصب کنم
نصب میشه ولی تو اتوکد پیرینت نمیگیره
من 4 تا سیستم و با هاب شبکه کردم
تست پیرینت و میگیره ولی پیرینت نمیزنه
سلام - پرینترم MF4890dw هست. تقریباً 3 ماه میشه خریدم.
از 1 ماه پیش پیغام Toner is nearly out میده. الان که بعد از یک هفته پرینت گرفتم، کمرنگ شده! من استفاده ی زیادی ندارم و شاید تا به حال، 500 برگ هم پرینت نگرفتم.
چکار باید کرد؟
دوستان پرینتر لیزری تک کاره کانن 6030 برای خرید بهتر هست یا HP 1102w؟؟؟
فرق خاصی با هم دارند؟
سلام
یک پرینتر سه کاره سامسونگ scx-3200 دارم که تا حالا چند بار شارژ شده و یک بار هم کارتریجش عوض شده
مشکلی که الان پیش اومده اینه که:
عکسها فوق العاده سیاه چاپ میکنه، نوشته رو خوب چاب میکنه ولی عکس رو سیاه چاپ میکنه
میشه راهنمایی کنید ممنون
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من یه پرینتر چندکاره اچ پی 225dn خریذم و یه مشکل دارم زمانی که میخوام فتو بزنم وقتی کاغذ بالا باش بجای یه برگ فتو زدن چند تا واسه خودش فتو میزنه
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
سلام
من یه پرینتر t50 دارم چند روزی باش کار نکردم بعد امروز باهاش نازل گرفتم رنگ مشکی و آبی تیره رو نمیشناخت
بعدش هد کلین کردم و هواگیری و اینا ..کارتریج و که جا انداختم همش دکمه قطره قرمز میشه و چراغ سبز هم چشمک زنه و الانم هیچ رنگی رو نمیشناسه و روی یکی از رنگها هم توی قسمت تنظیمات علامت ضربدر هست.این کارتریج و توی یه پرینتر دیگه هم گذاشتم بازم همین مشکلات رو داره
از یه کارتریج دیگه برای این پرینتر استفاده کردم توی نازل چک بازم رنگ آبی تیره و مشکی رو نمیزنه اما بقیه رنگها درسته(این کارتریج توی پرینتر خودش تمام رنگها رو درست میزنه) میشه لطفا منو راهنمایی کنید و بفرمایید مشکل چیه؟
سپاسگزارم
سلام.خواهشا یکی جواب منو بده پرینترم وقتی روشن میکنم این ارورو میدهhp b109a-m
the printer head installed is either damaged or not intended for this printer
خیر اون مشکل فقط با تعویض قطعات و تونر با تونر کرونا می شه.
به نظر من هیتر رو یه مقدار تمیز کن و ببین تکه کاغذی اونجا ها گیر نکرده باشه. البته اگر اصلا تو هیتر کاغذ نمی آد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)