چند تا روش خوب برای گل زدن معرفی کنید؟؟؟
چند تا روش خوب برای گل زدن معرفی کنید؟؟؟
واقعا برام جالب هست. يا اين حرفها رو دونسته مي گيد يا قصد ديگه اي داريد. من بهتره ديگه در اين باره چيزي نگم. چون ظاهرا فايده اي نداره. فقط اين رو بگم آپديت شدن بازي شما ربطي به پچ رسمي 1.30 نداشته. حتي 1 درصد هم شك نكنيد البته احتمالش هست خودتون هم اين مسئله رو مي دونيد حالا نميدونم چرا اينقدر اصرار داريد اين حرف نادرست رو به زور بازو انتقال بديد و ايجاد شبهه بكنيد. به هر حال خيلي ها اين پچ رو استفاده كردند و ديدند كه ربطي به آپديت ترانسفر نداره حالا شما هي بگو مشكلي نيست مهم اون چيزيه كه هست. و اونهايي كه بايد بدونند مي دونن
سلام
میشه بیشتر توضیح بدین منظورتون رو متوجه نشدم
بعد بازی کدومشو میگین .
قربانتان![]()
سلام
شما کدوم سپک از گل زدن رو میگید اون رو معرفی کنید تا بهتر براتون توضیح بدم .
قربانتان![]()
اين عين متني هست كه در توصيف پچ 1.30 در سايت كونامي اومده
- Fixed so that the game speed will not be slowed down on certain graphic cards. Please change the Display option's Quality to "Low" to activate.
- Reduced the stuttering of the game.
- Fixed the problem of the stadiums textures, and names of the players on the back of the uniform, which were displayed incorrectly.
- Fixed the problem of the game crashing by changing certain edit player's hairstyle.
- Reduced the problem of the game crashing after the display of the Konami logo sequence in some cases,.
خوب من این پچ 1.30 رو دانلود کردم حالا چکارش کنم؟ ( ما تازه کاریم یکم توضیح بدید )
آقا کسی نیست بطور کاملا مقدماتی و از صفر صفر توضیح بده که این پچ هایی که دانلود میشه رو چی کار باید کرد؟؟؟؟؟
من استادیوم ، کفش ، توپ، بوندس لیگا رو دانلود کردم اما نمیدونم چی کار کنم که تو بازی اعمال بشن!!
یکی از اون اول اول توضیح بده....
دوست من یه فایل exe هست که باید نصب کنی همین
پچ گیمینگ اکسس خیلی خیلی بهتر از پچای خود ساکر هستش به نظر من
ورژن3 که آخرش بود
چند تا روش بگو دیگهسلام
شما کدوم سپک از گل زدن رو میگید اون رو معرفی کنید تا بهتر براتون توضیح بدم .
قربانتان![]()
من میلان را بر میدارم ولی اصلا نمیتونم گل بزنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)