سلام به دوستان من از ادکلن چيزى نمیدونم لطفا يه ادکلن خوش بو بهم معرفى کنيد (ميدونم سليقه اى هست) قيمتش تا 90 هزار تومن ممنون براى عروسی ميخام
سلام به دوستان من از ادکلن چيزى نمیدونم لطفا يه ادکلن خوش بو بهم معرفى کنيد (ميدونم سليقه اى هست) قيمتش تا 90 هزار تومن ممنون براى عروسی ميخام
عزیز اینجوری باشه که این عطر هایی که تو این پاساژ ها تو شیشه میدن باید پخش شوندگیش فوق العاده باشه!!
بعدشم اگه عطری موندگاریش کم باشه دیگه بویی نمیمونه بعد 1 ساعت که بخواد پخش بشه!
هنوز نخریدمشیه دکانت ازش دارم که رو به اتمام هست...متاسفانه کسی هم فعلا نمیره اونور تا بشه تهیش کرد...ولی اگر دستم بهش برسه حتما بیش از یکی میخرم با توجه به اینکه مدل اصلی دیگه تولید نمیشه و فکر کنم تا یه سال دیگه کمیاب شه..
غلظت بیشتر یک عطر دلیل بر پخش بوی بالاش نیست...حتی در مورد ماندگاری هم جای بحث هست و نمیشه نظر قطعی داد...
پخش بوی یک عطر بیشتر به مواد و نوت های بکار برده شده و میزان تثبیت کننده هایی که در عطر به کار رفته بستگی داره...در حقیقت این به نوعی میشه گفت هنر عطار هست که به چه نحوری نوت های مختلف رو با میزان مشخصی تثبیت کننده با در نظر گرفتن نوع حلال ترکیب بکنه تا عطر حاصل ماندگاری و پخش بوی خوبی داشته باشه....
اگر غلظت بالا نتیجش پخش بالا بود همه شرکت ها برای تولیدات مردانه خودشون نوع پرفیوم هم میزاشتن تا هرکسی دنبال پخش بوی بیشتر هست اون رو خریداری بکنه...البته دلایل دیگری هم هست که باعث میشه این موضوع اتفاق نیفته...
اگر با تولیدات معروف ادو کلن که معمولا تابستونی و مرکباتی هستن آشنایی داشته باشید میبینید که با اینکه غلظت کمتری دارند ولی پخش بوی بسیار خوبی دارند ..نمونش کارهای آکوا در پارما که پخش بوی خیلی خوبی دارند....
در کل شاید بشه گفت ماندگاری نسخه پرفیوم یک عطر نسبت به نسخه تویلت همون عطر بیشتر هست ولی مسلما نمیشه در مورد پخش بوشون همین حرف رو زد...البته در مورد دو عطر متفاوت که اصلا چنین چیزی نمیشه گفت...
میشه گفت بهترین پخش بو ها توی عطرای دیزاینر رو باید در عطرهای کمپانی ماگلر مثل انجل من (آ من) ارجینال و پیور مالت و پیورهاوانا و.....جستجو کرد که البته همگی این عطرها تویلت هستند...
و دلیل اینکه چرا عطرهای مردانه معمولا تویلت هستند و زنانه پرفیوم چیزی بیشتر از بحث پخش بو و ماندگاری هست و برمیگرده به نوت های بکار برده شده و اینکه اصلا چه چیزی یک عطر رو مردانه یا زنانه میکنه..که خود این موضوع جواب طولانی داره و برمیگرده به نوت شناسی و گروه های عطرها و......
Last edited by mhek; 22-08-2012 at 12:05.
[QUOTE=burberry2;7173128]منظور اینه که وقتی بینی رو به پوست میچسبانید بوی عطر حس میشه ولی چون پخش بو نداره از فاصله بویی حس نمیکنید.
[QUOTE=hike;7173530]
جدی هر جور فکر میکنم تا حالا خفن تر از این جوپ قرمز ندیدم.حتی اسپری های کپی شده اش هم وحشی هستن.خیلی وحشی تر از سیلور سنت.
به قول یکی تو بیس نوتس هنوز بوش رو روی لباسهای دوره دبیرستانم در دهه ۹۰ حس میکنم.
[QUOTE=cyber861;7173645]بوش برای من قابل تحمل نیست...شوهر خواهرم اون موقعی که جوون بود میزد که اتفاقا همه تعریفش رو میکردن...ولی باعث سردرد من میشد..
[QUOTE=mhek;7173704]
حالا محمد حسین جان قدیمیاش رام تر بودن و دایی و خالم میزدن ولی اذیت نمیکرد.این فرمول جدیدش خیلی خشن شده و عوض شده.به نظرم پخش بوش هم چند برابر شده.از اون بوهاست که همه
بوهارو خفه میکنه.یادش بخیر 40 تومن بود 125 میلش تا قبل عید :(
versace dreamer رو امتحانی بکن..
وان میلیون پخش بوش از پیور هاوانا بیشتره !من اطلاعاتم چندان زیاد نیست ولی اینو میدونم که pure havane به وضوح بوش پخش و حس میشه(البته شاید همون وقت که رد میشید حس بشه و وقتی رد شدید دیگه نمونه)
من نمیدونم واقعا این دوستمون چطور میگه پخش بوش خوب نیست !
البته اینم باید بگم به نظر من این وان میلیون بوش فوق العاده بده ! نمیدونم چطور بعضیا 150 تومن بابت این پول میدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)