سلام از اين دو لب تاب کدوم بهتره؟ لطفاً دليلشو بگيد.
Dell Studio XPS 1640
Sony-VAIO-FW398Y-H
ميشه لطف کنيد بگيد برای game اين 2 گزينه زياد فرق دارن يا نه ؟ ممنون.
ATi Mobility Radeon HD 3650
NVIDIA GeForce 9400M GT
سلام از اين دو لب تاب کدوم بهتره؟ لطفاً دليلشو بگيد.
Dell Studio XPS 1640
Sony-VAIO-FW398Y-H
ميشه لطف کنيد بگيد برای game اين 2 گزينه زياد فرق دارن يا نه ؟ ممنون.
ATi Mobility Radeon HD 3650
NVIDIA GeForce 9400M GT
با سلام
من چند تاسوال داشتم در رابطه با زياد داغ كردن hp dv5 1299 :
1- ايا در حالت كاركرد عادي هم داغ ميكنه؟
2- ايا اين داغ كردن غير طبيعي هست؟
3- ايا اين قضيه باعث كاهش عمر دستگاه ميشه؟
برای مقایسه کارت گرافیک ها می تونید به اینجا مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- نه بیشتر موقع کارهای گرافیکی سنگین مثل بازی
2- تا حدی بله. البته این داغ کردن به خاطر کارت گرافیک 9600GT هستش
3- ممکنه.
جنا ب scorpion 818 از جوابتون ممنونم ولي سوالي داشتم و اون هم اينكه ايا كليه لپ تاپهايي كه از كارت گرافيكي مدل 9600gt بهره ميبرند نظير hp hdx 16-1155 and hp hdx 18-1155 هم همين مشكل رو دارند يا فقط در مورد dv5-1299 هستش؟
من به ندرت سراغ بازي ميرم و هدفم بيشتر كارهاي معمولي و نرم افزارهاي مهندسي مثل pdms و caesar هستش.
البته من سفارش خريد اين دستگاه رو از دبي دادم البته هنوز مطمئن نيستم خريد اري شده باشه ، ولي همين قضيه داغ شدن من رو يكمي تو شك انداخنه كه شايد سفارش خريدم رو كنسل كنم.
نظر دوستان راجعبه elit book 6930p hp و thinkpad t400 lenovo و dell laletitude e6400 چیه بینه این چند مدل موندم.میگن که elitbook 6930p 15 تا 15 ساعت بدون نیاز به باطری شارژ کردن مدام کار میکنه.کاره من تو محیطهایه و خودمم با برنامه هایه نسبتا سنگینی کار میکنم مثل cad & matlab & ansis & abaqus وتا حالا تو عمرمم با کامپیتر بازی نکردم.البته با اغراغ شدید. فقط مشکل وزن با همشون دارم.
کانفیگشون برابره اما lcd t400 رزولیشن بهتری داره و وزن بهتر.hp باطری بهتر.
تا 2 ملیون میتونم پول بدم . راستی elit book تو ایران پیدا میشه.
برای گیم کدون یکی بهتره؟؟:
HP DV6 1125
یا DELL XPS 1640 ?
لطفا با دلیل بگید
مرسی
قیمت Inspiron Mini 12 و Inspiron Mini 9 چنده ؟
ممنون
مطمئن نیستم ولی فکر می کنم این طور باشه چون کلاً 9600GT به خاطر حجم پردازش بالا زیاد داغ می کنه. البته به این خیلی به ساختار سیستم خنک کننده و طراحی کلی لپ تاپ هم ربط داره. ولی شما اگه خیلی کار گرافیکی سنگین نمی کنید می تونه گزینه خیلی خوبی برای شما باشه.
با سلام
میشه یه لپ تاپ تو رنج 600 که حتی المقدور عمر باطریش خوب باشه و ترجیحا بلوتوث هم داشته باشه برام معرفی کنید...
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)