fujifilm s4000
fujifilm s4000
Last edited by sedr; 30-05-2012 at 20:10.
عکس آقای NASER-K قابلیت تبدیل به یه عکس خوب رو داره یعنی با ادیت میشه اونو از این رو به اون رو کرد
عکس ABERA هم کمی ته رنگ آبی داره ولی قابلیت تبدیل به یه HDR ملایم رو داره
Last edited by dada_zebel; 30-05-2012 at 20:49.
سلام
![]()
F 4
FL 13mm
Iso-80
1/1000
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
ولی تو ادیت کردن وارد نیستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از اینکه وقت گذاشتی رو ادیت عکس بنده . باید عرض کنم که این خودش یه HDR ملایمه و خودم ادیتشو این شکلی دوست داشتم یعنی چیزی که در اون مکان به این شکل داشتم میدیدم. شما زدین رنگ آبی آسمون رو داغون کردین.
و اشبا رنگ الکی .جلو و عقب بردن اهرمها کاری نداره . خیلی ممنون میشم دیگه این کارو نکنید.
راستی چند تا از کارای خودتون رو بذارید ببینیم. موفق باشید.
سلام و خسته نباشید
اول معذرت میخام از اینکه بدون اجازه عکستون رو دست زدم
hdr یعنی دینامیک رنج بالا - در عکس های hdr اشاع رنگ که نه ولی vibrance بالاست و در ضمن detail هم در قسمت ابرها باید بالا باشه
به عبارتی در اینگونه عکسها ما نقاطی با کنتراست بالا و پایین نداریم و اکسپوژر عکس باید حالت average داشته باشه
ولی اون ادیتی که من انجام دادم بالا بردن یا پایین آوردن ساده اهرم ها نیست
شما اگه بخواهید اکسپوژر عکس باید حالت average داشته باشه باید لایه ها رو در فتوشاپ جدا کنید و روش کار کنید
اما سایز عکس شما کوچیک بود و این طبیعی هستش که اگه من سایز اصلی عکس رو مثل شما داشتم هیچ وقت مثل خودتون عکس رو در قسمت سبزه اها
اونقدر سافت نمی کردم و شارپنس ابرها رو برای اینکه آسمون کم نویز دیده بشه تا اون حد کاهش نمی دادم
اما در مورد کارهای خودم
من تا حالا نقدی بر عکس های دوستان ننوشتم چون هنوز خودم رو یه آماتور میدونم و به خودم اجازه نمیدم نقد بنویسم شاید در حد نظر واسه
کادر بندی که اونم خصیه و هر کس یه کادر بندی رو دوست داره تا اون جایی که به قوانین کادر بندی لطمه ای نخوره
اما در مورد کارهای خودم به روی چشم
یک نمونه از عکس هامو قرار میدم انشا الله در این فروم بتونم از دوستان یاد بگیرم و برخی از تجربیات رو هم در اختیار اونا قرار بدم
با تشکر
![]()
Last edited by dada_zebel; 31-05-2012 at 06:32.
سلام
از این زنبور چجوری عکس گرفتین ؟
رفتین جلو یا زوم کردید؟
ممنن میشم جواب بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)