تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 731 از 966 اولاول ... 231631681721727728729730731732733734735741781831 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,301 به 7,310 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام بر همگی. مشکل بزرگی برام پیش اومده و از دوستان حرفه ای یه راهنمایی اساسی میخوام ،چون در آستانه یک آبروریزی بزرگم. و اما شرایطم:
    بنده کارشناسی ناپیوسته دانشگاه ازاد هستم و الان هم ترم سه هستم وهرسه ترم رو متوالی مشروط شدم. معدل کلم زیر ده و مشکل نظام وظیفه هم دارم.با کارشناس گروه که صحبت کردم گفت اگه بتونی این تابستون معدل کلت رو به 11 برسونی میتونیم یه کاری بکنیم واست.(یعنی من واسه این کار باید یه درس سخت رو 17 بگبرم که تقریبا غیر ممکنه).
    ایا منو اخراج میکنن یا نه؟ خواهش میکنم اگه اطلاعی دارین راهنماییم کنین.
    میگن اخر سر میفرستنت سازمان مرکزی یه نامه بگیری و یک ترم بهت فرصت میدن، حالا من که خدمت سربازی هم دارم به من هم فرصت میدن یا نه؟
    لطفا کمک کنید............

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

جواب کنکور سراسری آزاد اعلام شده؟ (کارشناسی)
    اگه نیومده چه زمانی اعلام میشه؟

در آغاز فعالیت masoud heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    Zanjan/kh

پيش فرض

سلام
    فعلا اعلام نشده قراره 17 شهریور بدن ولی امکان داره چند روز به زمان مقرر مونده جوابارو بدن

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کنکور ازاد پارسال 12 شهریور اعلام شد
    سراسری هم 17 شهریور
    موفق باشید

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان امکان تغییر رشته در دانشگاه آزاد هست!
    یعنی کسی که ترم 4 از یه رشته رو میخونه رشتش و تغییر بده به یه رشته دیگه توی همون دانشگاه ! ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امکان تغییر رشته یعنی تو باید از این رشته فعلی انصراف بدی که یه مبلغی رو هم ازت میگیرن بابت جریمه(فکر کنم اگه فقط تا یک سال خونده باشی جریمت نکنن).در ضمن اگه خدمت هم داشته باشی کمی دردسر سازه ،حالا چون جزئیات اونو بلد نیستم راهنماییت نمیکنم
    برا رشته جدید هم باید دوباره کنکور شرکت کنی(نمیدونم این رشته های بدون کنکور هنوز هستن یا نه که اگر هم باشن باز هم فکر کنم اونجا مشکل خدمت داشته باشی)

حالا اگه امکان داره یکی هم به این سوال ما جواب بده که بد جوری حالمو گرفته

سلام بر همگی. مشکل بزرگی برام پیش اومده و از دوستان حرفه ای یه راهنمایی اساسی میخوام ،چون در آستانه یک آبروریزی بزرگم. و اما شرایطم:
    بنده کارشناسی ناپیوسته دانشگاه ازاد هستم و الان هم ترم سه هستم وهرسه ترم رو متوالی مشروط شدم. معدل کلم زیر ده و مشکل نظام وظیفه هم دارم.با کارشناس گروه که صحبت کردم گفت اگه بتونی این تابستون معدل کلت رو به 11 برسونی میتونیم یه کاری بکنیم واست.(یعنی من واسه این کار باید یه درس سخت رو 17 بگبرم که تقریبا غیر ممکنه).
    میگن اخر سر میفرستنت سازمان مرکزی یه نامه بگیری و یک ترم بهت فرصت میدن، حالا من که خدمت سربازی هم دارم به من هم فرصت میدن یا نه؟

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سببین این چیزی رو که میگی زیاد دیدم ! 3 ترم مشروطی معمولا کاری نمیکنن بستگی به واحد داره ! اما مشروطی 4 رو اذیت میکنن و اخراج هم میکنن!
    پس از لحاظ اخراجی ترم 3 نگران نباش! اخراج نمشی !
    درمورد معدل هم بشین بخون و سعیتو بکن ! با استادات م صحبت کن ! با استادای داغون کلاس برندار !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض وام دانشگاه ازاد

یه سوال اینکه من ترم 6 دانشگاه ازادم پیوسته ایا میتونم برای ترم 7 که مهر 1391 باشه وام بلند مدت بگیرم لطفا جواب بدهید؟
    چون میگفتند یک ترم برای ترم بعد میتونی وام بگیری و در ضمن مقدارش چقدره؟
    Last edited by kratos vs gods; 22-08-2012 at 15:21.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    یه سوال حیاتی دارم
    من پارسال ارشد آزاد شهرستان قبول شدم اما به دلیل مشکلات مالی ترم اولو مرخصی گرفتم و شهریه ثابتو دادم نشستم واسه سراسری خوندم و الان سراسری قبول میشم حالا میخوام برم آزادو انصراف بدم و مدارکمو بگیرم میگن ما ترم دوم رو هم واست مرخصی رد کردیم و تا شهریه ثابت ترم دوم رو هم ندی(ینی 1 میلیون) مدارکتو بت نمیدیم در صورتیکه علوم تحقیقات تهران میگه نباید ازت دیگه پولی بگیرن!!!
    حالا من چیکار کنم؟؟؟

در آغاز فعالیت masoud heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    Zanjan/kh

پيش فرض

سلام
    یه سوال حیاتی دارم
    من پارسال ارشد آزاد شهرستان قبول شدم اما به دلیل مشکلات مالی ترم اولو مرخصی گرفتم و شهریه ثابتو دادم نشستم واسه سراسری خوندم و الان سراسری قبول میشم حالا میخوام برم آزادو انصراف بدم و مدارکمو بگیرم میگن ما ترم دوم رو هم واست مرخصی رد کردیم و تا شهریه ثابت ترم دوم رو هم ندی(ینی 1 میلیون) مدارکتو بت نمیدیم در صورتیکه علوم تحقیقات تهران میگه نباید ازت دیگه پولی بگیرن!!!
    حالا من چیکار کنم؟؟؟
    شما با این شماره ی دانشگاه آزاد تماس بگیرید و مشکلتونو بگید:
    235330 (021) 12 خط

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •