تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 731 از 2550 اولاول ... 23163168172172772872973073173273373473574178183112311731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,301 به 7,310 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دلم برای صبانتم تنگ شده بود!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

امیدوارم که مثل دیشب سرعت خراب نشه
    یعنی افتاها نشه
    Last edited by fanoostalaei; 15-06-2011 at 02:09.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

امشب ماکس قطع بود یا مودم من هنگیده بود؟

حتی یک بیت هم دانلود نکرده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

آقا یکی به داد ما برسه چیکار کنیم همارا کلاسیک داره گندشو درمیاره.عوضش کنم؟ کدوم شرکت چه سرویسی؟
    همارا خداییش گرونه
    مگه سرعت شما چنده؟
    یه تست بذار
    همارا کجاش گرونه؟

این تست من
    همارا کلاسیک

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مگه سرعت شما چنده؟
    یه تست بذار
    همارا کجاش گرونه؟

این تست من
    همارا کلاسیک
    نه بابا
    اینم ماله منه:

حالا خوبه مثلا پیش شمارم 333 هستش باید نسبت به منطقه سرعت هم بیشتر باشه
    شما کجا تشریف دارید؟

---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------

چرا برای تو ایران تله کامیونیکیشینه؟ از مخاراته که

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

خوب سرویس مخابرات رو هم همارا میده که هیچ تفاوتی با سرویس های خود همارا نداره من با اینکه از نمایندگی همارا گرفتم ولی اینو مینویسه یعنی مخابرات
    پیش شماره ما 527 هست

---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------

البته پینگ شما خیلی بهتره
    پینگ من تا حالا از 350 پایینتر نیومده

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

شبکه ی اینترنت استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل برای چندمین بار طی سال جاری دچار اخلال و قطعی مکرر شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بروز این مشکل برای دو تا سومین بار متوالی در طول سال جاری ضمن ایجاد در روند عادی فعالیت بخش های مختلف از جمله ادارات، شرکتها، بخش های خصوصی و... موجب گلایه و نارضایتی شدید مردم شده است.

متاسفانه نه تنها کوچکترین اطلاع رسانی از سوی مسئولان تا کنون در خصوص بروز این مشکل صورت نگرفته بلکه در تماس خبرنگار خبرگزاری مهر با شرکت مخابرات آذربایجان غربی مسئولان از علت وقوع و بروز آن اظهار بی اطلاعی کنند.

گلایه و اعترافات شدید مردم و مسئولان بخشهای مختلف این منطقه در خصوص قطعی اینترنت بدون اطلاع قبلی، سرعت بسیار پائین، قطع و وصلی های مکرر نیر تا کنون کوچکترین تاثیری در روند فعالیت شرکت مخابرات و مسئولان مبنی بر رفع این مشکل را در پی نداشته است.

سردرگمی مردم و عدم پاسخگویی مسئولان

علیزاده مسئول انفورماتیک یکی از ادارات آذربایجان غربی در خصوص بروز این مشکل به خبرنگار مهر، گفت: قطعی اینترنت بدون اطلاع قبلی نادیده گرفتن حق مسلم کاربران و نوعی بی احترامی به استفاده کنندگان از این شبکه از سوی شرکت مخابرات تلقی می شود.

وی با ابراز نارضایتی از وضعیت قطع و وصلی ها و سرعت پائین اینترنت در آذربایجان غربی اظهار داشت: این مشکل ضمن ایجاد اختلال در روند فعالیت بخشهای مختلف موجب ضررهای مالی و معنوی زیادی می شود.

این مسئول ضمن انتقاد از بی توجهی مسئولان شرکت مخابرات به حق و حقوق شهروندان، بیان داشت: باتوجه به قرار گرفتن در عصر اطلاعات وقوع چنین مشکلاتی غیر قابل قبول به نظر می رسد.

خبرنگار مهر برای بررسی بیشتر مشکلات کاربران اینترنت به تعدادی از کافی نت های سطح شهر ارومیه مراجعهکرده و از مسئولان و کاربران این مراکز مشکلات قطعی اینترنت را جویا شده است.

زهرا توکلی یکی از مراجعه کنندگان به یکی از کافی نت های شهر ارومیه در گفتگو با خبرنگار مهر باانتقاد از عدم پاسخگویی مناسب از سوی مسئولان گفت: من برای ثبت نام وام ازدواج به این مرکز مراجعه کرده ام ولی متاسفانه شاهد قطعی اینترنت هستم.

وی ادامه داد: امروز از اولین ساعات فعالیت کاری کافی نت ها به این مرکز مراجعه کردم که متصدی اعلام کرد اینترنت قطع شده و تا دو ساعت دیگر وصل نمی شود.

توکلی اضافه کرد: پس ز دو ساعت مجدد مراجعه کردم و همین جواب را شنیدم که متاسفانه عدم پاسخگویی مناسب مسئولان موجب سردرگمی مردم و اتلاف زمان می شود.

وی در ادامه بابیان اینکه این اقدام مسئولان مسئولان مبنی بر الکترونیکی شدن خدمات ندارد گفت: مسئولان به جای شعار اول باید زیرساخت ها را فراهم کنند.

به گزارش خبرنگار مهر از سطح شهر بسیاری از کاربرانی که برای خدمات الکترونیکی از جمله ثبت نام ازدواج، حل مشکل ثبت نام هدفمندی یارانه ها، و... به کافی نت ها مراجعه کرده بودند نیز از وضعیت موجود گلایه مند بودند و این اقدام مسئولان را نوعی بی احترامی به وقت و زمان آنها می دانستند.

شرکت توسعه زیرساخت باید پاسخگو باشد

مدیرعامل شرکت مخابرات آذربایجان غربی نیز با تایید قطع اینترنت در منطقه شمال غرب کشور بیان داشت: متاسفانه امروز (سه شنبه) اینترنت از اولین دقایق روز در استان های آذربایجان غربی، شرقی و اردبیل قطع شده است.

بهمن اسماعیل زاده با انتقاد از عدم اطلاع رسانی شرکت توسعه زیرساخت و با بیان اینکه ما نیز همانند سایر مردم از بروز این مشکل ناراضی هستیم گفت: بر اساس اعلام شرکت توسعه زیرساخت مشکل موجود به دلیل تعویض سیستم " روتر" ROUTER قدیم در استان آذربایجان شرقی روی داده است.

وی ادامه داد: بر اساس اعلام این شرکت مقرر شده بود انجام این عملیات چهار ساعت به طول انجامد ولی با گذشت مدت زمان زیاد شاهد قعطی اینترنت هستیم.

اسماعیل زاده با بیان اینکه هیچ گونه اطلاع رسانی مبنی بر انجام این عملیات از سوی شرکت توسعه زیرساخت به مخابرات آذربایجان غربی صورت نگرفته بود اظهارداشت: دراین راستا ما نیز نمی توانستیم در خصوص بروز این مشکل به مردم اطلاع رسانی کنیم ولی در این خصوص نامه شدید الحنی به وزیر مخابرات از سوی این استان نگارش شده است که امیدواریم دیگر شاهد بروز چنین حوادثی نباشیم.

مدیرعامل شرکت مخابرات آذربایجان غربی با اشاره به اینکه شرکت مخابرات استان نیز در زمینه قطع اینترنت گلایه مند است خاطرنشان کرد: اینترنت استان در طول سالجاری برای دومین بار متوالی و در طول سالهای گذشته برای چندمین بار متوالی قطع و موجب بروز مشکلاتی برای مردم شده است و تلاش می کنیم این موضوع را توسط وزیر مخابرات پیگیری کنیم.

اسماعیل زاده با بیان اینکه شرکت توسعه زیرساخت باید زمان انجام این علمیات را باید به ساعت 24 موکول می کرد گفت: متاسفانه این شرکت عملیات خود را در پرترافیک ترین ساعات کاری انجام داده و موجب نارضایتی شدید مردم شده است.

وی با تاکید بر رفع هرچه سریعتر این مشکل در استان اظهارداشت: در نامه ای که از سوی این شرکت نگارش شده است تمامی مشکلات به وزیر مخابرات اطلاع رسانی شده است که امیدواریم در روزهای آتی شاهد برطرف شدن هر چه سریعتر آن باشیم.

به گفته اسماعیل زاده ضریب نفوذ اینترنت در استان 31 بوده و 700 هزار نفر کاربر اینترنت در استان آذرابیجان غربی از خدمات اینترنتی استفاده می کنند.

8. 3 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

256 مخابرات اورميه

تا بحال همچين پينگي نداشتم، بعد از قطعي چندروز پيش وضعيت كمي بهتر شده
    Last edited by urumchi; 15-06-2011 at 11:01.

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

256 مخابرات اورميه

تا بحال همچين پينگي نداشتم، بعد از قطعي چندروز پيش وضعيت كمي بهتر شده
    برای من هم وضعیت شاتل بهتر شد
    قبل از قطعی پینگ از 500 کمتر ننمی اومد
    ولی الن داره بین 300 تا 450 میده

---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------

این تست شاتل با وی پی ان::::

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خوب سرویس مخابرات رو هم همارا میده که هیچ تفاوتی با سرویس های خود همارا نداره من با اینکه از نمایندگی همارا گرفتم ولی اینو مینویسه یعنی مخابرات
    پیش شماره ما 527 هست

---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------

البته پینگ شما خیلی بهتره
    پینگ من تا حالا از 350 پایینتر نیومده
    چطوری میتونم سرویسمو به سرویس شما تبدیل کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •