تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 731 از 861 اولاول ... 231631681721727728729730731732733734735741781831 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,301 به 7,310 از 8609

نام تاپيک: Harvest Moon

داره خودمونی میشه ROZTAB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

نسخه انگلبسيش اگه باشه خيلي عاليه...
    لينك دانلودش رو بزاريد لطفا...

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام
    ارش جان لینکشو بذاری خوب کاری گردی

به به ببین کی اومده...

3. این کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arash-30r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

اینم لینک دانلود بازی harvest moon boy and girl که واسه کنسول psp بیرون امده که میشه دختر یا پسرشو بازی کرد واسه اجرا این باید مبدل بازی psp رو بگیرین که تا اونجایی که من میدونم Jpcsp و PCSP و PPSSPP هستن .اینم لینک دانلودشون :

حالا لینک خود بازی

من خودم دانلودش کردم از حالت فشرده در بیاد میشه 333 مگ .ولی تو اجرا با شبیه سازا مشکل دارم با Jpcsp تا همین عکسی که بالا گذاشتم میاد وبعد وقتی یکی رو انتخاب میکنم یه لوداینگ میاد بعد از اون تصوییر ندارم ولی صدا میاد و دکمه ها کار میکنن با PCSP هم تست کردم ولی این تو همون لوداینگ اول گیر میکنه اگه شما فهمیدین مشکلش کجاس منم در جریان بزارین

5. 3 کاربر از Arash-30r7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

پيش فرض

خب...فک کنم وقتشه در مورد یه چیزایی در مورد شهرودمو های مخفی وووووووووووو صحبتی مفصل داشته باشیم...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Copyrighted material is used on this site under fair use. If you are the copyright holder and you believe your material is being used unfairly [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

A large amount of research went into gathering the information for this Harvest Moon: Back to Nature guide. Here you will find a list of all the sites that I used to collect the information for my guide. I also confirmed most of this information myself by testing things in the game.

Images
    All the screenshots on this site were taken by me. Feel free to save them and use them on your own site and don't worry about having to give me credit although a link back to this site is always appreciated. I am not the copyright holder of this game and I do not own the content within the screenshots.
    No hotlinking though please.
    The pictures of the five girls and main character came from RPG Gamer ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). These pictures are floating all over the Internet so I figured there was no problem using them here.
    The social media icons are from Spoon Graphics ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).

Information
    The information in this guide came from a combination of the following sources as well as my own tests within the game. Nothing on this site has been plagarised and everything has been written by me in my own words. If you have a problem with me using your guide or site in my research I'm sorry but there's nothing I can do about that.

Arcaneja. "Recipe FAQ", GameFAQs ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    Chito10. "Crop Guide", GameFAQs ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    demon1x, "Pro Action Replay Codes", GameFAQs ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    GameWinners. "Harvest Moon: Back to Nature", ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    HarvestMoonObsessed. "FAQ/Walkthrough", GameFAQs ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    Harvest Moon: Back to Nature Message Boards, GameFAQs ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    Harvest Moon Farm. "HM - BTN", ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    Harvest Moon Otaku. "Harvest Moon Otaku - Back to Nature", ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).

Harvest Moon Paradise. ":Content / Harvest Moon: Back to Nature / Btn Menu", ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    HM World. "HM World - Harvest Moon: Back to Nature", ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    HRahman. "Crops FAQ", GameFAQs ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    JagDogger2525 and puddntater. "Game Shark Codes", GameFAQs ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    L621. "Festival FAQ", GameFAQs ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    Mateui. "Marriage FAQ", GameFAQs ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    MeoTwister. "Likes/Dislikes FAQ", GameFAQs ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    Ranch Story. "Category:Harvest Moon: Back to Nature", ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    Schlave. "FAQ/Walkthrough", GameFAQs ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    Sky Render. "FAQ/Walkthrough", GameFAQs ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    Ushi no Tane. "Harvest Moon: Back to Nature", ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    Vanillagigglez. "Character Guide", GameFAQs ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    Wikipedia. "Harvest Moon 64", ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    Wikipedia. "Harvest Moon: Back to Nature", ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    Wikipedia. "Kappa (folklore)", ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    به این سایتا یه سر بزنین

داره خودمونی میشه HaRvEsT MoOn -saha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها ann تولدش دعوتم کرده قبلا هم رفته بودم یادمه باید دعوت نامه رو دستت می گرفتی با یه کادو می رفتی رستوران اونوقت دمو نشون می داد کادورو می دادم بهش تموم می شد حالا هر چی میرم نمی دونم چرا اتفاقی نمی افته

8. این کاربر از HaRvEsT MoOn -saha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی ps1 بازی میکردم همیشه می شد ولی توی pc نمی دونم چرا نمیشه وقتی میرم رستوران هیچ اتفاقی نمی افته
    تو کل بازی هم یه بار بیشتر دعوت نمی کنه اونم تو تابستان سال دوم ؛ همون سال هم باید بری 

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arash-30r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

توی ps1 بازی میکردم همیشه می شد ولی توی pc نمی دونم چرا نمیشه وقتی میرم رستوران هیچ اتفاقی نمی افته
    تو کل بازی هم یه بار بیشتر دعوت نمی کنه اونم تو تابستان سال دوم ؛ همون سال هم باید بری

من خودم تو Pc بازی میکنم و رفتم به جشنش فک کنم ساعت 10 یا 11 صبح رفته بودم البته ساعت خاصی فک نکنم داشته باشه هر ساعتی بری میشه ولی این که حتما نباید تابستان سال دوم باشه فقط باید باهاش دوستشی که این کار بدون رمز تو سال اول نمیشه و معمولا تو سال دوم میبینن ولی من تو سال اول رفته بودم (رمز زده بودم قلبشو قرمز کرده بودم)

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی تا حال تونسته در کمد ann رو که تو اتاقش تو رستوران هست رو باز کنه؟؟؟
    همیشه قفله میخواستم بدونم با ازدواج باهاش هم باز نمی شه؟؟
    اونایی که با ann ازدواج کردن امتحان کردن؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گاو یا گوسفندی که یه بار تو مسابقه برنده شده رو می شه سال بعد دوباره تو مسابقه شرکت داد؟؟ من تا حال دقت نکردم می شه یا نه
    اگه بشه جایزش چیه ؟؟ شاید اون موقع بشه سوارش شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •