تا من جواب ندم، کسی جواب اینو نمیده ؟!من دلیلشو میدونم. خیلی از این بچه ها هستن، تا یه مدت تو یه سایت پست میدن و همکاری و ... ولی تا یه سایت جدید پیدا می کنن، سایت قبلی رو ول می کنن و میرن سراغ اون سایت جدیده. الان خیلی از بچه هایی که اینجا هستن، تو سایتهای دیگه مثل ---------- و ,,,,,,,,,,, و... هم هستن (بودن). ولی نمیدونم چرا همچین می کنن!
در مورد جواب سوال تو باید بگم که اولا همه چیز رو تو همون آموزشی که بهت گفتم نوشته. بعضیا میان و فقط از روی عکسهای آموزش میخوان یاد بگیرن. من اولش بهت گفتم که اگه میخوای یاد بگیری باید انگلیسیت قوی باشه. اگه هم قوی نیست از دیکشنری استفاده کن.
برای آوردن عکس تو zmodeler از منوی view وارد قسمت textures browser شو بعد عکسها رو از هر زاویه یعنی چپ(یا راست) ، جلو ، عقب، بالا و پایین add کن. بعد ok کن. از سمت چپ بالای هر view یه زاویه رو انتخاب کن مثلا right. بعد بغل همون right نوشته display . روش کلیک کن و image>select image رو بزن. بعدش عکس رو از همون زاویه که برای view انتخاب کردی، انتخاب کن که اینجا مثلا ما right رو انتخاب کردیم، تو باید عکس سمت راست ماشین رو انتخاب کنی. انتخاب کن و ok کن. بعد affect this view only رو انتخاب کن و دوباره ok کن. بعدشم ما رو دعا کن
موفق باشی![]()