تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 731 از 1049 اولاول ... 231631681721727728729730731732733734735741781831 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,301 به 7,310 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام .. ایشون گفتند حجم فیلم 12 گیگابایت است و حرفی از بیت ریت که به گیگا بیت است نزدند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اين بيت ريت براي دي وي دي
    با اين فيلم هاي دانلودي نميشه كيفيت تست كرد. ميدونيد حجم بيت ريت نسخه بلوري فيلم تا 12 مگابيت ميرسه
    تصوير بالاي 26 مگابيت

شايد چيپ صداي سيستم شما از dts پشتيباني نميكنه
    سلام .. ایشون گفتند حجم فیلم 12 گیگابایت است و حرفی از بیت ریت که به گیگا بیت است نزدند

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ديگه بدتر حجم بلوري فيلم فقط براي نسخه فيلم 47 گيگ هست و براي قسمت هاي اضافي ديسك ديگر موجود است.

من گفتم تا فكر نكنيد با اين كپي ها ميشه صدا تست كرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام ، دوستان من یه LG LH-871 خریدم، منتها فرمت های HD و mkv رو پخش نمیکنه !
    بنظر شما راه حلی وجود داره ؟
    با توجه به اینکه ورودی HDMI هم نداره، نمیشه بهش لپتاپ یا پلیر دیگه ای وصل کرد
    میشه فقط دستگاه پلیر رو عوض کرد و بلوری پلیر خرید ؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام ، دوستان من یه LG LH-871 خریدم، منتها فرمت های HD و mkv رو پخش نمیکنه !
    بنظر شما راه حلی وجود داره ؟
    با توجه به اینکه ورودی HDMI هم نداره، نمیشه بهش لپتاپ یا پلیر دیگه ای وصل کرد
    میشه فقط دستگاه پلیر رو عوض کرد و بلوری پلیر خرید ؟
    نه نمی تونید پلیر رو عوض کنید.پلیرتون چه ورودی هایی داره؟اپتیکال هم نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بله HDMI حتی پهنای باند بیشتری داره.
    سینما با یک ورودی اپینکال پیدا می کنید ولی شما گفتی دوتا دستگاه داری و دوتا ورودی می خوای.
    سینماهای ال جی بد نیست.صدای هر مدلی که می خوای گوش کن و با اسپیکر خودت مقایسه کن.
    ممنون .منظورم رو بد رسوندم من کلا یک دستگاه دارم که ایکس باکس هست و اون یکی که گفتم هارد اکسترنال هست که مستقیم به تی وی وصله .در کل منظورم این بود که از خروجی اپتیکال تی وی می خوام صدارو بدم به ورودی اپتیکال سینما خانگی ..همون یکی هم کافیه چون ایکس باکس با hdmi <صله به تی وی ..بازم شما که وارد تری ببینید مشکلی که درست گفتم یا نه؟
    پس لازمش اینه که برم برند های مختلف رو تست کنم.
    ولی اگه تو رنج قیمت 600 تومن یه سینما خانگی از برند خاصی حالا سامسونگ یا ال جی یا سونی یا ایکس ویژن و... هر برندی سراغ دارید که حدااقل یه ورودی اپتیکال داشته باشه و کلا صدای بهتری نسبت به برند های دیگه داره معرفی کنید .چون تو فروشگاه ها نمی شه درست صدارو تست کرد تا نیاد تو خونه ادم متوجه نمی شه مخصوصا اینکه همه باندها رو کنار هم می زارن .

یه سوال دیگه هم داشتم شاید خیلی ابتدایی باشه ولی صدای دالبی منظورشون اینکه که ورودی اپتیکال داره یعنی همون 5.1 رو می گن؟ که دو تا باندش پشت قرار می گیره؟ رو مشخصات یه سری سینما خانگی ها نوشته مثلا دالبی 2 و صدای 3 بعدی و ... من متوجه نمی شم اینا چه فرقی دارن با هم دارن برای بازار گرمی هست یا .... می خوام اگه با 600 تومن چیزی خوبی نمی شه خرید عجله نکنم..

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون .منظورم رو بد رسوندم من کلا یک دستگاه دارم که ایکس باکس هست و اون یکی که گفتم هارد اکسترنال هست که مستقیم به تی وی وصله .در کل منظورم این بود که از خروجی اپتیکال تی وی می خوام صدارو بدم به ورودی اپتیکال سینما خانگی ..همون یکی هم کافیه چون ایکس باکس با hdmi <صله به تی وی ..بازم شما که وارد تری ببینید مشکلی که درست گفتم یا نه؟
    پس لازمش اینه که برم برند های مختلف رو تست کنم.
    ولی اگه تو رنج قیمت 600 تومن یه سینما خانگی از برند خاصی حالا سامسونگ یا ال جی یا سونی یا ایکس ویژن و... هر برندی سراغ دارید که حدااقل یه ورودی اپتیکال داشته باشه و کلا صدای بهتری نسبت به برند های دیگه داره معرفی کنید .چون تو فروشگاه ها نمی شه درست صدارو تست کرد تا نیاد تو خونه ادم متوجه نمی شه مخصوصا اینکه همه باندها رو کنار هم می زارن .

یه سوال دیگه هم داشتم شاید خیلی ابتدایی باشه ولی صدای دالبی منظورشون اینکه که ورودی اپتیکال داره یعنی همون 5.1 رو می گن؟ که دو تا باندش پشت قرار می گیره؟ رو مشخصات یه سری سینما خانگی ها نوشته مثلا دالبی 2 و صدای 3 بعدی و ... من متوجه نمی شم اینا چه فرقی دارن با هم دارن برای بازار گرمی هست یا .... می خوام اگه با 600 تومن چیزی خوبی نمی شه خرید عجله نکنم..
    خب با 600 تومن می تونی سینمایی بگیری که یه ورودی اپتیکال داشته باشه.ولی تو این بازار نمیشه چیز خیلی خوبی خرید.به عبارتی می تونید یک مدل حداقل بگیرید.بهتر بودجتون رو افزایش بدید.مثلا تا یه تومن تا بشه مدلی با صدای بهتر و با کیفیت تر تهیه کرد.
    در مورد سوال آخر شما تحت تاثیر تبلیغات شرکتها قرار نگیر.اپتیکال می تونه صدای 5.1 انتقال بده.دالبی 1 و 2 و 3 هم نداره.

8. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ديگه بدتر حجم بلوري فيلم فقط براي نسخه فيلم 47 گيگ هست و براي قسمت هاي اضافي ديسك ديگر موجود است.

من گفتم تا فكر نكنيد با اين كپي ها ميشه صدا تست كرد
    عمده این حجم بالای بلوری ها به خاطر داشتن ترکهای صوتی مثلا تا 12 زبان و زیر نویس میباشد . که در نسخه های ریپ شده فقط یک ترک صوتی DTS استفاده میشه .

10. این کاربر از vchip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم !!! )
    اینو در جواب دوستمون میگذارم اینجا

نقل قول نوشته شده توسط midnight1234
    سلام راجب سینما خانگی ال جی که خریدید می شه اطلاعات بیشتری بدید.چند خریدید..ایا ورودی اپتیکال برای صدای دالبی داره؟ ظاهرا از نظر فرمت و تصویری راضی نیستید ولی در کل از صدا راضی هستید؟یعنی ال جی خوبه تو صدا؟
    می خوام بخرم ولی نمی دونم چی بخرم تا سقف 600 تومن که ورودی اپتیکال داشته باشه... تعجب می کنم می گید خروجی hd نداره
    سلام،
    ورودی اپتیکال داره،که میشه ----- رو بهش وصل کرد.
    خروجی HD هم داره ! ورودیشو نداره !
    منتها خروجی HD چندان کاربرد نداره ، چون خود دستگاه فایل های HD رو اجرا نمیکنه !
    این مدل ماله نیمساله دوم ساله پیشه،ما هم با پرسیدن از نمایندگی ها پیدا کردیم، فکر میکنم مشکل پیدا بشه .
    در کل ، بد نیست ، راستش صداش رو تا آخر بلند نکردم،اما بد نیست.بلندگو های عقبش بی سیم اند،چند وقت یه بار یه لحظه قطع و وصل میشه،اونطور که متوجه شدم.
    فکر میکنم تو دستگاههای جدید این مشکلا برطرف بشن.
    ولی بنظرم شما هر دستگاهی خواستید بخرید،به فرمت هایی که اجرا میکنه توجه کنید،فک میکنم بین همه ی برند ها ، سامسونگ فرمت های بیشتری اجرا کنه ، حالا بازم خودتون باید چک کنید.
    ما اینو 860 تومن خریدیم.
    بازم اگه سوالی داشتید ،من هستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

نه نمی تونید پلیر رو عوض کنید.پلیرتون چه ورودی هایی داره؟اپتیکال هم نداره؟
    ورودی اپتیکال داره ، اما ورودی HDMI نداره !
    پلیر رو چرا نمیشه عوض کرد ؟ یعنی با بلندگوها همخوانی پیدا نمیکنه ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •