سلام
اینجور که میگید مشکل باید از سمت مخابرات باشه از طریق پشتیبانی و خود مخابرات پی گیری کنید
سلام
اینجور که میگید مشکل باید از سمت مخابرات باشه از طریق پشتیبانی و خود مخابرات پی گیری کنید
بله فردا با مخابرات تماس میگیرم ولی تاحالا ندیدم مخابرات واقعا مشکل کسی رو حل کنه
دقیقا من هم از سه ماه پیش همین مشکل رو با اسیاتک دارم (2 یا 3 بار) یعنی کم شدن snr و قطعی خط پشت سرهم به صورت ناگهانی. به من گفتن خطتون کشش نداره (حالا تا اون موقع 2 ماه بود که مودم رو حتی ری استارت هم نکرده بود و مشکلی هم نداشتم و نویز و کشش خط ثابت بود) بعد گفتن مرکز مخابراتی هیچ مشکلی گزارش نکرده شاید مشکل از مودم هست یا سیم کشی، مودم دیگه تست کنید و ببرید سرخط . هر دو رو انجام دادم ولی باز هم مشکل سرجاش بود و اون موقع تازه ثبت خرابی کردن . اون روزی که قرار بود کارشناس بیاد درست شد. معلوم بود از طرف مرکز مخابراتیه. هر دفعه هم همین مراحل رو از مشترک می خوان!!
دفعه دوم هم من 20 دقیقه با پشتیبانی بحثم بود ثبت خرابی نمیکرد.
اگر کسی دیگه این مشکل رو داشت هزینه اضافی نکنه مشکل از طرف اونهاست.
Last edited by Battlefield2; 20-07-2021 at 18:43.
دوستان وضعیت خط چطوره، خوبه؟
لینک اول وضعیت خط هستش
لینک دوم سرعت دانلود در نرم افزار IDM هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک 3 و 4 تست سرعت با نرم افزار speed test هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوبه موردی نداره
سلام دوستان، به چه زبونی به این کارمندای نفهم و مفت خور مخابرات میشه فهموند که سیم کشی از دستگاه پست تا خونه فرسوده هست و نیاز به تعویض داره؟ درخواست کردن جواب نمیده، یعنی حتما باید دعوا بکنیم تو داخل اداره تا حالیشون بشه؟ هر کی تجربه داشته لطفا بگه که باید چیکار کرد. ممنون.
wow, that s gonna be a lotta damage![]()
سلام دوستان. به نظر شما با این مشخصات خط چقدر می تونه بسته بشه ؟
در ضمن پشتیبانی مدعی هست درحال حاضر روی 10 مگ بسته.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ۱به۸هست ممکنه۱مگ باشه.
سلام دوستان . الان 8 ساله که از مخابرات سرویس میگیرم .و هیچ مشکلی تا الان نبوده . ولی الان سه روزه پینگ حتی از سایت های داخلی از زیر 40 میلی ثانیه رسیده به بالای 100 میلی ثانیه و سرعت دانلودم نصف شده و سرعت آپلود تقریبا صفر شده . مخابرات میگه مشکل از نویز روی خطه . آخه تو این 3 روز اتفاق خاصی نیفتاده که بگم سیم کشی خونه خراب شده . چجوریه 8 ساله بدون مشکل بود یهو الان نویز پیدا کرد . ممکنه مشکل از خود مخابرات باشه ؟ قبلا یکی روی تلفن خونمون زنگ میزد ADSL قطع میشد ولی خب سرعت مشکلی نداشت . دقیقا 3 روزه که این مشکل قطع شدن اینترنت هنگام زنگ خودن تلفن برطرف شده ولی کیفیت و سرعت اینترنتم داغون شده . ممکنه از مخابرات دستکاری شده باشه ؟
پارامترهای خطم اینه :
snr downstream : 12
line attenuation : 61
ُسرعتم قبلا تا 5 مگابیت بود الان به زور به 2 مگ میرسه با پینگ افتضاح .
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)