تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 731 از 773 اولاول ... 231631681721727728729730731732733734735741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,301 به 7,310 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

پلاسماها واقعا تو مقایسه قیمت و تصویر از ال ای دی ها سرن.........
    من vt30 پاناسونیک دارم از هم قیمتی های خودش تو ال ای دی ها سرتره و ازش خیلی راضیم..
    پاناسونیک بهترین پلاسماها رو میزنه ولی با این بودجه چیز خوبی گیرت نمیاد چون از 42 اینچ شروع میشن.........
    مصرفشون خیلی فرق نداره بیشتر مانور تبلیغاتیه....... یکی از دوستان تو همین فروم محاسبه مصرفشونو زده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در پلاسمای پانا شکی نیست اما بودجه ..
    حالا اگه میشه تو این رنج 700-1000 که محدوده پلاسما های ال جی و سام فکر میکنم فقط موجود باشند
    اگه یه بررسی کنید و بفرمایید که با حداقل هزینه ،کدوم محصول از این گروه ارجعیت دارند ممنون میشم

چون این سوال اکثر کاربرانه که ،کاربران معمولی هستند و میخوان با حداقل قیمت یه پلاسمای معمولی خوب داشته باشند و در این چند صفحه بسیار پرسیده و بی جواب معین مانده است..

تشکرات

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیروز تو عسلویه یک قیمت گرفتم
    NX720 دیروز تو عسلویه میگفت 2500
    EX 720 می گفت 1700
    EX710 1500
    اینقدر قیمتها بالا رفته کسی می دونه تهران چنده
    اینکه شارپ بهتره یا سونی
    از نمایندگی بالاتره که
    ex720 تو نمایندگی حدود یک و پونصده.......

3. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در پلاسمای پانا شکی نیست اما بودجه ..
    حالا اگه میشه تو این رنج 700-1000 که محدوده پلاسما های ال جی و سام فکر میکنم فقط موجود باشند
    اگه یه بررسی کنید و بفرمایید که با حداقل هزینه ،کدوم محصول از این گروه ارجعیت دارند ممنون میشم

چون این سوال اکثر کاربرانه که ،کاربران معمولی هستند و میخوان با حداقل قیمت یه پلاسمای معمولی خوب داشته باشند و در این چند صفحه بسیار پرسیده و بی جواب معین مانده است..

تشکرات

منم درمورد سامسونگ و الجی اطلاعات زیادی ندارم دوست من ولی یه پلاسما سامسونگ دیدم حدود 890د بود کیفیتش بدبود...
    سامسونگ ال سی دی هاش بهترن.....
    الجی هم شنیدم پلاسماهاش بهتر از سامسونگن........

5. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FA6161's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    KHONAMON

پيش فرض

طبق تحقیقات ال ای دی اول فیلیپس بعد شارپ بعد سونی و آخر سامسونگ خوبه
    حالا بیشتر نظرم رو 8300 شارپه بعد NX720 سونی و EX720 سونی می خوام بدونم سونیها باهم چه تفاوتی دارند nx720 2400 که برای من یکم گرونه (حداکثر تا 2 می تونم بخرم )
    از شارپ 820 خوشم میاد اما تفاوت قیمت بالاتر 820 نسبت به 8300 نفمیدم

7. این کاربر از FA6161 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان یه LED فول اچ دی سونی معرفی کنید سایز 42 یا 46 باشه اینترنت + 3بعدی هم نداشته باشه همین قیمت حدودیشم بگید ممنون میشم
    اگه سونی میخوای led 46520x به نظرم گزینه خوبیه . قیمتش 1950 تومنه. 3 بعدی نیست ولی اینترنت داره. البته نباید زیاد اینترنتش رو جدی بگیری چون اکثرا" نمایندگیهاش هم نمیتونن راه اندازیش کنند. فعلا" توی 2Dهای سونی این مدل جدیده و روی بورسه ولی اگه بگی تا چقدر میخوای هزینه کنی بهتر میشه راهنماییت کنم .

9. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

طبق تحقیقات ال ای دی اول فیلیپس بعد شارپ بعد سونی و آخر سامسونگ خوبه
    حالا بیشتر نظرم رو 8300 شارپه بعد NX720 سونی و EX720 سونی می خوام بدونم سونیها باهم چه تفاوتی دارند nx720 2400 که برای من یکم گرونه (حداکثر تا 2 می تونم بخرم )
    با رده بندی برندهات موافقم ولی همیشه به خدمات و گارانتی برند هم توجه کن و علاوه بر اینکه فیلیپس رو به لحاظ مرغوبیت و پنل ژاپنیش و ... قبول دارم باید بگم خدمات گارانتیش با سونی (شرکت بازرگانی ایران ) و شارپ (مادیران) قابل مقایسه نیست .

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

13 اخطار

بعضی از دوستان هستن که با حساب کاربری های متعدد تو تاپیک پست میدن از این به بعد اگر مجددا از بقیه حسابهاشون استفاده کنن همه آی دی های این دوستان بن میشه.

12. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FA6161's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    KHONAMON

پيش فرض

با رده بندی برندهات موافقم ولی همیشه به خدمات و گارانتی برند هم توجه کن و علاوه بر اینکه فیلیپس رو به لحاظ مرغوبیت و پنل ژاپنیش و ... قبول دارم باید بگم خدمات گارانتیش با سونی (شرکت بازرگانی ایران ) و شارپ (مادیران) قابل مقایسه نیست .
    نظرت در مورد گزینه های انتخابیم چیه

14. این کاربر از FA6161 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان يدونه lcd خوب واسه 40 يا 42 اينچ واسه خونه ماردم اينا مي خوام بهترين كيفيت و كمترين قيمت رو كدوم lcd داره با تشكر از همه دوستان
    lcd LC-40M5400X شارپ گیرنده دیجیتال داخلی هم داره . پنلش ژاپنیه و حدود 990 تومنه . full hd هست و کیفیت تصویرش هم خوبه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نظرت در مورد گزینه های انتخابیم چیه
    ببین همه این مدلهایی هم که انتخاب کردی خوبن . بین اون 2 تا مدل سونی باید بگم هر دوشون edge led هستند ولی از نظر ظاهری خیلی متفاوتند و اینکه nx720 اسمارت تی وی هست ولی راستش از نظر کیفیت تصویر بین این دو تا نمیتونم قضاوت درستی کنم چون از نزدیک دو تاشون رو در کنار هم ندیدم تا مقایسه کنم . کلا" اگه از نزدیک کیفیت سونی و کواترون شارپ رو دیده باشی میبینی که شارپ با تکنولوژی منحصر به فرد کواترونش رنگهای زنده تر و طبیعی تری رو به وجود آورده و به خصوص رنگ زردش فوق العاده هست . من کلا" عاشق کواترونهاشم و این مدل 8300x اش هم کاملترین مشخصات رو بین کواترونهاش داره و حدود 480-470 تومن هم هدایا روش هست ! بلوری پلیر شارپ و 2 تا عینک 3D و ....
    موفق باشی

17. 4 کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •