تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 731 از 2014 اولاول ... 23163168172172772872973073173273373473574178183112311731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,301 به 7,310 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

یه چیز می خوام بگم ...
    این بازی که من از استقلال دیدم خیلی از یه بازی حرفه ایی دوره...
    باز همون سپاهان ...بازیش رو که یادتونه....
    در ضمن یه باره دیگه این بازی زیبای پرسپولیس رو به همتون تبریک می گم....
    منم نظر اون عزیزی که گفت کریمی باید دعوت بشه به تیم ملی رو تایید می کنم...وباید بگم که امروز خیلی عالی کار کرد...(یعنی خیلی قشنگتر از یه بازی قشنگ)

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كلا بازي خوبي بود. نيمه اول استقلال تيم برتر ميدان بود و نيمه دوم پرسپوليس.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اگه گل اول رو نمیخوردیم 100 درصد میبردیم

ولی دم علی کریمی گرم که تو محوطه جریمه به این اسی ها دریبل میزنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه نیمه اول هم استقلال تیم برتر نبود و موقعیت ها هم که یکسان بود تازه موقعیت های پرسپلیس بهتر هم بود شوت کریم که به تیر خورد موقعیت علی کریمی و تک به تک توره از همه مهم تر ندیدن 2تا پنالتی توسط داور

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

ولی من مخالف دعوت بازیکن ها به تیم ملیم
    اون هم تو تیم دایی :ogh:
    میرن مثل خلیلی مصدوم میشن بعد هیچکسم جواب گو نیست

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حیف که دوست ندارم توی تاپیک استقلالی ها پست بدم وگرنه ...
    دارن یه بند چرت و پرت میگن
    بيخيال . بزار طفليا خودشون رو خالي کنن

اين تفکرات خرد جمعيشون هم که من رو کشته : مداما داشت با تعويضهاش سرزن مياورد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Devil_xxx2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    in Iran

پيش فرض

پس از تساوي در دربي 65
    واعظي: برهاني فيلم بازي كرد
    خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هرگز روي مهاجم استقلال خطاي پنالتي نكردم و حركت برهاني كاملاً نمايشي بود.

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي واعظي پس از تساوي يك بر يك پرسپوليس برابر استقلال اظهار داشت: در نيمه اول و روي فرار آرش برهاني روي پايش رفتم؛ اما هيچ برخوردي با او نداشتم و سعد كميل، داور مسابقه به درستي هيچ ضربه پنالتي را اعلام نكرد. فكر مي‌كنم برهاني در آن صحنه فيلم بازي كرد؛ اما داور زيرك‌تر از وي بود.
    وي ادامه داد: متاسفانه نيمه دوم را خيلي بد آغاز كرديم و فكر نمي‌كنم كه روي گل استقلال من مقصر بودم؛ اما از صميم قلب خوشحالم كه در دقايق پاياني بازي با تساوي به پايان رسيد.
    واعظي گفت: ما اگر در اين ديدار شكست مي‌خورديم همه زحمتمان بر باد مي رفت و روزهاي خوشي كه در انتظار پرسپوليس است با مشكل مواجه مي‌شد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    in Iran

پيش فرض

پس از تساوي دربي 65
    قلعه نويي: پرسپوليس بر توپ و ميدان مسلط‌ تر بود
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: قبول دارم كه پرسپوليس بر توپ و ميدان مسلط تر بود؛ اما موقعيت چنداني براي گل زني نداشت.

به گزارش خبرگزاري فارس،‌ امير قلعه نويي پس از تساوي يك بر يك در ديدار پرسپولس در جمع خبرنگاران گفت: به تماشاگران هر دو تيم تبريك مي‌گويم بازي كاملاً جوانمردانه اي انجام شد و هر دو تيم با برنامه بازي كردند.
    وي افزود: در 30 دقيقه اول چند موقعيت عالي گلزني را به دست آورديم. در 15 دقيقه آخر نيمه اول نيز تله گذاري كرده و آرش برهاني را بين مدافعان حريف قرار داديم تا فرار كند. برنامه نيمه دوم ما نيز پرس از جلو بود.
    سرمربي تيم استقلال ادامه داد: پرسپولس بعد از گل، فشار زيادي آورد؛ اما در نهايت بر روي خلاقيت فردي به گل رسيد.
    قلعه نويي اظهار داشت: من بيژن كوشكي را براي مهار كريمي به ميدان آوردم؛ اما او اشتباه كرد و گل مساوي را دريافت كرديم. قبول دارم كه پرسپوليس سوار بر بازي بود؛ اما آنها موقعيت چنداني براي گلزني نداشتند و بعد از گل مالكيت توپ از آن حريف بود، فقط ابراهيم توره يك موقعيت گلزني به دست آورد.
    سرمربي تيم استقلال در خصوص نتيجه مساوي عنوان كرد: اين مساوي يعني باخت زيرا وقتي هوادار راضي نباشد ما هم راضي نيستيم. در مورد تعويض جباري نيز كه مي‌گويند اشتباه بود بايد بگويم آن را اجباري انجام دادم زيرا اين بازيكن كم آورد. حالا نمي‌دانم مصدوم شده يا از نظر بدني دچار مشكل شده بود.
    وي ادامه داد: در نيمه دوم يكي، دو فرصت يدالله و آرش برهاني به دست آوردند كه تبديل به گل نشد.
    قلعه نويي در خصوص تعويض هايش خاطر نشان كرد: اين من هستم كه تشخيص مي‌دهم كدام بازيكن تعويض شود زيرا در طول هفته با اين نفرات كار مي‌كنم و مي‌دانم وضعيت آنها چگونه است. حتي امروز در رختكن يكي دو بازيكن را تنبيه كردم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    in Iran

پيش فرض

پس از تساوي در دربي 65
    كريمي: طاقت شكست پرسپوليس برابر استقلال را نداشتم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در هيچ شرايطي طاقت نداشتم كه شكست برابر استقلال را تجربه كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي پس از تساوي يك بر يك استقلال و پرسپوليس در دربي 65 از هفته نهم ليگ برتر ايران اظهار داشت: با انجام اين مسابقه همه آسيايي‌ها فهميدند كه هنوز فوتبال ايران در اين قاره بهترين آسياست. يك مسابقه بسيار زيبا برگزار شد و اين دربي از بهترين ديدارهاي تيم هاي استقلال و پرسپوليس به شمار مي رفت.
    وي ادامه داد: هنوز به شرايط آرماني نرسيده ام؛ اما خيلي خوشحالم كه در دربي 65 براي پرسپوليس گل‌زني كردم. زماني كه از استقلال گل خورديم با ديدن غم هواداران بغض گلويم را فشرد و اصلاً دوست نداشتم برابر استقلال شكست بخوريم و تحمل آن برايم دشوار بود.
    كريمي خاطرنشان كرد: خوشحالم كه من گل مساوي را به ثمر رساندم و اطمينان دارم كه هواداران حاضر در ورزشگاه و حتي آنهايي كه از تلويزيون بازي را تماشا كردند از ديدن دربي لذت بردند.
    بازيكن سابق باير مونيخ گفت: مطمئن باشيد كه در بازي‌هاي بعدي عملكرد خيلي بهتري خواهم داشت چون اهداف بزرگي دارم.
    وي درباره انتقادش به خط دفاعي در جريان مسابقه با استقلال عنوان كرد: اعتراضي به آنها نداشتم بلكه از مدافعان تيم محبوبم خواستم كه با هماهنگي و انسجام بيشتري بازي كنند. چون علاقه زيادي به پرسپوليس دارم و دوست ندارم با اين تيم شكستي را تجربه كنم.
    كريمي اظهار داشت: از نتيجه راضي نيستم چون در نيمه دوم فقط ما حمله مي كرديم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    in Iran

پيش فرض

در جمع خبرنگاران عنوان شد
    نبي: دربي زيبايي را شاهد بوديم
    خبرگزاري فارس: دبير فدراسيون فوتبال گفت: ما امروز يك دربي ايراني و زيبايي را مشاهد كرديم.

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي محمد نبي در مورد بازي امروز اظهار داشت: نه تنها ما ايراني ها بلكه خارجي ها هم از اين بازي لذت بردند غير از يك صحنه، تمامي هواداران نشان دادند كه بهترين طرفداران در دنيا هستند.
    وي افزود: تمام اين اتفاقات به نفع فوتبال ايران است اميدوارم فوتبال ملي ما با اين بازي زيبا بتواند در جام جهاني حضور داشته باشد.
    دبير فدراسيون در پايان گفت: من وظيفه ام بود براي ديدن اين بازي به ورزشگاه بيايم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •