دوست عزیز اول از هرچیزی همین کارو کردم.یه 10-15 تا صفحه بالا پایین کردم ولی چیزی پیدا نکردم.نمیتونم هم بشینم 50-60 صفحه رو بخونم که 99% مطالبش به دردم نمیخوره.
دوست عزیز اول از هرچیزی همین کارو کردم.یه 10-15 تا صفحه بالا پایین کردم ولی چیزی پیدا نکردم.نمیتونم هم بشینم 50-60 صفحه رو بخونم که 99% مطالبش به دردم نمیخوره.
دوست عزیزمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در صفحه 727 پاسخ این سوالات را داده است لطفا با دقت بخوانید.
دوستانی که در جریان اند من به عنوان مشترک جدید میتونم طرح ولایت تا ولادت ثبت نام کنم ؟؟؟ یعنی منظورم اینه هنوز طرحه فعاله یا گذشته از زمانش و اینکه مدارک واسه 10 مگ چیز خاصی میخواد ؟؟؟ خطم تا 22 مگ کشش داره از اون لحاظ اوکیه ... ممنون میشم پاسخ بدید ..... همچنین شبانه رایگان واسه همه سرویس هاست یا فقط همین ولایت تا ولادت ...
آره میتونی ثبت نام کنی.مدرک نمیخواد فقط یه کپی کارت ملی.فقط طرح ولایت شبانه داره
با سلام
من حدود 10 روز پیش موفق شدم طرح زرین رو بگیرم . چند ماهی بود که میگفتند پورت خالی نداریم
خط DLC هست
میخواستم واسه طرح ولایت و ولادت ثبت نام کنم . تو خود سایت میزنه Internal Exception
مرکز ردانی 22 بهمن هم رفتم اصلاً مسئولش هیچ اطلاعی نداشت . بعد از کلی کلنجار رفتن گفت به خطوط DLC نمیشه این طرح رو بدیم
چون سرعتش روی 2 مگ است و نمیتونم سرعت 10 مگ بدیم
از دوستان کسی روی خطوط DLC این طرح رو تونسته بگیره ؟
خیلیا که خطشون dlc بوده این طرح رو گرفتن و دارن استفاده میکنن
طرح ولایت من یه روز فعال بود و الان که رفتم تو پنل دیدم غیر فعال شده .کسی نمی دونه مشکل کار کجاست ؟
بهتره با پشتیبانی تماس بگیرید...
دوستان این طرح جدید که گذاشتن ، به صرفه تر از طرح زرین هست؟ کلا کسی توصیه می کنه بگیریم؟ یا از همون طرح زرین استفاده کنیم بهتره؟
شبانه اش چجوریه؟
سلام.دوستان من هرچي تحقيق ميكنم ميبينم براي دانلود شبانه هيچ جا بهتر از مخابرات نيست.تمامه isp ها داغون شدن.نمونش هم پارس انلاين كه قبلا چي بود،الان چي شد.شاتل هم كه هم سرعتش پايينه هم محدود ميكنه.
توي اين طرح ١٠ مگ ميشه ترافيك اضافه خريد؟ و واقعا ١٪ كم ميكنه يا بيشتر؟
اينم يادم رفت:اين طرح چه فرقي با طرح اشناي اول داره؟اصلا اشناي اول فرقش با طرح مخابرات اصقهان چيه؟
Last edited by 2_ahmadzadeh; 12-07-2014 at 18:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)