تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 731 از 905 اولاول ... 231631681721727728729730731732733734735741781831 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,301 به 7,310 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام
    چند صفحه قبل مشکل ماشیبنم ( پژو پارس ) رو گفتم. و اونم این بود که وقتی سرعت ماشین کمه یا میخواهیم دنده عوض کنیم یا پشت چراغ قرمز وایستادیم و میخواهیم حرکت کنیم. ماشین ریپ میزنه و یا خیلی کند حرکت میکنه و بعد یهو سرعت میگیره
    دیروز بردم نمایندگی تعمیرگاهی سایپا !! همه نوع ماشینی رو اونجا تعمیر میکردن. مشکل رو از برق ماشین تشحیص داد. وصل به دستگاه و گفت سنسور اکسیژنه رو باید تعویض کنه. یه انبار هم داشت که رفت و سنسور اکسیژنه رو نشونم داد ( ساخت ژاپن بود ) . قیمت سنسور هم 210 هزار تومان گفت.
    بگم تعویض کنه ؟ به نظرتون مشکل از همینه ؟ قیمت منصفانه است ؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    چند صفحه قبل مشکل ماشیبنم ( پژو پارس ) رو گفتم. و اونم این بود که وقتی سرعت ماشین کمه یا میخواهیم دنده عوض کنیم یا پشت چراغ قرمز وایستادیم و میخواهیم حرکت کنیم. ماشین ریپ میزنه و یا خیلی کند حرکت میکنه و بعد یهو سرعت میگیره
    دیروز بردم نمایندگی تعمیرگاهی سایپا !! همه نوع ماشینی رو اونجا تعمیر میکردن. مشکل رو از برق ماشین تشحیص داد. وصل به دستگاه و گفت سنسور اکسیژنه رو باید تعویض کنه. یه انبار هم داشت که رفت و سنسور اکسیژنه رو نشونم داد ( ساخت ژاپن بود ) . قیمت سنسور هم 210 هزار تومان گفت.
    بگم تعویض کنه ؟ به نظرتون مشکل از همینه ؟ قیمت منصفانه است ؟
    سلام دوست عزیز
    بله این مشکل 90 درصد از سنسور اکسیژنه و ماشین تو شروع حرکت کپ میکنه. قیمت بالا داده، اینکه میگی ژاپنی بود احتمالا مارک ntk هست که قیمتش فک کنم 140-150 هستش. اگه تهرانی برو از خیابون ملت بگیر که خیلی قیمتا فرق دارن و اگه جای دیگه هستی از سطح شهر هم قیمت بگیر. تعویضش هم کاری نداره و بعدش هم نیاز به دیاگ نداره و اگه عوض کنی خودش با یه مقدار کارکرد تو ecu شناخته میشه.
    ماشینت مدلش چیه؟ سوکت سنسور کسیژنش از کدوما هستش؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    بله این مشکل 90 درصد از سنسور اکسیژنه و ماشین تو شروع حرکت کپ میکنه. قیمت بالا داده، اینکه میگی ژاپنی بود احتمالا مارک ntk هست که قیمتش فک کنم 140-150 هستش. اگه تهرانی برو از خیابون ملت بگیر که خیلی قیمتا فرق دارن و اگه جای دیگه هستی از سطح شهر هم قیمت بگیر. تعویضش هم کاری نداره و بعدش هم نیاز به دیاگ نداره و اگه عوض کنی خودش با یه مقدار کارکرد تو ecu شناخته میشه.
    ماشینت مدلش چیه؟ سوکت سنسور کسیژنش از کدوما هستش؟؟
    امیر جان ممنون از جوابت
    ماشین پژو پارس سال هست ( بهمن 92 ) . سنسور رو که آورد با کارتنش بود. یادم نیست مارکش چی بود. اما دیدم که ساخت ژاپن بود. پس قیمت رو زیاد گفته و برم از مغازه های داحل شهر بگیرم. متاسفانه تهران نیستم . رفسنجان هستم
    مشکل فقط هنگام شروع حرکت نیست. زمانی که توی حرکت هستم و میخوام دنده عوض کنم هم ریپ میزنه. البته همیشه نه. اکثر مواقع
    بازم مرسی. ان شالله فردا عصر میرم واسه خرید و تعویض سنسور. مارک ntk ژاپن خوبه ؟ یا مدل بهتر از اونم هست ؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

امیر جان ممنون از جوابت
    ماشین پژو پارس سال هست ( بهمن 92 ) . سنسور رو که آورد با کارتنش بود. یادم نیست مارکش چی بود. اما دیدم که ساخت ژاپن بود. پس قیمت رو زیاد گفته و برم از مغازه های داحل شهر بگیرم. متاسفانه تهران نیستم . رفسنجان هستم
    مشکل فقط هنگام شروع حرکت نیست. زمانی که توی حرکت هستم و میخوام دنده عوض کنم هم ریپ میزنه. البته همیشه نه. اکثر مواقع
    بازم مرسی. ان شالله فردا عصر میرم واسه خرید و تعویض سنسور. مارک ntk ژاپن خوبه ؟ یا مدل بهتر از اونم هست ؟
    خواهش میکنم داداش
    این مشکلات از چیز دیگه هم ممکن هست باشه ولی سنسور اکسیژن از همه بیشتر مشکوکه و اگر دیاگ زده و سنسور رو خراب نشون داده پس 100 درصد از همینه. سنسور اکسیژن از همه سنسورهای ماشین مهمتره و خرابیش همه چیز رو به هم میریزه.
    ntk اگه اصل باشه خیلی خوبه ولی من تو 2-3 تا ماشین از جنسای خیلی ارزونتر هم استفاده کردم و تا حالا هیچ مشکلی نداشته و براحتی 2-3 سال کار میکنن. مثلا برند master motors که چینی هم هستش. قیمتش حدود 70 تومنه. از هر جا میخری ازش گارانتی بگیر بگو حداقل یه هفته گارانتی بده چون معمولا اگه بخواد خراب باشه همون اول خرابه و کار نمیکنه و اگر هم درست کار کنه به زودی خراب نمیشه مارک کروز هم کیفیت بالایی داره و قیمتش هم باید حدود 110 باشه ولی کم گیر میاد

5. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

خواهش میکنم داداش
    این مشکلات از چیز دیگه هم ممکن هست باشه ولی سنسور اکسیژن از همه بیشتر مشکوکه و اگر دیاگ زده و سنسور رو خراب نشون داده پس 100 درصد از همینه. سنسور اکسیژن از همه سنسورهای ماشین مهمتره و خرابیش همه چیز رو به هم میریزه.
    ntk اگه اصل باشه خیلی خوبه ولی من تو 2-3 تا ماشین از جنسای خیلی ارزونتر هم استفاده کردم و تا حالا هیچ مشکلی نداشته و براحتی 2-3 سال کار میکنن. مثلا برند master motors که چینی هم هستش. قیمتش حدود 70 تومنه. از هر جا میخری ازش گارانتی بگیر بگو حداقل یه هفته گارانتی بده چون معمولا اگه بخواد خراب باشه همون اول خرابه و کار نمیکنه و اگر هم درست کار کنه به زودی خراب نمیشه مارک کروز هم کیفیت بالایی داره و قیمتش هم باید حدود 110 باشه ولی کم گیر میاد
    مغازه های داخل شهر مارک ntk نداشتن. یکی از مغازه ها مارک بوش گرفتم که بارکد آلمانی داره به قیمت 126 تومان. روش نوشته ساخت آلمان. کلا گارانتی نداشتن مغازه ها. فکر کنم همه رو قاچاقی میارن. اون ntk هم که 210 قیمت داده بود با اجرت بود و قیمت خود سنسور 185 تومان بوده
    خلاصه بردم پیش تعمیرگاه . گفت خوبه. اما تعویض نکرد. آدرس داد برم جای دیگه به جای تعویض سنسور. کیت روش بکشه ( بزنه ؟ ) و مشکل حل میشه. قرار شد فردا برم
    الان سوال اینجاست که کیت کشیدن ( زدن ) مشکل رو حل میکنه ؟ بهتره تعویض کنم یا کیت بکشم ؟

7. این کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مغازه های داخل شهر مارک ntk نداشتن. یکی از مغازه ها مارک بوش گرفتم که بارکد آلمانی داره به قیمت 126 تومان. روش نوشته ساخت آلمان. کلا گارانتی نداشتن مغازه ها. فکر کنم همه رو قاچاقی میارن. اون ntk هم که 210 قیمت داده بود با اجرت بود و قیمت خود سنسور 185 تومان بوده
    خلاصه بردم پیش تعمیرگاه . گفت خوبه. اما تعویض نکرد. آدرس داد برم جای دیگه به جای تعویض سنسور. کیت روش بکشه ( بزنه ؟ ) و مشکل حل میشه. قرار شد فردا برم
    الان سوال اینجاست که کیت کشیدن ( زدن ) مشکل رو حل میکنه ؟ بهتره تعویض کنم یا کیت بکشم ؟
    بوش هم خوبه. البته اصل بودنشون معلوم نیست ولی کیفیت خوبی دارن. در مورد گارانتی، هیچ کدوم ندارن ولی خود مغازه دارها اگه بخوان میتونن پس بگیرن و برگشت بدن
    اگه منظورش از کیت گذاشتن، نصب شبیه ساز باشه که 2 ریال ارزش نداره (یه برد الکترونیکی هست که یه ولتاژ ثابتی رو به ecu میده، در حالی که سنسور هر لحظه ولتاژ متغیری بهش میده). این کیت فقط یه حالت رو شبیه سازی میکنه و باعث میشه خطا نیفته ولی ماشین نمیتونه تو بهتذین حالت کار کنه، چون سنسور اکسیژن توی هر لحظه نسبت اکسیژن رو توی گاز های خروجی تشخیص میده و سوخت رو باهاش تنظیم میکنه و خیلی ساختمان حساسی داره. فقط باید سنسور اکسیژن سالم بندازی تا بهترین شتاب و قدرت و کمترین مصرف سوخت و آلایندگی رو داشته باشی

9. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

برای ماشینم (پراید) مشگلی امشب بوجود آمد ....
    سر شب که میخواستم برم بیرون دیدم پشت آمپرا اون علامت رادیات روشنه گفتم خب بد نیس اگر سطح مایع رادیات چک بشه ... بعدش رفتم کاپوتو زدم بالا و در رادیاتو برداشتم و مقداری آب رقیق شده ریختم داخل .... امان از حواس پرتی ... امان از گیجی و امان از فشارهای روحی و عصبی ... بعدش کلا فراموش کردم که در رایات (همون گرده) رو ببندم و همینجور مثل یک احمق کاپوتو دادم پایین و رفتم برو که میری .... !! دو سه بار هم سر چراغ قرمزا دیدم که بخار میاد بیرون ... گفتم به جهنم حتما چون دور و برش آب ریخته به این خاطره .... بعد هم همینجور رفتم و مسیر هم مقداری زیاد بوده .... بعدش داشتم میومدم خونه و باز سر کوچه توجه ام به بخارها جلب شد ... و وقتی رسیدم خانه داخل پارکینگ کاپوتو دادم بالا .... ای دل غافل ... درشو نگذاشتم ... حالا خدا رو شکر در نیافتاده بود هم بیرون و همونجا بود .... چه مشگلی ممکنه بوجود آمده باشه یا بیاد !!!!؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سر شب که میخواستم برم بیرون دیدم پشت آمپرا اون علامت رادیات روشنه گفتم خب بد نیس اگر سطح مایع رادیات چک بشه ... بعدش رفتم کاپوتو زدم بالا و در رادیاتو برداشتم و مقداری آب رقیق شده ریختم داخل .... امان از حواس پرتی ... امان از گیجی و امان از فشارهای روحی و عصبی ... بعدش کلا فراموش کردم که در رایات (همون گرده) رو ببندم و همینجور مثل یک احمق کاپوتو دادم پایین و رفتم برو که میری .... !! دو سه بار هم سر چراغ قرمزا دیدم که بخار میاد بیرون ... گفتم به جهنم حتما چون دور و برش آب ریخته به این خاطره .... بعد هم همینجور رفتم و مسیر هم مقداری زیاد بوده .... بعدش داشتم میومدم خونه و باز سر کوچه توجه ام به بخارها جلب شد ... و وقتی رسیدم خانه داخل پارکینگ کاپوتو دادم بالا .... ای دل غافل ... درشو نگذاشتم ... حالا خدا رو شکر در نیافتاده بود هم بیرون و همونجا بود .... چه مشگلی ممکنه بوجود آمده باشه یا بیاد !!!!؟؟؟
    منم 2 ماه پیش دقیقا همینجوری شد برام و یادم رفت درب رادیاتور رو ببندم. روغن ماشین هم کم بود. نتیجه این شد که وسط جاده ماشین خاموش شد و آمپر چسبیده بود به H !!
    ماشین رو بکسل کردم و فرداش معلوم شد که عملیات تراشکاری سر پیستون و واتر پمپ رو باید انجام بدم. امیدوارم به این مرحله ها نرسیده باشی. برای من 300 تومانی خرج برداشت.حالا دوستان میان توضیح میدن

12. این کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    همونطور که دوستمون گفتن اگه آمپر به ته چسبیده باشه احتمال خرابی و سوختن واشر سر سیلندر و... هست ولی در کل برای شما این احتمال کمه، پراید تو این زمینه بسیار سگ جون هستش و معمولا هیچیش نمیشه ولی اگه از خانواده پژو بود 100 درصد باز کردن سرسیلندر نیاز بود شما آب رو پر کن و 2-3 روز هم صبح ها چک کن که پر باشه بعدش اگه به مورد مشکوکی مثل بد کار کردن و آب کم کردن نخوردی هیچ مشکلی پیش نیومده

14. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

دوستان پژو پارس چه نوع سنسور اکسیژنی میخوره ؟ یکی گرفته بودم اما گفتن بهش نمیخوره و باید یورو 4 SSAT باشه
    چرا وقتی ماشین رو به دیاگ وصل میکنه به جای اینکه پژو پارس رو انتخاب کنه پژو 405 رو انتخاب میکنن ؟ اونا ( تنظیم موتوری ها ) اشتباه میکنن یا ایران خودرو سر من کلاه گذاشته و 405 فروخته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •