آقایان محترم من چطور میتونم Gprs رو فعال کنم به صورت دستی؟ گوشیم L7 هست
آقایان محترم من چطور میتونم Gprs رو فعال کنم به صورت دستی؟ گوشیم L7 هست
با سلام خدمت همه ی دوستان معزز
موضوع اینه که سیمکارت اعتباری ایرانسل دارم ؛ مشکلمم اینه که اگه پامو جایی بزارم که کلا ارتباطم با شبکه قطع بشه (مثلا آسانسور !!) ؛ تموم sms هام پاک میشن و بعدشم پیغام میاد که : برای استفاده از رومینگ ؛ همراهتونو خاموش و روشن کنین .
حالا سوالم اینه که
1 برا شما هم همچین مشکلی پیش میاد یا نه؟ تا بتونم بفهمم مشکلم از گوشیه یا از سیمکارت ؟؟؟ (گوشیمم v3x ـه !!)
2 این موضوع می تونه به شماره servic center قسمت massage موبایلم مربوط باشه؟؟؟ شمارهه چن باید باشه؟؟؟
3 ستاره 140 ستاره 3 ستاره 6 مربع رو شماره گرفتم ؛ sms شم برام اومد اما نوشت : update requared . مشکل از چیه ؟ چجوری باید آپدیت کنم ؟؟؟؟
اين مسير رو دنبال كن
Menu > WebAccess >Web Sessions
دگمه منو رو بزن بعدش New
حالا مقادير زير را وارد كن
Name : Irancell-GPRS
Homapage : هرسايتي دوست داري
GPRS APN : mtnirancell
بقیه مقادیر رو دستکاری نکنید !!!
سپس دکمه Done بزن و به فهرست اتصالات برگرد سپس Irancell-GPRS رو پیدا كن و دکمه Launch رو بزن
آقای nimamani
ببخشید میخواستم بدونم الانم میشه تو گروه اس ام اسی پاییزی ایرانسل عضو شد
و اگه میشه
شمارشو بدین
یادم رفته
Last edited by Eshghe_door; 22-10-2007 at 15:12.
بله میشه فقط سریعتر اقدام کنید چون 15ام و 30ام هر ماه وارد گروه میشید, به ادرس زیر مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا آخرين پست من پاك شده ؟
حدودا ساعت 03:30 Pm پست دادم ولي الان نيست؟
همون چند دقيقه بعدش بود
نميدونم چي شده؟
بچه ها این sms ایرانسل اعصاب منو خورد کرده باید چند با بزنی تا send بشه
چرا مسائلتون رو تو كلوپ حل نمي كنيد ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه من تو کمر از 2 دقیقه اومد! (احتمالا هواپیمای اختصاصی داشته!)وست من با این بی بنزینی کجا بیاد؟ آخه چرا اینقدر انتظار داری سریع خودشو برسونه؟ شاید قسمت نبوده بیاد....
دور از شوخی طبق گفته دوستمون شاید ثبت نامت تکمیل نشده و این احتمال هم هست که با تاخیر به دستت برسه آخه خود اپراتور جان میگفت یه موقع میبینی سریع میآد یه موقع هم تاخیر داره من شنیدم یکی 10 دقیقه ای به دستش رسیده بود( شاید دربست گرفته بود)
ولی واسه دوستم با اینکه کنارم نشسته بود زد ولی اصلا نیومد! 3-4 بار هم زد نیومد!
آقا من w810 دارم ولی هرکاری میکنم از هفته ی پیش تا الان میگه متاسفانه شبکه مشکل دارد!براي اعتباري : *140*3*6# ستاره 140 ستاره 3 ستاره 6 مربع
براي داييمي : *130*3*6# ستاره 130 ستاره 3 ستاره 6 مربع
يا مدل گوشيتو رو به اين فرم براي 2225 اس ام اس كن
شركت گوشي مدل گوشي S
مثل : S Sony Ericddon K750i
S Nokia 5700
يا اگر هيچ كدوم نشد شماره IMEI گوشي رو به 2225 بفرست
با اینکه رفیقم که خیلی وقت پیش اعتباری گرفته و همون موقع setup رو گرفته الان میتونه کانکت بشه!
ممکنه مشکل از سیمکارتم باشه؟
(جفتیمون اعتباری داریم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)