سلام دوستان، من شهرک بهارستان(میانرود)هستم.کدوم شرکت adsl خوب برای ما ارائه میده؟میشه هزینه رو بگید؟شبانه رایگان داره؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام دوستان، من شهرک بهارستان(میانرود)هستم.کدوم شرکت adsl خوب برای ما ارائه میده؟میشه هزینه رو بگید؟شبانه رایگان داره؟
شبانه رایگان اکثریت شرکتا که پوکیده...2020 بگیری البته شبانه رایگان نداره....
سلام دوستان
ببخشید واسه اطراف پارک آزادی چه شرکتی واسه adsl پیشنهاد میدین؟![]()
کسایی که 2020 دارن بیان یه آمار بدن ببینیم امروز وضع چطوره....
ماله من امروز مشکل داره یا کل 2020 امروز اینجوریه؟
سلام دوست عزیز ! مال من که نرماله ! البته من از شهرستان هستم !![]()
نه شرکت آسیا تک هستم
من هم دانلود و هم آپلود از سرورهای خارجی دارم و سرعتش برام ههم هست، مخصوصا سرعت آپلود چون فایل زیاد آپلود می کنم واسه سایتم. سرعت آپلودش چنده؟
دوست عزیز، من خیلی وقت هست که توی این تاپیک پست نذاشتم، چون قبلا آرد هامون را بیختیم و الکامون رو آویختیم...
اون زمان با اینکه سرویس من تقریبا از ابتدا خوب بود (جز مشکلات مقطعی)، با معترضین شاتل بودم و حتی نامه شکایت یکی از بچه ها که
به جد پیگیر شکایت از شاتل بود را من نوشتم. شاید مروی بر پست های قبلیم بکنی، سوابقش موجود باشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ...
************************************************** ************************************************** ****
بنابراین همین جوری هر حرفی را ولو با گذاشتن 4 تا شکل و شکلک به دیگران نزنید.
موفق باشید.
منم یه زمانی مثل تو فکر میکردم شاتل خیلی سرعتش نرماله... همش میترسیدم نکنه از شاتل برم کلاه گشاد بره سرم... بعد که شاتل رو ول کردم رفتم شرکتای دیگه فهمیدم بابا شاتل چه کلاه گشادی سرم گذاشته بوده... دیگه واسه من شاتل شده من باب یه اینترنت دایال آپ شده... مفتی هم بهم بدن نمیخوام...بعد که اومدی یه شرکت دیگه حرف الان منو درک میکنی... نمیگم شرکتای دیگه خوبن اما 100 رحمت بهشون... بین بد و بدنر همیشه بد بهتره دوست خوب من....
منو کی میبینی تمام شرکتای شیراز رو دور زدم و از همه تجربم بالاتره... تعداد پستام هم توو تاپیک شیراز ببین بعد از داش سعید از همه بیشتره... شاتل سرعت لود صفحه هاش از تمام شرکتا پایینتره... الان هم در حال حاضر آسیاتک مخابرات همیار از بقه شرکتا بهترن...
Last edited by arashsard; 19-12-2012 at 14:05.
دوباره ازتباط با خاج مشکل پیدا کرد.... داریم کم کم تبدیل میشیم به کره شمالی....
اما اوضاع با داخل....
![]()
درود...
2020 تنها بدی که داره همینه که با سرورای خارجکیمشکل داره.....میره رو اعصاب.....ولی خب هزینه رانژه نداره میتونی بگیری خودت امتحان کنی....ولی واسه من که با سرورای خارجی مشکل داره البته تو طول روز وگرنه از ساعتای 10 شب تا فردا ظهر با خارجکیا هم اوکی هست....ولی بنظرم بهترین انتخاب الان همین 2020 هست....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)