تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 731 از 1126 اولاول ... 231631681721727728729730731732733734735741781831 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,301 به 7,310 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

به به رفتم دیدم نمرات و زدن
    فعلا ساختمان داده 3.92 + 6 نمره میان ترم
    خداکنه
    تشریحی یه فرجی بشه و گرنه مشروط میشم
    فعلا که قبول شدید ناراحتی نداره که

در ضمن واسه مدار منطقی متاسفانه حذفیات نداریم ... ذخیره و بازیابی اطلاعات هم 8 فصل اول هست به جز 7 ... یعنی 7 حذفه که جمعا 7 فصل پیش رو داریم ... 4 - 5 - 6 خیلی حجمش زیاده

سلام دوست عزیز من هم فردا فیزیک 2 دارم و نرسیدم کتاب را بخونم و فقط چندتا نمونه سوال میخونم به نظر شما که کتاب را خوندید کدوم فرمول ها مخصوصا برای سوالات تشریحی مهم هستند و باید حفظ کنیم و به درمون میخوره؟
    اگه زحمتی نیست یه چندتا فرمول همینجا برام بنویس و بگو مربوط به چه موضوعی میشه چون هم یه کمکی به من میشه و هم یه مروری به خونده های خودت ...!
    انشاا... که این امتحان را هم فردا با نمره خوب قبول بشیم

محسن جون (و البته کسانی که فیزیک 2 دارن و نرسیدن خوب بخونن) واسه فیزیک 2 این خلاصه رو با نمونه سوال بخونید کمک میکنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by nits; 19-01-2013 at 22:03.

2. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوست عزیز من هم فردا فیزیک 2 دارم و نرسیدم کتاب را بخونم و فقط چندتا نمونه سوال میخونم به نظر شما که کتاب را خوندید کدوم فرمول ها مخصوصا برای سوالات تشریحی مهم هستند و باید حفظ کنیم و به درمون میخوره؟
    اگه زحمتی نیست یه چندتا فرمول همینجا برام بنویس و بگو مربوط به چه موضوعی میشه چون هم یه کمکی به من میشه و هم یه مروری به خونده های خودت ...!
    انشاا... که این امتحان را هم فردا با نمره خوب قبول بشیم
    پس چیکار میکردی
    والله اصلا نمیشه گفت کدوم فرمول ها مهم تره چون سوالات این چند ترم رو که میخوندم تشابهی بین سوالات تشریحی نبود مثلا سال پیش اکثر سوالات از بخش خازن و مدارهای dc بود ولی ترم پیش از بخش چگالی و القا و البته از گاوس . من خودم گاوس رو زیاد نخوندم چون حوصله اش رو نداشتم . این جوری که نگاه کردم فصل 25 و 26 هم حذفه در حالی که خودم نمیدونستم و ابلیس (مهدی) حذفیات این ترم رو گذاشت و بعد که دقت کردم دیدم در حالی که ترم قبل حذف نبود ! ولی من خوندم

از فصل 36 و 38 هم اکثرا سوال میدن حالا باز خداییش نمیدونم احتمال کدومش بیشتره
    فقط این مورد رو صد در صد میگم چون مطمئنم از چند گزینه های خود کتاب حتما تو بخش تستی سوال میدن حتما بدون شک اکثر سوالات تستی رو دقت کنید حالت مسله ای و حل کردنی نداره یه جورای مثل جاخالی خودمون میمونه
    ماشین حساب مهندسی هم ترم قبل آزاد بود ایشالله این ترم هم آزاد باشه بتونیم انتگرال ها رو حل کنیم
    راستی من رشتم فیزیکه ممکنه کتاب شما حذفیات زیاد داشته باشه مال ما کلا 50 صفحه حذفه
    Last edited by ittools; 19-01-2013 at 22:02.

4. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کامپیوتر (نرم افزار ) مرسی عزیزم
    لينك پايين منابع و چارت رشته كامپيوتر رو داره با توجه به اين كه تجميع هستي يا سنتي( كه فكر كنم تجميع باشي) روي وضعيت منابع كليك كن تا دانلود بشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 3 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه babakiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تو میدونی.....

پيش فرض

ممنونم گلم

8. این کاربر از babakiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

سلام محمد جان . کلاتو بنداز هوا ...
    میگم مهدی جون دمت گرم اون کلاه منو بگیر چون از 2تا یکی رو بدجور افتادم اساسی

10. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

میگم مهدی جون دمت گرم اون کلاه منو بگیر چون از 2تا یکی رو بدجور افتادم اساسی
    من دوست دارم دستتو بگیرم نه کلاتو

12. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان بدی و خوبی و خوبی بدی از ما دیدین حلال کنین من 1هفته ای میرم مسافرت.میرم به دیدار یار.یه وقت دیدی تصادفی چیزی کردیم مُردیم تو جاده.وقتی ashkan.sh مرحوم، مترجم سایت ناین مووی و همکار من ایست قلبی کرد و از دنیا رفت به قدری تعجب کردم و فهمیدم مرگ تو 2قدمی ماست(فیلم مقصد نهایی).کلا تو این فروم مهدی جان باید بنده رو حلال کنه.وقتی نیستم تایپیک رو گرم نگه دارید تا اگه قسمت شد و برگشتم زمام کار رو بدست بگیرم

امیدوارم همه بچه های گُل این تایپیک بهترین نتیجه های ممکن رو بگیرن و یا مثل من تصمیم بگیرن که از ترم بعد در طول ترم درس رو بخونن تا آخر ترم مثل چی تو گِل گیر نکنن

بروبچ تا هفته ی دیگه خدافظ.مهدی جان مراقب خودت باش و نذار فکر و خیال پوچ بهت هجوم بیاره و باعث بشه یه گوشی دیگه بگیری...انسان زنده به امید زنده س

BEST WISHES FOR YOU...FOR ALL OF YOU

14. 5 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دوستان بدی و خوبی و خوبی بدی از ما دیدین حلال کنین من 1هفته ای میرم مسافرت.میرم به دیدار یار.یه وقت دیدی تصادفی چیزی کردیم مُردیم تو جاده.وقتی ashkan.sh مرحوم، مترجم سایت ناین مووی و همکار من ایست قلبی کرد و از دنیا رفت به قدری تعجب کردم و فهمیدم مرگ تو 2قدمی ماست(فیلم مقصد نهایی).کلا تو این فروم مهدی جان باید بنده رو حلال کنه.وقتی نیستم تایپیک رو گرم نگه دارید تا اگه قسمت شد و برگشتم زمام کار رو بدست بگیرم

امیدوارم همه بچه های گُل این تایپیک بهترین نتیجه های ممکن رو بگیرن و یا مثل من تصمیم بگیرن که از ترم بعد در طول ترم درس رو بخونن تا آخر ترم مثل چی تو گِل گیر نکنن

بروبچ تا هفته ی دیگه خدافظ.مهدی جان مراقب خودت باش و نذار فکر و خیال پوچ بهت هجوم بیاره و باعث بشه یه گوشی دیگه بگیری...انسان زنده به امید زنده س

BEST WISHES FOR YOU...FOR ALL OF YOU
    دلم برات تنگ میشه محمد جان نری بمیری از دستت راحت شیم ما تورولازم داریم واسه ترم بعد سوژت کنیم اشک تو چشام جمع شده ( فیلم هندی ) ..... اشک نمیزاره مانیتور رو ببینم خوشحالم که یه مدت نیستی و از دستت راحتیم :|

دیدار یار میری ؟ ای کلک ........ خوش بگذره .... خدا به همرات .....

من ازین جنگولک بازی ها بلد نیستم که انگلیسی بگم .... فارسی میگم : خدا به همرات .

16. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

آق جون منم میرم مسافرت اونوقت دل بچه ها واسم تنگ میشه

برای اینکه اسپم نشه...نمرات منم هنوز کامل نیومده...

18. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

این یار که گفتید کی بید............!؟

20. 2 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •