"لنارت يوهانسون" رييس كنوني اتحاديه فوتبال اروپا تقريبا اطمينان دارد كه در انتخابات رياست اين اتحاديه در هفته آينده بر رقيب خود "ميشل پلاتيني" فرانسوي پيروز شده و براي پنجمين دوره بر كرسي رياست تكيه خواهد زد.
بهگزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از نيون ، يوهانسون ۷۷ساله كه از سال ۱۹۹۰اين مسئوليت را برعهده گرفته، مدعيشد به اندازه كافي از سوي كشورهاي مختلف پيام حمايت در رقابت با پلاتيني دريافت كرده است.
وي گفت: اگر آنها همانطور كه به من گفتهاند راي دهند، دلايل كافي دارم كه باور كنم اين كار را خواهند كرد، من برنده خواهم شد.
يوهانسون افزود: هنوز هم جاي ترديدوجود دارد چون آراي ۵۲عضو اتحاديه فوتبال اروپا مخفي است و "راي مخفي بهاين معنياست كه برخي يك چيز ميگويند و كار ديگري انجام ميدهند بههمين دليل پيش بيني سخت ميشود."
ازسوي ديگر پلاتيني نيز در گفت و گو با آسوشيتدپرس ابراز اطمينان كرده كه در انتخابات روز ۲۷ژانويه ( ۷بهمن) در دوسلدورف، پيروز خواهد شد.
برخلاف پلاتيني كه ايجاد تحولات مهم در ساختار يوفا و سيستم مسابقات و تامين امكان حضور بيشتر براي كشورهاي كوچكتر را وعده داده، يوهانسون گفت:
من قصد ندارم در وضعيت موجود هيچ تغييري ايجاد كنم. وقتي همه بازيكنان، باشگاهها و كشورهاي كوچك از آن راضياند، دليلي براي تغيير نميبينم.
وي درمورد رقيب فرانسوي خود گفت: آينده هنوز متعلق به اوست و بايد همچنان بياموزد و تجربه كسب كند، چيزي كه الان ندارد. مديريت و اداره ۵۲ كشور عضو با مذاهب، زبان و ديدگاههاي مختلف، به تجربه نياز دارد.