بیا عزیز حالشو ببر :
فقظ فایل 39 رو حذف کن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجمش هم 13 مگ هست
بیا عزیز حالشو ببر :
فقظ فایل 39 رو حذف کن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجمش هم 13 مگ هست
فقط یه چیزی این فایل 39 کجاست؟
دوست عزيز اون قسمت 3d همش رو برات عكس گرفتم در ضمن من از كيت سرورم استفاده ميكنم مانيتورت چيه من فول اچ دي هست و تو كيت سرور يجا هست كه ريسولشن و دوربين و واد ميكني اونجا ريسولشن
1200* 1920 رو تايپ كردم تو قسمت دوربين هم نوشتم30 شرمنده اگه بيشتر از اين نميتونم كمكت كنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد دانلود پوشه dt07.img رو کپی کن تو کیت سرور - example-root1 بعد برو داخل همین فولدر dt07 و گزینه اولی شماره 39 رو حذف کن..
موفق باشی
یکی از بهترین روشها برای سخت تر شدن و در عین حال طبیعی تر شدن بازی تنظیم دقیق تواناییهای بازیکنان توی بخش ادیت بازیه من از دیروز چند ساعتی توی این بخش وقت گذاشتم و به نتایج بسیار خوبی رسیدم که هم سرعت بازی طبیعی تر میشه و از حالت پینگ پنگی بودن ( پاسهای سریع و برق آسا ) خارج میشه , هم با تنظیم دقیق شوتها از شتاب و سرعت زیاد اونها گرفته میشه و هم اینکه دروازه بانها توپها رو بسیار بهتر مهار میکنن .
هنوز کار من تموم نشده اما این موارد گیم پلی بازیو خیلی بهتر میکنه :
این مواردو افزایش بدین :
- 5 واحد برای حمله
- 10 واحد agibility برای چالاکی در حرکات
- 10 واحد swerve برای کات دادن به توپ
- 10 واحد response برای افزایش هوشیاری بازیکنان مثلا در مورد توپهای سرگردان
-10 واحد تکنیک برای افزایش کنترل توپ
اما این موارد رو کاهش بدید :
- 20 واحد سرعت برای طبیعی تر شدن سرعت کلی بازی
- 15 واحد سرعت پاس کوتاه برای طبیعی شدن سرعت رد و بدل شدن پاسها و خارج شدن از حالت پینگ پنگی
- 25 واحد aggressive برای اینکه بازیکنان حرکات غیر مفیدشون کمتر بشه و اون حالت پرسینگ گله ای کمتر بشه
اما برای دروازه بانها افزایش 5 تا 15 واحدی این موارد : دفاع , مهارت دروازه بانی , جهش , response و افزایش یک واحدی form .
شما رزولوشن رو توی ستینگ بازی به 720*1280 تغییر بدین .
چند روز پیش این بحث توی یکی از سایتها مطرح شد دیگه سر نزدم ببینیم چی شد فردا خبرشو میدم .
من هنوز توی جزئیات مستر لیگ نرفتم اما شنیدم اخباری از تیمها هم میزاره .
حسين جان تا نرفتي يه لينك دانلود از اون پچي كه پول رو تو مستر ليگ فيكس ميكرد ميدي به من هر چقدر ميگردم پيدا نمي كنم
با پاک کردن این فایل فقط در حالت شب fine درست میشه ولی در سایر حالات این مشکل وجود داره ، کلا 3 نو چمن با این پک چمنش اضافه میشه که تو حالات مختلف متفاوت هست که به نظم چندان جالب نیست و این مشکل سیاهی زمین هم در نمایش گل ها و Replay اعصاب خورد کنه....
بشه یک جوری در تمامی حالات یک مدل بشه و سیاهی هم ها بر طرف بشه خیلی عالی میشه....
اگه کسی بلده لطفا کمک کنه..
------------------
لباس داور ها رو چه جوری باید عوض کرد کپی کردم در جای خودش ولی درست نشد، باید کار دیگه ای هم کرد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی مال من همه جا super star هست![]()
سلام.دوستان ببخشید.وضعیت سیستم من توی سیستم good,bad,ok,ok بود.ویندوزمو عوض کردم شد good,bad,good,good در عین ناب آوری دیدم بعد از چند ساعت شد مثل اولش.کسی دلیلشو میدونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)