تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 731 از 2376 اولاول ... 23163168172172772872973073173273373473574178183112311731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,301 به 7,310 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیش بینی من : استقلال 2-1 پیروزی

نتیجه واقعی :1-1

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

هر نتیجه ای میخواد بشه، بشه( البته با برد استقلال ) ولی فقط مساوی نشه که بدجوری رو اعصاب من یکی میره.

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

Ehhassatni جان (اسمت چقدر سخته)، تو امضات عکس آواتور من چکار میکنه ؟ تو هم عشق کاکا هستی نه ؟
    امضات قشنگه..
    اره بابا من هنوز کشته مرده اون حرکتیم که تو اولدترافورد دو مدافع منچستر رو به هم دروخت و گل زد
    قابلی نداره

آخر فروم باز Rude Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان !
    من 6-7 سالی هست که دیگه طرفدار استقلال نیستم (و طرفدار سپاهانم) ولی چون از پرسپولیس خوشم نمی یاد امیدوارم که اس اس ببره ! برد مقابل راه آهن را هم بهتون تبریک می گم.
    پیش بینی من : استقلال 2- 1 پرسپولیس

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پس از پيروزي مقابل راه آهن
    برهاني: استقلال بهترين هافبك‌هاي ايران را دارد
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: استقلال بهترين هافبك ها را دارد كه هر كدام ستاره هستند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني بعد از بازي مقابل راه آهن در واكنش به اينكه پايش به گلزني باز شده است، اظهار داشت: هميشه وقتي براي استقلال گل مي زنم، اين سئوال را مي پرسند. سال گذشته هم بيشترين گل زده را براي اين تيم داشتم؛ اما باز اين را از من مي پرسيدند.
    وي ادامه داد: البته مي دانم توقعات از من بالا است. هميشه هم سعي كرده ام براي تيم خود اين وظيفه را انجام دهم. مقابل راه آهن هم اين كار را انجام دادم.
    اين مهاجم عنوان كرد: هدف من اين است كه تماشاگران را خوشحال كنم. خوشحالم كه قبل از بازي مقابل پرسپوليس توانستيم اين سه امتياز را بگيريم.
    برهاني درباره اينكه هافبك هاي استقلال به خوبي توانسته اند مهاجمان را تغذيه كنند، اظهار داشت: بهترين هافبك هاي ايران را داريم. هر كدام از آنها در هر تيمي بازي كنند، ستاره مي‌شوند. بازيكناني مثل پولادي و نوري هم كه كمتر فرصت بازي دارند، خوب هستند.
    اين بازيكن در پاسخ به اينكه به نظر مي رسد در دربي فيكس است، گفت: اين موضوع مشخص نيست. كسي در استقلال نمي تواند پيش بيني كند در تركيب اصلي قرار مي گيرد. كادر فني در اين باره تصميم گيري مي كند و تابع آنها هستم.
    برهاين درباره گلزني در دربي اظهار داشت: تمام تلاشم را مي كنم كه در اين بازي گل بزنم تا هواداران خوشحال شوند.
    انتهاي پيام/

جباري: يك غير مسئول در استقلال مشكلم را حل كرد
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: براي حل مشكل من در اين تيم يك غير مسئول كه سمتي در باشگاه ندارد، پادرمياني كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، مجتبي جباري پس از پايان بازي مقابل راه آهن درباره بازي در اين مسابقه، اظهار داشت: انتظار نداشتم در اين ديدار بازي كنم.
    وي در پاسخ به اينكه عدالت است كه با نبود در تمرين به ميدان برود، عنوان كرد: در فوتبال ما كجا عدالت رعايت مي شود؟ هنوز پاداش قهرماني سه سال گذشته خود را دريافت نكرده ايم. پاداش قهرماني جام حذفي را نگرفته ايم. بازيكنان هم تحت فشار هستند؛ اما بعضي ها جور ديگري برداشت مي‌كنند.
    اين بازيكن ادامه داد: اگر قرار بود در اين مورد عدالت رعايت شود، امروز بايد از روي سكوها بازي را نگاه مي كردم؛ نه اين كه بازي كنم.
    جباري در ارتباط با غيبت هايش در تمرين اظهار داشت: اين توضيح را بدهم كه در قرارداد من درج شده كه اگر يك روز پول مرا ندهند، در تمرين حاضر نشوم. برايم جالب است كه يك نفر در باشگاه استقلال نتوانست اين مشكل را حل كند. در اين مدت يك مصاحبه هم انجام ندادم.
    اين بازيكن در جواب اين پرسش كه به نظرش چنين روشي براي اعتراض درست است، گفت: اين را قبول دارم كه روش مناسبي نيست؛ اما اين يك بحث كلان است. تحت فشار بودم. ما هم مثل همه آدم هاي ديگر زندگي مي كنيم. كسي از فشارهاي زندگي ما خبر ندارد.
    جباري با اشاره به اينكه هميشه در اين باشگاه با چنين مسائلي روبرو بوده اند، ادامه داد: تماشاگران ما درك مي كنند. سال اولي كه با اين تيم قرارداد 50 ميليوني بستم، فقط شش ميليون دريافت كردم. بازيكنان اين كاستي ها را تحمل كرده اند. اين سال ها خيلي زياد از حقوق خود گذشته ايم. تماشاگران بايد بدانند در شرايط سختي قرار داريم.
    تيم استقلال ديروز در ورزشگاه آزادي دو بر يك راه آهن را مغلوب كرد.
    انتهاي پيام/

پس از پيروزي قبل از دربي
    بيك زاده: راه آهن سخت ترين حريف استقلال بود
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تا اين هفته ليگ برتر، راه آهن سخت ترين حريف ما بود.
    به گزارش خبرگزاري فارس، هاشم بيك زاده پس از پيروزي 2 بر يك در ورزشگاه آزادي اظهار داشت:‌ بازي سختي را پشت سر گذاشتيم. به نظرم، راه آهن تيم بسيار خوبي است و در اين مسابقه ما را اذيت كرد.
    وي افزود: ما هم بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم؛ اما نه به اندازه ديدارهاي گذشته، قسمت اين بود كه سه امتياز براي ما باشد.
    بيك زاده كه روز جمعه اولين دربي خود را تجربه خواهد كرد، گفت: برايم افتخار است كه در اين رقابت حضور داشته باشم. اميدوارم بتوانم مثمرثمر واقع شوم.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

سه مدير ازبكستاني در تهران
    مالكان پاختاكور ميهمانان ويژه قلعه نويي در دربي
    خبرگزاري فارس: مالكان باشگاه پاختاكور ازبكستان در دربي 65 ميهمانان ويژه امير قلعه نويي خواهند بود.
    به گزارش خبرگزاري فارس، بختيار و باتر دو برادري هستند كه صاحب باشگاه خصوصي پاختاكور ازبكستان هستند.
    امير قلعه نويي و اميد طيري اين دو برادر را براي ديدار روز جمعه مقابل پرسپوليس دعوت كرده اند.
    ساموئل قائم مقام اين باشگاه ازبكستاني نيز روز جمعه در تهران حضور خواهد داشت.
    در فصل گذشته عنوان شد امير قلعه نويي براي سرمربيگري از تيم پاختاكور ازبكستان پيشنها دارد؛ اما در نهايت پس از سفر قلعه نويي به اين كشور او سرمربي استقلال شد.
    مسابقه دو تيم استقلال و پرسپوليس روز جمعه در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.
    پيش از اين باشگاه استقلال عنوان كرده بود ماردونا را براي دربي دعوت خواهد كرد، البته اين حرف مدير عامل بركنار شده استقلال در قبال دعوت پرسپوليسي ها از پله عنوان شده بود.
    انتهاي پيام/

تكرار/ پس از پيروزي برابر راه‌آهن
    قلعه‌نويي: فقط 10 دقيقه فوتبال استقلالي بازي كرديم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مقابل راه آهن فقط 10 دقيقه به سبك خودمان بازي كرديم و خوشحالم كه پيش از دربي سه امتياز گرفتيم.
    به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از پيروزي دو بر يك مقابل راه آهن در جمع خبرنگاران گفت: هجده سال در رده هاي مختلف براي استقلال بازي كردم و كتف و دست و پايم را براي اين تيم دادم؛ اما از من تقديري صورت نگرفت؛ اما 2 سال براي راه آهن بازي كردم و اين باشگاه از من تقدير كرد. جا دارد از آنها تشكر كنم.
    وي در خصوص مسابقه گفت: بازي برابر حريف سخت ترين ديدار استقلال در ليگ اين فصل بود. به داود مهابادي تبريك مي گويم. تيمش مستحق شكست نبود و خدا به ما كمك كرد كه پيش از دربي سه امتياز اين مسابقه را كسب كنيم.
    سرمربي استقلال ادامه داد: مسابقه را بد شروع كرديم كه تصور مي كنم بازيكنان در باد پيروزي شش بر صفر مقابل استقلال اهواز بودند؛ اما در نيمه دوم برتر از حريف بوديم و چند موقعيت گل را از دست داديم، هر چند در اين مسابقه فقط 10 دقيقه فوتبال استقلالي ارائه كرديم.
    قلعه نويي در خصوص نيمكت نشيني جباري گفت: اين تشخيص كادر فني بود كه اين بازيكن از ابتدا بازي نكند.
    سرمربي استقلال در خصوص رويارويي با پرسپوليس در هفته نهم ليگ برتر گفت: اين ديدار شرايط خودش را دارد. براي اين مسابقه مشكل خاصي نداريم زيرا بازيكنان به اندازه كافي انگيزه دارند.
    انتهاي پيام/

بگوويچ در گفت و گو با فارس:
    هواداران پرسپوليس و استقلال دربي جذابي را مي‌بينند
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پاس همدان گفت: با توجه به قدرت خوب استقلال و پرسپولس، هواداران دربي جذابي را تماشا خواهند كرد.
    وينگو بگوويچ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد شرايط تيم پاس همدان اظهار داشت: همچنان با مشكل مصدوميت روبرو هستيم و به ناچار با بازيكنان بسيار جوان مقابل تيم هاي با تجربه ليگ برتري به ميدان مي‌رويم.
    وي درباره تساوي پاس در هفته هشتم ليگ برتر عنوان كرد: بازي خيلي خوبي را برابر ذوب برگزار كرديم و در حالي كه با نتيجه يك بر صفر حريف را شكست داده بوديم به يك باره تمركزمان را از دست داده و 2 گل را دريافت كرديم و در دقايق پاياني با زدن گل دوم مسابقه را با تساوي به پايان رسانديم.
    سرمربي كرووات گفت: در مسابقات ليگ برتر هيچ مسابقه راحتي وجود ندارد و از حالا با انجام تمرينات منظم، خود را براي ديدار با ملوان و كسب پيروزي آماده مي‌كنيم. از عملكرد بازيكنان جوان در نيمه دوم برابر ذوب آهن رضايت كامل دارم و اميدوارم در مسابقات بعدي بتوانيم با پيروزي از ميدان خارج شويم.
    سرمربي سابق پرسپوليس درباره دربي سرخابي ها خاطر نشان كرد: در همه جاي جهان دربي ها حساسيت خاص خودش را دارد، بنابراين نمي‌توان به راحتي اين مقوله را فراموش كرد. تجربه نشان داده كه در دربي ها تيم هايي كه انگيزه و نظم بيشتري داشته باشند، پيروز خواهند شد. در فصل جاري استقلال و پرسپوليس نفرات بسيار خوبي را در اختيار دارند و به نظرم هواداران شاهد يك مسابقه جذب در ورزشگاه آزادي خواهند بود.
    انتهاي پيام/

در گفت و گو با فارس
    نصيرزاده: گل آرش برهاني آفسايد بود
    خبرگزاري فارس: كارشناس داوري فوتبال گفت: گل دوم تيم استقلال در موقعيت آفسايد به ثمر رسيد.
    هوشنگ نصيرزاده در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره نحوه قضاوت عليرضا فغاني داور ديدار تيم هاي استقلال و راه آهن اظهار داشت: در روزي كه فغاني زير ذره بين ناظر AFC قرار گرفته بود، يك مسابقه پر حاشيه را سوت زد.
    وي افزود: دقيقه 15، كامراني فر در يك ديد عالي، هند مهاجم راه آهن را به درستي اعلام كرد. اين مهاجم در واقع بدن خود را طوري در مسير توپ قرار داد كه با دست چپ توپ را نگه دارد. با وجودي كه در لحظات آخر دست خود را به عقب كشيد؛ اما به دليل هند، داور در مردود اعلام كردن گل او ترديد به خرج ندادند.
    اين كارشناس داوري عنوان كرد: دقيقه 18، در حاليكه مدافعين استقلال جلو آمده بودند، دو تن از مهاجمين راه آهن در تله آفسايد گرفتار شدند. يكي از اين توپ ها گل شد و كامراني فر به درستي آن را مردود اعلام كرد.
    نصيرزاده درباره گل دوم استقلال عنوان كرد: در دقيقه 60، برهاني بود كه او هم شبيه مهاجم راه آهن در تله آفسايد قرار گرفت؛ اما توپ را به گل تبديل كرد. رسول فروغي كه از دقيق ترين كمك داورهاي ايران است، به دليل سرعت اين صحنه و تحملي كه براي مشخص شدن سرنوشت توپ به خرج داد، از صحنه عقب افتاد و اين گل را مورد تاييد قرار داد.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

از سوي كميته داوران
    تيم داوري مسابقه تيم هاي استقلال و پرسپوليس معرفي شدند
    خبرگزاري فارس: كميته داوران فدراسيون فوتبال، تيم داوري مسابقه استقلال و پرسپوليس را معرفي كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، كميته داوران فدراسيون فوتبال داوران بازي پرسپوليس و استقلال تهران از هفته را به شرح زير اعلام كرد:
    داور وسط: سعد كميل
    كمك داور اول: حسين نجاتي
    كمك داور دوم: اسماعيل صفيري
    داور چهارم: يدا.. جهانبازي
    ناظر داوران: مسعود عنايت
    ديدار اين دو تيم روز جمعه مورخ 12/7/87 راس ساعت 15 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
    انتهاي پيام/

طالب‌لو: استقلال هنوز به انسجام واقعي نرسيده است
    خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال گفت: از هواداران دو تيم استقلال و پرسپوليس مي‌خواهم فقط به حمايت تيم خود بپردازند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، وحيد طالب لو با خوشحالي از برد مقابل راه آهن اظهار داشت: بازي خوب و سختي بود. حريف حرف هاي زيادي براي گفتن داشت.
    وي افزود: تيم ما هم هنوز به انسجام واقعي خود نرسيده است. براي آمادگي كامل هنوز فرصت مي خواهيم.
    طالب لو ادامه داد: براي ما مهم اين بود كه پيش از دربي سه امتياز را كسب كنيم. حالا با اين پيروزي خود را براي رودررويي با پرسپوليس آماده مي كنيم.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

گل آرش برهانی آفساید نبود..
    من این گل رو دانلود کردم و دارم..
    حوصله کنم واستون با عدد و ارقام ثابت میکنم که آفساید نبوده..
    با خط کش اندازه گرفتم !
    باور نمیکنید ؟
    حوصله کنم حتماً واستون دلیلش رو با فتوشاپ درست میکنم و اینجا میذارم..

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

مریم، ممنون بابت اخباری که میذاری..

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

سلام دوستان !
    من 6-7 سالی هست که دیگه طرفدار استقلال نیستم (و طرفدار سپاهانم) ولی چون از پرسپولیس خوشم نمی یاد امیدوارم که اس اس ببره ! برد مقابل راه آهن را هم بهتون تبریک می گم.
    پیش بینی من : استقلال 2- 1 پرسپولیس
    به تاپیک استقلال خوش اومدی بابت تبریکت هم ممنون من هم به نوعی تیم دومم توی ایران سپاهان هستش
    با توجه به اینکه تیم استانمون هم هست و چند تا بازیکن کاشونی هم توش بازی میکنن طرفدار این تیم هستمولی فکر کنم دیگه موقع این باشه که دیگه با افتخار بگی استقلالی هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •