تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 731 از 827 اولاول ... 231631681721727728729730731732733734735741781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,301 به 7,310 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام این مدل در ایران موجود هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویژگی هارد red نسبت به هارد گرین چیست؟

ویژگی RAID 0,1 که در این هارد وجود دارد چیست؟
    سلام .
    1. این مدل تقریباً تازه وارد هست و فکر نکنم در بازار موجود باشد ؛ با اینحال پیشنهاد میکنم در بازار جستجویی انجام بدید تا مطمئن شوید .
    2. در مورد هارد دیسکهای WD Red در این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحاتی دادم .
    3. در مورد فواید و معایب انواع RAIDـها ، فایل PDF ضمیمه شده در این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود و مطالعه کنید .

سلام می خوام بدونم این WD my book 2 tb رو به تلویزیون بزم براش مشکلی پیش می آد یا نه؟
    اصلا تلویزیون هایی که فلش می خورن و حدودا یک میلیون هستن می تونن هارد یک ترابایت رو بدون هیچ مشکلی بالا بیارن چی برسه به این دو ترابایت؟
    سلام .
    مشکلی در اتصال هارد اکسترنال مورد نظرتان به TV نیست ، ولی در مورد پشتیبانی از نوع فایل سیستم (مثلاً NTFS) و حجم هر پارتیشن و ... بایستی به دفترچه راهنمای TV مراجعه کنید .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام من تمام نرم افزار هایی که برای WD my book که در قسمت for windows هست رو دانلود و نصب کنم ؟
    و اصلا اون نرم افزار ها چیه و به درد چی می خوره؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من تمام نرم افزار هایی که برای WD my book که در قسمت for windows هست رو دانلود و نصب کنم ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام .

به استثناي Acronis True Image WD Edition (كه براي بكآپ گيري هست) ، بقيه موارد در هارد ديسك اكسترنال موجود هست و نيازي به دانلود و نصب مجدد نيست مگر اينكه ورژن جديدي ارائه شده باشد و يا اينكه از هارد اكسترنال پاك كرده باشيد .

در مورد كاربرد اين نرم افزارها ميتونيد پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را مطالعه كنيد .

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عطا جان یه مقاله ای درباره هاردای بوفالو گذاشته بودی پیداش نمیکنم میشه لطف کنی لینکشو بدی؟ دوس دارم بدونم علت گرونی این هاردا چیه!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عطا جان یه مقاله ای درباره هاردای بوفالو گذاشته بودی پیداش نمیکنم میشه لطف کنی لینکشو بدی؟ دوس دارم بدونم علت گرونی این هاردا چیه!
    فکر نمیکنم مقاله ای درمورد هارد دیسکهای اکسترنال بوفالو نوشته باشم یا اینکه حداقل یادم نمیاد !

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فکر نمیکنم مقاله ای درمورد هارد دیسکهای اکسترنال بوفالو نوشته باشم یا اینکه حداقل یادم نمیاد !
    پس حتما من اشتباه میکنم

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

سلام
    ی هارد 1 ترا خوب با سرعت بالا و جنس خوب معرفی کنید که وای فای هم داشته و با گوشی بتونم داخلش رو مدیریت کرد و فیلم دید
    قیمتش هم بگین

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ی هارد 1 ترا خوب با سرعت بالا و جنس خوب معرفی کنید که وای فای هم داشته و با گوشی بتونم داخلش رو مدیریت کرد و فیلم دید
    قیمتش هم بگین
    سلام .

Seagate Wireless Plus را میتونید انتخاب کنید که WiFi و باطری دارد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام یه هارد دو ترابایتی بخرم و در نهایت به این سه مدل رسیدم

Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB

Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 2TB

Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 2TB

خودم یه کم تحقیق کردم خیلی ها از adata ناراضی هستند به خاطر کیفیت بد کابل یو اس بی که بعد از مدتی خوب چفت نمیشه و لقی داره برام عجیبه که شرکتی که ادعای ساخت هارد با استانداردهای نظامی می کنه چطور به این موضوع توجه نکرده البته بعضی ها می گن یه کابل wd بخر این مشکل هم حل میشه !!!

هارد wd به نظر خیلی خوب میاد اما خب کاشکی ضد ضربه هم بود و همیشه این ترس وجود داره که خدای نکرده نیافته زمین و فاتحش خونده بشه

سیلیکون پاور هارد خوبیه که البته من یه فلش سی و دو گیگ از این کمپانی خریدم و زود درگاه یو اس بیش مشکل پیدا کرد . کابلش دو سر یو اس بی هست و باز ممکنه بعد از یه مدت مشکل پیدا کنه

درنهابت اگه به سایت دیجی کالا سر بزنید دوستان ریت بسیار بالایی به adata دادن و ریت بسیار پایینی به سیلیکون پاور ، در ضمن adata سه سال گارانتی داره

11. این کاربر از heessaam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal-4ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    چهار ماه قبل هارد Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 1TB رو خریدم و کاملا ازش راضی ام!
    ولی ظرفیتش پر شده و نیاز به یه هارد دیگه دارم
    و چون قصد خرید اینترنتی دارم اون فروشگاه فقط رنگ مشکی از وسترن دیجیتال رو موجود داره که بنابراین دو هارد کاملا شبیه به هم خواهم داشت که ممکنه توی شناسایی مشکل ساز بشه. خلاصه تصمیم گرفتم از یه مدل دیگه اینبار خرید کنم. لطفا یه هارد 1 ترابایتی با کیفیت نزدیک به وسترن و قیمت نهایتا 250 هزار تومن معرفی کنید. با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •