تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 730 از 973 اولاول ... 230630680720726727728729730731732733734740780830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,291 به 7,300 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگر پلی بوی رو بکشی خونش رو میبری و اگر دواین رو بکشی 25000 دلار پول.
    اگر دریک رو بکشی بهتره چون فرانسیس وقتی بهش زنگ بزنی میتونه پلیسها رو از شما دور کنه.
    بله منم اولين بار بدون علم بر اين مسايل به ترتيب PB و Dreick رو كشتم و شانسي هم اين كار رو كردم و بعدا ديدم كه هر دو انتخابم درست بوده و رمان هم زنده موند

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هر کاری می کنم نمیشه

به خدا 50 بار رفتم انواع و اقسام فاصله هارو رفتم

نمیشه که نمیشه

تورو خدا کمک
    منم مثل شما میرفتم نباید اونقدر نزدیک حرکت کنی خیلی دورتر حرکت کن با فاصله های دور مختلف برو تقریبا به اندازه یه ماشین 6 در یا یه اتوبوس
    ------------------------------------

سلام من مرحله ای رو که توی صفحه پیش (همون دنبال دویدن) رو رفتم اون ماشینه هم ترکوندم اما حالا هیچ کی بهم زنگ نمیزنه فقط یه اس ام اس از بروسی بهم رسید ولی هرچقدر بهش زنگ میزنم روی پیغام گیره . باید همین مرحله رو برم یا بهم زنگ میزنن ؟ اگه همینه باید الان چیکار کنم ؟

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

منم مثل شما میرفتم نباید اونقدر نزدیک حرکت کنی خیلی دورتر حرکت کن با فاصله های دور مختلف برو تقریبا به اندازه یه ماشین 6 در یا یه اتوبوس
    ------------------------------------

سلام من مرحله ای رو که توی صفحه پیش (همون دنبال دویدن) رو رفتم اون ماشینه هم ترکوندم اما حالا هیچ کی بهم زنگ نمیزنه فقط یه اس ام اس از بروسی بهم رسید ولی هرچقدر بهش زنگ میزنم روی پیغام گیره . باید همین مرحله رو برم یا بهم زنگ میزنن ؟ اگه همینه باید الان چیکار کنم ؟
    این مسیج چیز خاصی نیست چون بعد از مدتی با بروسی بیرون نرید این مسیج میاد.

5. این کاربر از T I M S A R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض گوش کردن آهنگ های مورد علاقه در بازی

دوستانی که می خوان تو ماشین آهنگ مورد علاقه شون رو گوش بدن به این ترتیب عمل کنند.
    اول باید آهنگ رو کپی کنید مثلا اگه تو درایو ای یه آهنگ دارید روش کلیک راست کنید بعد کپی رو بزنید بعد برین تو این مسیر:
    C:\Users\----\Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
    آهنگشون رو paste short cut کنند
    حالا برید تو بازی به این شیوه عمل کنید . از چپ به راست: تذکر:قبل از استارت بازی این کارارو انجام بدید.
    options-audio-independence fm mode* = sequential-complete scan
    حالا برید توبازیسوار یه ماشین بشید فرکانس رو رو بذارید رو independence
    =* جلوی i Independence fm modeیه جا نوشته radio رواون یکی دو بار کلیک کنید تا بشه sequential
    مشکلی داشتید بگید.این مطلب فقط یه اطلاع رسانی بود و اگر قبلا بوده از اعضای محترم عذر خواهی میکنم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من بازیو تموم کردم حالا مراحل فرعی رو چطوری باید انجام بدم نه چیزی تو مپ نشون میده نه زنگی نه اس ام اسی

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یک قسمت هست بنان اساسین که به شما ماموریت قتل یک سری داده میشه
    از توی کافی نت هم فکر کنم بشه مموریت گرفت
    litle jacob - roman -و... روی گوشی شما هم بهتون ماموریت میدن
    از اون ادمکهای روی نقشه هم میشه ماموریت گرفت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان من داشتم همینجوری تو شهر میچرخیدم یهو به یه کامیون برخوردم و هرچیم گشتم دیگه نبود !!
    مشخصاتشم یه کامیون بدون پوز بود (مثل ماک) ولی مدله جدیدی بودش از اون قدیمیا نبود .. امدیوارم کسی دیده باشه اینو و اگه میدونه کجا میشه پیداش کرد ممنون میشم

بعد دو سوال دیگه چه جوری میشه روی گوشی عکس گذاشت ؟
    بعدی اینکه از داخل بازی چجوری screen shot بگیرم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان من داشتم همینجوری تو شهر میچرخیدم یهو به یه کامیون برخوردم و هرچیم گشتم دیگه نبود !!
    مشخصاتشم یه کامیون بدون پوز بود (مثل ماک) ولی مدله جدیدی بودش از اون قدیمیا نبود .. امدیوارم کسی دیده باشه اینو و اگه میدونه کجا میشه پیداش کرد ممنون میشم
    با این تراینر میشه هر ماشینی میخوای بیاری:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد دو سوال دیگه چه جوری میشه روی گوشی عکس گذاشت ؟
    بعدی اینکه از داخل بازی چجوری screen shot بگیرم ؟
    باید ادیت بازی بلد باشی اطلاعات بیشتر در این باره توی تاپیک ادیت و پچ آی.وی هست اموزشش هم توی امضام ببین . (شاید یه کم سخت باشه)

11. این کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سلام. اقا من یه مرحله گیر کردم.
    اون مرحله که میرم پیش Phil Bell ... که باید یکی رو برم دنبالش تو ساختمون که تعقیبش کنم میره بالای ساختمون... مشکلم اینجاست که فقط یه نردبونه که میرسه اون بالا در اخرش که نمیدونم چیکار کنم نردبون رو چطوری برم بالا ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

سلام. اقا من یه مرحله گیر کردم.
    اون مرحله که میرم پیش Phil Bell ... که باید یکی رو برم دنبالش تو ساختمون که تعقیبش کنم میره بالای ساختمون... مشکلم اینجاست که فقط یه نردبونه که میرسه اون بالا در اخرش که نمیدونم چیکار کنم نردبون رو چطوری برم بالا ؟
    والا من این کارو کردم.شاید به دردت بخوره.یک هلی کوپتر پیدا کن بذار اون دوروبر(اگه خواستی کدش میدم) بعد برو آدمارو بکش بعد که اون می خواد فرار کنه برو پایین هلی کوپتر رو سوارشو برو بالا.یهو یه دمو میاد که داره هلی کوپتر سوار میشه اگه آرپیجی داشته باشی راحت میزنیش.

دوستانی که بازیرو تموم کردن می تونن این کارهارو انجام بدن.
    به لیتل جاکوب زنگ بزنید و جاب بگیرید.2 دنبال کبوترها و محل پرش ها باشداگه برید تو کافی نت یه ایمیل هست که توش جاهارو نوشته3-تو ماشین پلیس E رو بزنید و ماموریت هاش رو برید.4 برید کنار مجسمه شادی- با هلیکوپتر- پایین مجسمه یه جایی هست که چهار تا در دورش داره با هلی کوپتر برید کنارش یه جوری خودتونو بندازید پایین.همه درها بستن اما میشه از یکی از اون ها به طور غیبی رد شد و قلب رو دید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •