بله منم اولين بار بدون علم بر اين مسايل به ترتيب PB و Dreick رو كشتم و شانسي هم اين كار رو كردم و بعدا ديدم كه هر دو انتخابم درست بوده و رمان هم زنده موند
بله منم اولين بار بدون علم بر اين مسايل به ترتيب PB و Dreick رو كشتم و شانسي هم اين كار رو كردم و بعدا ديدم كه هر دو انتخابم درست بوده و رمان هم زنده موند
منم مثل شما میرفتم نباید اونقدر نزدیک حرکت کنی خیلی دورتر حرکت کن با فاصله های دور مختلف برو تقریبا به اندازه یه ماشین 6 در یا یه اتوبوسهر کاری می کنم نمیشه
به خدا 50 بار رفتم انواع و اقسام فاصله هارو رفتم
نمیشه که نمیشه
تورو خدا کمک![]()
![]()
------------------------------------
سلام من مرحله ای رو که توی صفحه پیش (همون دنبال دویدن) رو رفتم اون ماشینه هم ترکوندم اما حالا هیچ کی بهم زنگ نمیزنه فقط یه اس ام اس از بروسی بهم رسید ولی هرچقدر بهش زنگ میزنم روی پیغام گیره . باید همین مرحله رو برم یا بهم زنگ میزنن ؟ اگه همینه باید الان چیکار کنم ؟
این مسیج چیز خاصی نیست چون بعد از مدتی با بروسی بیرون نرید این مسیج میاد.
دوستانی که می خوان تو ماشین آهنگ مورد علاقه شون رو گوش بدن به این ترتیب عمل کنند.
اول باید آهنگ رو کپی کنید مثلا اگه تو درایو ای یه آهنگ دارید روش کلیک راست کنید بعد کپی رو بزنید بعد برین تو این مسیر:
C:\Users\----\Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
آهنگشون رو paste short cut کنند
حالا برید تو بازی به این شیوه عمل کنید . از چپ به راست: تذکر:قبل از استارت بازی این کارارو انجام بدید.
options-audio-independence fm mode* = sequential-complete scan
حالا برید توبازیسوار یه ماشین بشید فرکانس رو رو بذارید رو independence
=* جلوی i Independence fm modeیه جا نوشته radio رواون یکی دو بار کلیک کنید تا بشه sequential
مشکلی داشتید بگید.این مطلب فقط یه اطلاع رسانی بود و اگر قبلا بوده از اعضای محترم عذر خواهی میکنم.
من بازیو تموم کردم حالا مراحل فرعی رو چطوری باید انجام بدم نه چیزی تو مپ نشون میده نه زنگی نه اس ام اسی
یک قسمت هست بنان اساسین که به شما ماموریت قتل یک سری داده میشه
از توی کافی نت هم فکر کنم بشه مموریت گرفت
litle jacob - roman -و... روی گوشی شما هم بهتون ماموریت میدن
از اون ادمکهای روی نقشه هم میشه ماموریت گرفت
سلام دوستان من داشتم همینجوری تو شهر میچرخیدم یهو به یه کامیون برخوردم و هرچیم گشتم دیگه نبود !!
مشخصاتشم یه کامیون بدون پوز بود (مثل ماک) ولی مدله جدیدی بودش از اون قدیمیا نبود .. امدیوارم کسی دیده باشه اینو و اگه میدونه کجا میشه پیداش کرد ممنون میشم
بعد دو سوال دیگه چه جوری میشه روی گوشی عکس گذاشت ؟
بعدی اینکه از داخل بازی چجوری screen shot بگیرم ؟
با این تراینر میشه هر ماشینی میخوای بیاری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباید ادیت بازی بلد باشی اطلاعات بیشتر در این باره توی تاپیک ادیت و پچ آی.وی هست اموزشش هم توی امضام ببین . (شاید یه کم سخت باشه)
سلام. اقا من یه مرحله گیر کردم.
اون مرحله که میرم پیش Phil Bell ... که باید یکی رو برم دنبالش تو ساختمون که تعقیبش کنم میره بالای ساختمون... مشکلم اینجاست که فقط یه نردبونه که میرسه اون بالا در اخرش که نمیدونم چیکار کنم نردبون رو چطوری برم بالا ؟
والا من این کارو کردم.شاید به دردت بخوره.یک هلی کوپتر پیدا کن بذار اون دوروبر(اگه خواستی کدش میدم) بعد برو آدمارو بکش بعد که اون می خواد فرار کنه برو پایین هلی کوپتر رو سوارشو برو بالا.یهو یه دمو میاد که داره هلی کوپتر سوار میشه اگه آرپیجی داشته باشی راحت میزنیش.
دوستانی که بازیرو تموم کردن می تونن این کارهارو انجام بدن.
به لیتل جاکوب زنگ بزنید و جاب بگیرید.2 دنبال کبوترها و محل پرش ها باشداگه برید تو کافی نت یه ایمیل هست که توش جاهارو نوشته3-تو ماشین پلیس E رو بزنید و ماموریت هاش رو برید.4 برید کنار مجسمه شادی- با هلیکوپتر- پایین مجسمه یه جایی هست که چهار تا در دورش داره با هلی کوپتر برید کنارش یه جوری خودتونو بندازید پایین.همه درها بستن اما میشه از یکی از اون ها به طور غیبی رد شد و قلب رو دید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)