درود.
این اینترنت 30 روز از ساعت 1 تا 11 که میگین بصورت نامحدوده رو چجوری میشه خرید؟ من تو برنامه و یا سایت "همراه اول" هر چی میگردم پیدا نمیکنم. کدوم قسمته؟ و به چه اسمی؟
درود.
این اینترنت 30 روز از ساعت 1 تا 11 که میگین بصورت نامحدوده رو چجوری میشه خرید؟ من تو برنامه و یا سایت "همراه اول" هر چی میگردم پیدا نمیکنم. کدوم قسمته؟ و به چه اسمی؟
فقط مدل 22
مدل 61 پلاس ایرانسل و همراه اول رو جواب نمیده
امکان تغییر باند و فرکانس هم هست
تاپیک مودم مراجعه کنید
از اینجا بسته های نامحدود شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول در تبریز باند 7 رو فعال کرد![]()
رفقا هنوزم سيم کارت همراه اولو رايگان عوض مى کنن!؟ اگه هنوزم طرح رايگان هست بايد براى تعويضش ب نمايندگى رسمى مراجعه کرد يا خدمتات ارتباطى انجام مى دن!؟
سلام دوستان
شخصی به من اس ام اس داده که :
"سلام ببخشید من ده تومان شارژ اشتباهی رو خط شما فرستادم
ممنون میشم بهم برگردونید"
من موجودیم صفر ریال بود! الانم صفر ریاله! اما وقتی موجودی میگیرم پیام میاد 120371ریال شارژ ویژه بانوان دارم!
میخواستم ببینم راست میگه این شخص؟ و من چجوری این پولو بهش برگردونم؟
زگ بزنید 9990
اما وقتی کسی برای شما شارژ ارسال میکنه براتون هم پیامک میاد که از شماره فلان به فلان شارژ انتقال داده شده
واسه من عوض کرد فکر کنم ۱۰۰۰ تومن رفت روی قبضم - سیم کارت رو فعال کنی بسته ۲+۲ گیگ برات فعال میشه
آقا من دو روز پیش بسته ماهانه م تموم شد و تمدید هم نکردم. حواسم نبود دیتا گوشی رو روشن کردم و بعد یه ربع اس ام اس اومد که مشترک گرامی با توجه با مصرف بی رویه شما با تعرفه عادی بدلیل جلوگیری از متضرر شدن شما اینترنت شما قطع گردید. الان صورتحساب نگاه کردم دیدم هفتاد تومن صورتحسابم شده، در صورتیکه تو اون یه ربع فقط تو تلگرام بودم و فایل حجیمی هم دانلود نکردم! میشه شکایت کرد؟ به کجا؟ ممنون
Sent from my LG-V20 using Tapatalk
امروزم ۷۲ گیگ تونستم دانلود کنم - ۱ تا ۱۱ - محدودیت حجمی وجود نداره - ولی اون دکلی که من وصل میشم محدودیت ۵ مگاهرتزی داره و سرعت از ۲۲ مگابیت بالاتر نمیره
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)