آره دقیقا منم یه هوگو ازش گرفتم
بعد که بازش کردم . زدم بوی الکل زد تو ذوقم
نمیدونم چرا اینجوری شده
البته خودش میگفت دیگه عطرها مثل قدیم نیست!!!
شما هم حس کردید
ولی black xs که گرفتیم خوب بود!
آره دقیقا منم یه هوگو ازش گرفتم
بعد که بازش کردم . زدم بوی الکل زد تو ذوقم
نمیدونم چرا اینجوری شده
البته خودش میگفت دیگه عطرها مثل قدیم نیست!!!
شما هم حس کردید
ولی black xs که گرفتیم خوب بود!
Last edited by kebrit1; 21-08-2012 at 23:39.
من نگفتم خودم بوش رو حس کنم..گفتم دیگران حس کنن..
وان میلیون هر چی باشه ادیو توالت هست....ادو پرفیوم سراغ ندارید؟؟؟ که بوی خوبی داشته باشه؟
یعنی واقعا شماها تا حال نشده یه خانوم از کنارتون رد بشه بعد بوی ادکلنش رو بعد از رد شدن استشمام کنید؟ برای من 30 دفعه پیش اومده....مگه میشه برای شما پیش نیومده باشه...
پس اونا چی میزنن؟؟
این ست عطر که میگید چی هست؟؟ کجا میفروشن؟ بگم ست عطر؟ خب چه فرقی داره؟ مگه شامپوش بو میده؟![]()
خب عطر یه چیز سلیقه ایه من هم هر کار کردم از بلو دشانل خوشم نیومد
همون جوپ قرمز که آرمان خان گفتن کارتو راه میندازه.هنوز برا من جا نیفتاده که مردونست یا زنونه.به نظرم یونی س/ک/س/ هست.
سیلور سنت هم هست.فراگیر.![]()
بوگارت؟ تنده خوشم نمیاد....چوبی هم هست
یک میلیون رو یکی در بیس نوتس دیدم نوشته که برای اونم بعد از یکی دوساعت تبدیل به skin scent میشه.
این تاپیک رو هم ببین پیشنهادهای خوبی دادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک چیز در مورد zino فهمیدم الان. ماندگاریش خیلی زیاده. الان بعد از ۲۰ ساعت هنوز روی پوستمه، ولی پخش بو بعد از ۴ ساعت از بین میره و تبدیل به skin scent میشه.
تا اونجایی که من میدونم ادتوالت باید بوش بیشتر از ادپرفیوم پخش بشه.
[QUOTE=hike;7173020]یک میلیون رو یکی در بیس نوتس دیدم نوشته که برای اونم بعد از یکی دوساعت تبدیل به skin scent میشه.
این تاپیک رو هم ببین پیشنهادهای خوبی دادن
یک چیز در مورد zino فهمیدم الان. ماندگاریش خیلی زیاده. الان بعد از ۲۰ ساعت هنوز روی پوستمه، ولی پخش بو بعد از ۴ ساعت از بین میره و تبدیل به skin scent میشه.[/
QUOTE]
ببخشید منظور از skin scentدقیقا چیه؟
نه دیگه پرفیوم درصد عطرش بیشتره بنابراین قاعدتا پخش بو و موندگاریش بیشتره
------
من اطلاعاتم چندان زیاد نیست ولی اینو میدونم که pure havane به وضوح بوش پخش و حس میشه(البته شاید همون وقت که رد میشید حس بشه و وقتی رد شدید دیگه نمونه)
[QUOTE=burberry2;7173128]چه برندیه؟
ببینید مثلا این ادکلن قاعدتا باید پخش بوش بالاتر از همه ادو توالت ها باشه دیگه؟؟ چون ادو پرفیومه...
بهتر نیست آدم ادو پرفیوم بخره؟
مثلا این ادکلن جدید فراری
خب آدم میخواد 100 و خورده ای بده برای اون وان میلیون ادو توالت...130 میده اینو میخره!! یا مثلا اینا :
و چند تای دیگه!!
بالاخره تو اینا یه ادکلنی هست که آدم خوشش بیاد!
بازم تا اونجایی که من میدونم ادتوالت چون الکل بیشتری داره بوش بیشتر پخش میشه و موندگاری کمتری داره برعکسش پرفیوم کمتر پخش میشه ولی موندگاری بیشتری داره!:-)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)