تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 731 از 1045 اولاول ... 231631681721727728729730731732733734735741781831 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,301 به 7,310 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    در word، بخشی به نام
    اضافه کردن توضيح (Comment) به متن وجود داره. می خواستم بدونم که در آفیس 2007، این امکان کجاست؟
    متشکرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سللم من از ورد 2010 ذخیره هایی داشتم اما الان که ویندوز زدم و ورد 2003 را نصب کردم اون فایل های ورد 2010 رو ساپورت نمیکنه مشکل از کجاست یعنی اصلا خوانا نیستن با زبانهای دیگری نوشته می شن که قابل خوندن نیستن ممنون میشم که جوابم رو هر چه زودتر بدین.

---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------

سلام چگونه میتوانم که از ذخیرهای ورد 2010 در ورد 2003 استفاده کرد که ساپورت بشن و قابل خواندن باشن.
    برای اینکار باید وورد 2010 رو باز کنی و وقتی میخواید فایل رو سیو کنید، با فرمت ورد 2003 سیو کنید. save as رو بزنید و بعدش از اون پایین (save as type) باید Word 97-2003 document رو انتخاب کنید. به این حالت میگن compatibility mode. اگه دقت کنی بعد از اینکه اینکارو انجام دادی، اون بالا روی title bar مینویسه compatibility mode. (پسوند فایلهای 2007 و 2010 docx هستن و 2003 پسوندش doc ) از این به بعد وقتی میخواید توی 2010 (و یا 2007) چیزی تایپ کنید که با 2003 سازگار باشه، باید به این روشی که گفتم سیو کنید.

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM --------

سلام دوستان
    در word، بخشی به نام
    اضافه کردن توضيح (Comment) به متن وجود داره. می خواستم بدونم که در آفیس 2007، این امکان کجاست؟
    متشکرم
    من الان 2010 رو دارم، 2007 یادم نیست کجا بود اما فکر نکنم فرقی داشته باشن. توی 2010 از اون بالا باید بری توی تب review و بعدش new comment رو بزنی.
    Last edited by The Auditor; 19-03-2012 at 18:37.

3. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت shirazi21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان اگر بخاهیم در 1 صفحه ی aAورد مثل صفحه ی کتاب در حالت افقی چیزی بنویسم که از هم کاملا مجزا باشد و حاشیه همداشته باشد باید به چه صورت عمل کنیم

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان اگر بخاهیم در 1 صفحه ی aAورد مثل صفحه ی کتاب در حالت افقی چیزی بنویسم که از هم کاملا مجزا باشد و حاشیه همداشته باشد باید به چه صورت عمل کنیم
    سلام
    من متوجه منظورتون نشدم!!!
    یعنی یه صفحه A4 به صورت دو صفحه مثل کتاب تقسیم بشه و شماره گذاری بشه ؟
    اگه منظورتون اینه ... برید به Page layout>page stup و فلش کناریش رو باز کنید.
    تو پنجره Page setup منوی Multiple pages رو باز کنید و بزارید رو Reverse book fold و OK کنید.
    (با این کار یک صفحه A4 به دو صفحه A5 تقسیم میشه.
    بعد اینکار برای گذاشتن حاشیه هم قسمت Page Border هر حاشیه ای که انتخاب کنید برای هر صفحه اعمال میشه.
    اگه سوالتون غیر از این مورد بود واضح تر بفرمایید.

6. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت shirazi21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

5

سلام
    من متوجه منظورتون نشدم!!!
    یعنی یه صفحه A4 به صورت دو صفحه مثل کتاب تقسیم بشه و شماره گذاری بشه ؟
    اگه منظورتون اینه ... برید به Page layout>page stup و فلش کناریش رو باز کنید.
    تو پنجره Page setup منوی Multiple pages رو باز کنید و بزارید رو Reverse book fold و OK کنید.
    (با این کار یک صفحه A4 به دو صفحه A5 تقسیم میشه.
    بعد اینکار برای گذاشتن حاشیه هم قسمت Page Border هر حاشیه ای که انتخاب کنید برای هر صفحه اعمال میشه.
    اگه سوالتون غیر از این مورد بود واضح تر بفرمایید.
    از راهنماییتون ممنون فکر می کنم همین باشه ولی نمیشه هر کار می کنم صفحه تو حالت عمودی میمونه افقی نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از راهنماییتون ممنون فکر می کنم همین باشه ولی نمیشه هر کار می کنم صفحه تو حالت عمودی میمونه افقی نمیشه

درود بر تو

دوست عزیز وقتی رفتی تو page Layout اول به Orientation برو از اونجا Landscape رو بزن تاصفحه افقی بشه یا اون پایین صفحه سمت راست حالت draft روبزن پس از اون به روشی که استاد گرامی sharifdorsa گفتند ادامه بده امیدوارم این جوری بشه .

9. این کاربر از sohrab doaby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

با سلام .

میخوام توی ورد یه ارایه ای با ابعاد بیشتر از 3 *3 رواز قسمت equation وارد کنم ولی نمیدونم باید چی کار کرد .

با تشکر .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من دونبال فونت lotus میگردم .ممنون میشم کمکم کنید.همجا b lotus هست.اما من lotus خالی میخوام.ممنون

داره خودمونی میشه iMacs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    جاوا

پيش فرض چند ستونی

سلام
    من میخوام در WOrd 2003 بصورت چندستونی بنویسم بعد وقتی از منوی Format Column رو میزنم دو ستون میخوام انگلیسی بنویسم میزارم رو Right-to-left ولی متاسفانه درست نمیشه تصویر زیر رو ببینید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درست نمیشه یعنی میخوام از ستون اول بنویسم ولی میره رو ستون دوم

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام دوستان
    من دونبال فونت lotus میگردم .ممنون میشم کمکم کنید.همجا b lotus هست.اما من lotus خالی میخوام.ممنون
    لینک دانلود از 4shared :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از Netw0rks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •