نیروی انتظامی یه جورایی تبعیدگاه دوران خدمته.
یه نفر بهم گفت بستگی به شانس داره و ممکنه حتی توی نیروی انتظامی هم بهت خوش بگذره اما راستش از هر کی که نیروی انتظامی بوده و پرسیدم نالیده.![]()
نیروی انتظامی یه جورایی تبعیدگاه دوران خدمته.
یه نفر بهم گفت بستگی به شانس داره و ممکنه حتی توی نیروی انتظامی هم بهت خوش بگذره اما راستش از هر کی که نیروی انتظامی بوده و پرسیدم نالیده.![]()
داداش شما بند پ چیزی داری؟ مگه دست خودمونه که انتخاب کنیم کجا باشیم؟؟؟
فک نکنم این قضیه خروج از کشور و اینا درست باشه مگه این که امریه جاهای خوف شی اونم فقط تو همون زمان امریه خروج از کشور گیر می دن بعدش آزادی
بند مند نداریم داش پارتی داریم میگه اگه می خوای از سپاه بری بگو و دوس داری آموزشیتو کجا باشی!
حالا کجا بهتره ؟؟
منظور اون دوستمون هم از بند پ همون پارتیه دیگه![]()
خداییش دم پارتیت گرم که مرکز آموزشتم تعیین میکنه!!! معلومه با سردار صدر السادات رابطش خوبه![]()
آره داشحالا کسی نمی خواد جایی رو معرفی کنه تو ارگان سپاه ؟؟؟؟ چند شهرو معرفی کنید ببینم با کدوم حال می کنم برم اونجا
اگه آشنات تو ارتش خوب میتونه ردیف کنه
بهترین جا برای آموزشی 01 ، بهترین محل هم برای یگان ، بنیاد تعاون ارتش
لباس شخصی ، بدون نگهبانی ، بدون محیط نظامی ، ساعت کاری تا 1:30 حداکثر 2
تفریحه برا خودش !
البته اگه تهران زندگی میکنن براشون 01 بهترینه
هرجا باشین خوبه به غیر از ناجا ( نیروی انتظامی ) البته نمیخوام بترسونم کسی رو. واسه کسانی که تو ناز و نعمت و در رفاه کامل زندگی کردن روزی 6 ساعت تو خیابون وایسادن ممکن یکمی به غرورشون و ورفار قبلی زندگیشون لطمه بزنه!
اینو البته به فرد خاصی نمیگم. اینو به پسردائی جانم میگم که بعد از سالها سرخوشی و دختربازی باید روی چند ساعت توی خیابون وایسه. 10 روز یه بار هم نگهبانی داره!
من به تمام اعزامی های جدید توصیه میکنم. هرگز زندگی در محیط خدمت رو با محیط زندگی ( شخصی گری ) یکی نکنین!
هرکی هرچی میگه بگین چشم.
یه چیز جالب!
یکی از دوستای من یه هفته پیش امریه ( تسویه حساب ) گرفت و ترخیص شد. برگه امریه اش رو واسه یادگاری نگه داشتم.
ورودی 7 / 87
18 ماه خدمت + 3 ماه سنوات + 23 ماه 6 روز اضافه خدمت
بدون یک روز نهست ( غیبت )
تو خدمتش یه روزی با یکی از فرمانده ها بحثش میشه یکم هلش میده زمین لیز بوده میخوره زمین میره تو کما...!
همه ی پایگاه اینو میشناختن و وقتی رفت همه میگفت .بلاخره رفتی!!؟؟؟
سپاه بهتر از ارتش نیس مگه ؟؟؟ تهران زندگی نمی کنم
تو سپاه بهترین جاها کجاست ؟؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)