تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 730 از 1364 اولاول ... 2306306807207267277287297307317327337347407808301230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,291 به 7,300 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

حـــــرفـه ای divoonejoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

خوب گوگوری مگوری وارد میشود

پست ویرایش شد
    Babak

کی شدید عصبانی شدی؟کی,,,,,,,

الان که این سوالت رو قبل ویرایش دیدم ... دوست عزیز اینجا 1 محیط عمومیه و طرح این سوال ها در انظار عمومی درست نیست ..ضمنا بهتر بود تو پیغام خصوصی مطرح می کردین جواب میگرفتین .. .

نظرت در مورد من چی بید؟
    خنگم
    عقل کلم
    مثل گاوای ماریو
    بچه مثبتم
    به توچه مگه فوضولی؟!

الان حالت مخفی چرا شبا نخفی میشه ؟ می خوای دزدی کنی؟!
    اینجوری راحت ترم ...کلا قایم شدن جزو تفریح های سالم من محسوب میشه...
    کی از خونه به مدت طولانی رفتی بیرون؟
    معمولا تعطیلات عید کلا با خانواده میریم مسافرت و خونه نیستیم 10-11 روز...

زنت زدتت؟
    نه

آخرین بار کی خوشحال شدی؟
    الان وقتی دیدم قبل از گزارش من ...پستت ویزایش شده ....

وسایل خونتون چقدر خریدین جمعا؟
    والله یادم نیست بابا بزرگم چقدر خرج جهاز مامانم کرده ...

گاوای ماریو به من میفروشی؟
    پیش پای تو یکی زنگ زد خرید...
    به نظر تو من چرا پست علکی میدم؟؟؟؟
    به همون دلیل که الکی رو علکی نوشتی...
    چقدر منو دوست داری؟
    اصلا
    خیلی
    اندازه 1 اتم
    اندازه فضا

خوب ما دیگه کم آوردیم
    ولی آبی یا قرمز اگه قرمز باشی میکشمت!تکراریم بود خواهشن بگو!

چون خیلی تکراریه نمیگم ...خواستی برو بگرد پیدا کن ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

الحمد الله الذی خلق المجانین
    سلام علیکم ای پیر و مراد ما حضرت دیوانه ( روحی فداک ) که به خلوت درد دل این مستمندانی و چراغ روح بیچارگانی و به تنهایی پاسخگوی آنهایی و چون شیر در این بیشه به پاسخ سئوالات دگران توانایی . و به خلوت به دیدار بیچارگان میایی .
    چون بنده را درد بسیار و درمانگری جز حضرت استادم نیست با خود بگفتم که چون سریش بر پاهای او بیفتم باشد که مرا ز یاد مبارک خویش نبرده و جان خسته را مرحمی دهد تا باشد که ما نیز از جمله عارفان و عاشقان کویش باشیم .

1- توبه چیست و از چه بر انسان واجب گردد و توبه گران را به قیامت چه کنند ؟
    2- عشق زمینی چیست ؟ که علمای عهد ما بگفته اند چیزی بس نجس است و عشق را فقط خدای تبارک را لایق است و عشق زمینی بر بندگان چون زهر می ماند .
    3- گر حضرت استاد را نمازی فوت شود به چه راهی در خانه حق می زند تا باشد ما نیز به آن راه در خانه حق بزنیم ؟ و نماز خویش بفوتانیم .
    4- حضرت استاد را با مراسم پارتی که جوانان در آن به عیش پردازند چه کار افتاده ؟ و نظر خویش در باب آن بر ما گویند تا اگر صلاح است ما نیز به پارتی رویم .
    5- گر خداوند تبارک و تعالی نعمتی دهند و دیوانگان را بر دنیا مسلط دارند و امور دنیوی به دیوانگان سپارند چگونه باشد؟
    6- گر امور دنیا به دیوانگان دهند و حضرت استاد را مقامی رفیع دهند که بر امور دنیوی نظارت کنند . حضرت استاد الویت چه کنند که مردمان را سودی گزاف ز آن باشد ؟
    7- عالمان گفته اند چون به ضعیفه مردم بنگری تیری ز جانب شیطان بر جانب تو ست . حال چگونه آن تیر را برکشیم ؟ و آیا حضرت استاد را سپری هست که ما را بفروشد ؟
    8- نام رساله جدید استاد که در باب عشق و عرفان است چیست؟ و به چند بخش است ؟
    9- استاد را با فلسفه نیکو بدیدم ، کدامین فیلسوف از همه مجنون ترست ؟
    10- گر همه دنیا گرد آیند و قصد جان حضرت استاد کنند استاد را چه باید؟
    11- استاد را گر عمر درازی باشد به قدری که کمر دو تا شود و ز نان خوردن بیفند و گوش ها شنوایی ز کف داده دندان ها همه ریخته و استاد خسته از دنیا و در غم یار و فرزند . استاد را چه حالت است ؟
    12- خلق را به چند حالت بدیدید؟
    13- جوانان ( پسران )را چه چاره ایی است در امر ازدواج که به وفت جوانی نه مالی به کف دارند و نه خانه و نه اتول که دختران به وقت خواستگاری مهریه را چندین هزار سکه خواهند و خانه و اتول و ...
    14- دختران را چه چاره ایی است در امر ازدواج که پسران را نا اهل بسیار باشد و چون در امر مهریه بر آنان آسان بگیرند پرو شوند و حال دختران پس از عقد بسیار بگیرند .؟
    15- پیران ( پیرمردان ) را چه چاره باشد گر همسران خود را به قبر کنند ، تنهایی یار گریبانشان بگیرد و چون به خواستگاری پیرزنی روند سند خانه ز انان خواهد و دوری گزیدن فرزندان . و چون پیری ( پیرمردی )به خواستگاری پیرزنی بیاید و آن پیرزن ساده بگرفت در شب عقد گر آن پیرمرد بمیرد ورثه این پیرزن زخانه بیرون کنند و او را دگر خانه ایی نباشد؟
    16- نظر استاد درباره این شعر که از مولانای رومی چیست ؟
    خلق را تقلیدشان بر باد داد
    ای دو صد لعنت بر این تقلید باد
    17- چون استاد را در عالم عرفان مردی بزرگ بدیدم این می پرسم در فیه ما فیه مولانا امده که چون درد بر کسی حادث شود خدای را به آن درد بتوان دید . تفسیر این سخن چیست؟
    18- این شعر مولانا را چه تفسیر می کنید؟
    کرد مردی از سخندانی سئوال
    حق و باطل چیست ای نیکو خصال
    گوش را بگرفت و گفت این باطل است
    چشم حق است یقینش حاصل است

19- شما را با عبید زاکانی ( رحمه الله )هم مسلک و هم کیش بدیدیم نظر خود درباره این مجنون ( ع) بگو؟
    20- خدای تبارک و تعالی را به چه وقت از روز و شب بهتر بتوان دید؟ که ما هرچه نگه کردیم تیره و تار بدیدیم چرا؟

امید است که حضرت حق استاد گرانقدر ما ( عزیز المجانین ) را که آرام جان است و درد دلمان است و چراغ خانه است قوتی بس عظیم دهند که شبهات بس دشوار دگران و بس سهلمان را پاسخ دهند چون گذشته که شبهات پیشین را بسیار نیکو پاسخ بدادند و ما را ز کرامات خویش بی بهره نساختند. انشالله
    Last edited by bb; 05-06-2007 at 06:53. دليل: بیشتر کردن پرسش هام

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

خوب منم چند تایی بپرسم از همکار جان

معلومه مدیر موسیقی از همکار موسیقی چی میپرسه دیگه ؟
    به به بابک خان مدیر گل و گلابدون خودم .........قدم رنجه فرمودین قربان ...زودتر خبر میدادین گاوای ماریو رو بکوبیم زمین...

سوال های کاملا شوخی:

اگه مدیر موسیقی بودی منو همکار میکردی ؟
    بستگی داشت چطور کار کنی...اگه خوب کار میکردی آره بهت فرصت میدادم مدارج عالیه رو در بخش موسیقی طی کنی...
    نظرت درباره اینکه من ول کنم ارشدی رو دوباره بشم مدیر موسیقی چیه ؟
    من فکر میکنم با نبود مافیا پی سی به مدیر ارشدی مثل تو واقعا نیاز داره و این کاملا از تغییرات آب و هوایی معلومه ...
    بابک مدیر ارشد بهتره یا بابک مدیر موسیقی
    من خود بابک رو بیشتر دوست دارم ...بابک بدون عنوان ...
    چرا اومدی توی موسیقی نرفتی یه انجمن دیگه ؟
    همون موقع که تو انجمن موسیقی فعال بودم تو انجمن نرم افزار هم فعال بودم که خوب تو دل مارو بردی و این افتخار رو نصیب انجمن موسیقی کردم ..
    چرا بعضی افراد خیلی فعال توی موسیقی عنوان کاربر فعال نمیگیرن ؟ مثل امین ؟
    من فکر میکنم دوستان فعال زیادی داریم تو موسیقی و واقعا هم خوب کار میکنن ...ولی معیار فعلی رسیدگی به درخواست هاست بیشتر چون واقعا کار پر زحمتی هستش همونطور که هیچ کدوم از کاربران در این زمینه بی عنوان نموندند ... البته هدفم کم ارزش جلوه دادن کار سایر دوستان نیست ولی خوب فعلا معیار همینه ...در مورد امین جان هم ...که واقعا لطف داره و به ما کمک میکنه ...من خودم زیر نظرش داشتم . ..و اتفاقا جزو پیشنهادات من برای دادن لقب کاربر فعال بود . . حالا دور از شوخی بیشتر فکر میکنم کمک این دوستان هم قابل تقدیره و شاید لقب کاربر فعال زحماتشون رو نتونه جبران کنه . ..

حالا یه چند تا سوال انتقامی کاملا جدی
    اون موقع که من نشستم رو صندلی هی میومدن سوالای تحلیل موسیقی میپرسیدن
    حالا هی من میگم بابا من مادر زاد کرم ، روز تقسیم غنائم تو پی سی موسیقی رو کسی ور نداشت دادن به من ، اصلا نمیدونم موسیقی خوردنیه یا پوشیدنی

خود گویی و خود خندی رفیق؟؟

سوالا
    دلیل شباهت اجرای فولکلور فالش ساز های کوبه ای بین اسکیمو های نواحی شرقی جنوبگان و نواحی مرکزی آفریقا در چیست ؟ آیا این موضوع با عصر یخ ارتباطی دارد ؟ با سید و مندی چطور ؟
    دلیل این مساله کاملا واضحه ...اونجور که یادمه در 7893 سال پیش عده ای از بر و بچ اسکیمو که آهنگ های رضا صادقی رو گوش داده بودن و شنیده بودن که مشکی رنگه عشقه ...بدنبال پیدا کردن این رنگ به سمت آفریقا راه می افتن و وقتی برادرای آفریقایی سیاه پوست رو میبینن دیگه عاشق میشن و همونجا موندگار میشن و ساز سنتی خودشون رو هم اونجا گسترش میدن و همین علت سبب شده که امروزه اجرای فالش فولکور این عزیزان شبیه هم باشه ... در این مورد دو توضیح لازمه اولا که نسل جدید از انسانهای مختلط ایجاد میشه که نسلون ماندلا بزرگ ترین اونهاست و همینطور خرس های قهوه ای دشتهای آمازون واقع در عاج آفریقا هم نسلش از همون خرس های قطبی ایجاد میشه ... پس همونطور که توضیح داده شد ربطی به عصر یخی نداره ولی در مورد سید و مندی ...این سید اسمش کاملش سید ابراهیم بدوی بوده که همراه مهاجران اسکیمو وارد شاخ افریقا میشه و با خانوم مندی اشنا میشه و با هم عروسی میکنن و نسل اونها هم به ایران مهاجرت میکنه و در دشتهای تهران کنار شابدوالعظیم سکنی میگزینند و همونطور اگر دقت کرده باشین سازهای کوبه ای مردم ساکن در دشت های شابدوالعظیم هم از لحاظ اجرای فولکور فالش سازهای کوبه ایشون با اون 2 تا عزیزان دیگه در یک ردیف اواز قرار میگیره که از بزرگان این نسل هم میشه به شهرام شبپره اشاره کرد ...برای توضیحات بیشتر به کتاب سازهای کوبه ای و خواستگاه آن از استاد برجسته و محقق ارجمند دیوونه جون مراجعه کنید ...

جایزه گرمی بر چه مبنایی محاسبه و انتخاب میشه ؟ آیا با وزن خواننده ارتباطی داره ؟
    نه این یک اشتباه لفظیه ...گرمی رو بخونید 'garmi ...که مبنای جایزه دادن گرمی و سردی مزاج خواننده هاست که پس از گرفتن تست مزاج جایزه بهشون اهدا میشه . ..

آیا تپ های منظم ستاره ابط الجوزا به مفهوم ساز بودن این ستاره است ؟ اگه »له این ساز در چه دسته ای از ساز ها قرار میگیره ؟ اگه نه هم که هیچی
    بله در این مورد من بررسی ژرفی از خودم در کردم ...در همون 7893 سال قبل این ستاره متوجه کوچ اسکیموها از نواحی جنوبگان شرق قطبی به افریقا میشه و بعلت کنجکاوی بیش از حد مدام بین این دو منطقه رفت و آمد میکنه که با توجه به این تناوب و گوش دادن به سازهای کوبه ای اسکیموها تپ های منظمی در این ستاره ایجاد میشه که از اون روز تا الان بطور منظم تپ تپ میکنه ....پس تپ های منظم این ستاره در نتیجه این تناوب و سازهای کوبه ای اسکیموها ایجاد شده و ما می تونیم این ستاره رو 1 ساز کوبه ای تپ تپی بنامیم برای توضیخات بیشتر به کتاب چگونه 1 ستاره ساز میشود اثر پروفسور اسحاق دیوی جون مراجعه کنید ...

جواب بده دیگه اِ

جواب دادم دیگه . ..

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

الحمد الله الذی خلق المجانین
    سلام علیکم ای پیر و مراد ما حضرت دیوانه ( روحی فداک ) که به خلوت درد دل این مستمندانی و چراغ روح بیچارگانی و به تنهایی پاسخگوی آنهایی و چون شیر در این بیشه به پاسخ سئوالات دگران توانایی . و به خلوت به دیدار بیچارگان میایی .
    چون بنده را درد بسیار و درمانگری جز حضرت استادم نیست با خود بگفتم که چون سریش بر پاهای او بیفتم باشد که مرا ز یاد مبارک خویش نبرده و جان خسته را مرحمی دهد تا باشد که ما نیز از جمله عارفان و عاشقان کویش باشیم .

و علیکم السلام خدمت ان برادر معظم و جاهد فی سبل بلغوریات ...امیدوارم که در اثر ارشادات این بنده حقیر در کسوت بنی بشر در آمده دست از جهالت نفس برداشته و خد را منزه گردانیده باشید.

1- توبه چیست و از چه بر انسان واجب گردد و توبه گران را به قیامت چه کنند ؟
    توبه به زبان عوام چیز خوردن معنی میدهد که یعنی ای خدا من چیز خوردم که بندگیت را تارک گشتم و خبطی از خود درک ردم و فی الشرایط توبه این گونه آمده است ..آنقدر آب معدنی واتا خوری( تبلیغات بازرگانی) که مزه آن چیز از دهان پاک و مستحب است در هر قلوپ نوشیدن اب ضربه ای محکم بر مغز خویش کوبیده تا عین النصب باشد که دیگر چیز نخوریم ...مخصوصا چیز اضافه ... توصیه میگردد چیز برگر هم در آن دوران مصرف نگردد.

2- عشق زمینی چیست ؟ که علمای عهد ما بگفته اند چیزی بس نجس است و عشق را فقط خدا لایق است و عشق زمینی بر بندگان چون زهر می ماند .
    عشق چو از خاک براید و زمینی باشد مقدمات سیر تعال رو محقق نموه و وجود بنی بشر را پر از عشقولانه کرده و چشم نوع بشر روا بر زیبایی های خالق وا نموده احساس شعفی مکدر بنا شده و در آن حالت سیر انفس به سوی حق اغاز میگردد..در روایات امده است که هر قدر توانید عشق زمینی ولوصیغه مهیا نمایید تا سلوک اسهل گردد...

3- گر حضرت استاد را نمازی فوت شود به چه راهی در خانه حق می زند تا باشد ما نیز به آن راه در خانه حق بزنیم ؟ و نماز خویش بفوتانیم .
    همچون که گفته شد اینجانب راهی به جز نماز برای عبادت آن محبوب برگزیده ام و آن دوره نماز در درون خویش است و همه اعمال نماز در درون خود انجام داده و این بسی بهتر و شیرین تر است ...فوت وقت هم ندارد چون درونت همیشه بیدار است و شاکر فی الباب نعمت رسیده ..

4- حضرت استاد را با مراسم پارتی که جوانان در آن به عیش پردازند چه کار افتاده ؟
    از ما که گذشته با جوانان دم خور شویم لیک با حضرت حافظ و شیخ اجل و خیام وتنی چند از رفقای فابریک بهمراه حوریانی از عالم بالا از خود پارتی در کرده به نشاط میپردازیم .
    5- گر خداوند تبارک و تعالی نعمتی دهند و دیوانگان را بر دنیا مسلط دارند و امور دنیوی به دیوانگان سپارند چگونه باشد؟
    دنیا روی صلح ببیند و شوری عظیم در خلایق موج افتد و همه از خود موج میکزیکی در کنند .

6- گر امور دنیا به دیوانگان دهند و حضرت استاد را مقامی رفیع دهند که بر امور دنیوی نظارت کنند . حضرت استاد در الویت چه کنند که مردمان را سودی گزاف ز آن باشد ؟
    پول نفت بر سر سفره مردم وا نهیم و نفری 50000 تومان ماهیانه تحویل خانه های مردم دهیم .

7- عالمان گفته اند چون به ضعیفه مردم بنگری تیری ز جانب شیطان بر جانب تو ست . حال چگونه آن تیر را ز دیده برکشیم ؟ و آیا حضرت استاد را سپری هست که ما را بفروشد ؟
    همه اینها برای فریب عوام در شده است تا عالمان با خیال راحت و فراغی بال به کار ضیفه مردم مشغول گردند..

8- نام رساله جدید استاد که در باب عشق و عرفان است چیست؟و به چند بخش است ؟
    طی الطریق فی الباب اکستازی و در 2 بخش سیر فی الرض الی السموات و هبوط من السماوات الی الارض و یا به زبان عوام طرق بالا رفتن و پایین امدن.

9- استاد را با فلسفه نیکو بدیدم ، کدامین فیلسوف از همه مجنون ترست ؟
    سوال از ریشه غلط میباشد ...نیک بود پرسیده شود کدام مجنون فیلسوف تر است که جوابش ...عالم ربانی خدایگان طی الطریق فی سلوک مجانین جناب استاد دیوی جون دامت برکاته میباشد .

10- گر همه دنیا گرد آیند و قصد جان حضرت استاد کنند استاد را چه باید؟
    همه جان را جمع کرده و قصد دنیا میکنیم ...

11- استاد را گر عمر درازی باشد به قدری که کمر دو تا شود و ز نان خوردن بیفند و گوش ها شنوایی ز کف داده دندان ها همه ریخته و استاد خسته از دنیا و در غم یار و فرزند . استاد را چه حالت است ؟
    سعی در تقوا توصیه شده است ... گوشه ای عزلت گزیده از خود چیز خوردن یا همان توبه در کنیم ...

12- خلق را به چند حالت بدیدید؟
    4 حالت ...دیوانگان ...عاقلان ...دیوانگان عاقل نما و عاقلان دیوانه نما ..که آن عاقلان اظهر مرا بر خاک مالاندند .

13- جوانان ( پسران )را چه چاره ایی است در امر ازدواج که به وفت جوانی نه مالی به کف دارند و نه خانه و نه اتول که دختران به وقت خواستگاری مهریه را چندین هزار سکه خواهند و خانه و اتول و ...
    توصیه در تقوا شده و ان پناه بردن به دنیای مجازی می باشد و در این دنیا انواع مختلف زناشویی مجاز می باشد از chat گرفته تا webcam

14- دختران را چه چاره ایی است در امر ازدواج که پسران را نا اهل بسیار باشد و چون در امر مهریه بر آنان آسان بگیرند پرو شوند و حال دختران پس از عقد بسیار بگیرند .؟
    مهریه را نه کسی داده است و نه کسی گرفته است ..احوط واجب آن است که در هنگام عقد عضوی از جوارح مذکر مهر مونث شود و مستحب است از پایین تنه مذکر باشد .

15- پیران ( پیرمردان ) را چه چاره باشد گر همسران خود را به قبر کنند ، تنهایی یار گریبانشان بگیرد و چون به خواستگاری پیرزنی روند سند خانه ز انان خواهد و دوری گزیدن فرزندان . و چون پیری ( پیرمردی )به خواستگاری پیرزنی بیاید و آن پیرزن ساده بگرفت در شب عقد گر آن پیرمرد بمیرد ورثه این پیرزن زخانه بیرون کنند و او را دگر خانه ایی نباشد؟
    احوط واجب آن است که برادران پیر خود را با کانال های ماهواره ای سر گرم کنند تا از این مشکلات پیش نیاید مستحب است که کانال ها فقل نداشته باشد .

16- نظر استاد درباره این شعر که از مولانای رومی چیست ؟
    خلق را تقلیدشان بر باد داد
    ای دو صد لعنت بر این تقلید باد
    با ما زین شوخی ها نکن که یار شفیق ما اغاجری تازه رها گردیده است و ما حوصله حبس و دار نداریم در این زمان

17- چون استاد را در عالم عرفان مردی بزرگ بدیدم این می پرسم در فیه ما فیه مولانا امده که چون درد بر کسی حادث شود خدای را به آن درد بتوان دید . تفسیر این سخن چیست؟
    عندالزوم طریق عملی برای این بحث لازم است و در تئوری شما به لقای صعود از درختی سبی من تملیک همسایه رفته در آن بالا مشغول چرانیدن گشته ما همسایه را فرستاده شما گفته سیب است و خدایگانش خدا ...در آن حال حالی کنید مالک سیب را که به اسم خدا از پاره کردن وجودتان به دو نیم دست بردارد و وجود خدا در آن باب مستدر.
    18- این شعر مولانا را چه تفسیر می کنید؟
    کرد مردی از سخندانی سئوال
    حق و باطل چیست ای نیکو خصال
    گوش را بگرفت و گفت این باطل است
    چشم حق است یقینش حاصل است
    فی الباب شعر مذکور شما نیز فی نصیحت پدر پنبه درنهاده بر گوش و جون پدر معظم نصیهت اغاز نمود و وقعه بر خریتت نهاد چون دست بر کمر شد فرق حق و باطل نمود گردد برایت ان شاا..

19- شما را با عبید زاکانی ( رحمه الله )هم مسلک و هم کیش بدیدیم نظر خود درباره این مجنون ( ع) بگو؟
    از dj های خاص عالم ملکوت است و هم پیاله ما و نیک تیز بین و بسی در احوالات موش و گربه وی سگی را نگهبان نهاده که موشش لقمه چرب گربه نگردد .
    20- خدای تبارک و تعالی را به چه وقت از روز و شب بهتر بتوان دید؟ که ما هرچه نگه کردیم تیره و تار بدیدیم چرا؟
    به وقت خواب که در آن دو مزید است ...سبک بالی روح و تمرکز بر ذات بی بدیلش به سبب دوری از غیر

امید است که حضرت حق استاد گرانقدر ما ( عزیز المجانین ) را که آرام جان است و درد دلمان است و چراغ خانه است قوتی بس عظیم دهند که شبهات بس دشوار دگران و بس سهلمان را پاسخ دهند چون گذشته که شبهات پیشین را بسیار نیکو پاسخ بدادند و ما را ز کرامات خویش بی بهره نساختند. انشالله

ما هر چه کرده ایم زکات علممان است و در هر زکاتی دو نعمت موجود نعمت و بر هر نعمتی شکری واجب ...
    ان شاا.. شما هم روزی فی الکسوت بنی بشر گردیده در حجره ما مسکن گشته و فی الباب تربیت عوام همت گمارید و زیاده عرضی نیست ..خاتمه ...

.... ...... ..... ..... .... ... .... ...... .... ..... ... ...... ....... ..... ...... .......به تاریخ پنجم جوون سال دو هزار و هفت میلادی بنده حقیر دیووی جون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

و علیکم السلام خدمت ان برادر معظم و جاهد فی سبل بلغوریات ...امیدوارم که در اثر ارشادات این بنده حقیر در کسوت بنی بشر در آمده دست از جهالت نفس برداشته و خد را منزه گردانیده باشید.
    ما که ز اندیشه های شما سود بسیار جسته و به تدریج از حالات حیوانی خویش فاصله می گیریم
    باشد که در زیر دست شما ز ما مردی بزرگ و عالمی ربانی برآید . انشالله
    مرحمتی نموده و به سئوالات پس از ویرایش نیز پاسخ دهید .
    اجر کمه عبدالله

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

ما که ز اندیشه های شما سود بسیار جسته و به تدریج از حالات حیوانی خویش فاصله می گیریم
    باشد که در زیر دست شما ز ما مردی بزرگ و عالمی ربانی برآید . انشالله
    مرحمتی نموده و به سئوالات پس از ویرایش نیز پاسخ دهید .
    اجر کمه عبدالله
    زحمت آن بر خود هموار کرده edit فرمودیم تا حدی که در چشمان خواب آلود رمقی مانده بود و اکنون عزم خواب کرده ایم تا در این روز غمناک کابوسی بس مشت و زیبا اکران گردد در سراچه وجودمان ..

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

دیونه نمیزارن صبحونه هم بخوری 8 صبح هم باید بیای جواب بدی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض پاسخ

دیونه نمیزارن صبحونه هم بخوری 8 صبح هم باید بیای جواب بدی
    عالمی بزرگ و فاضلی چون حضرت آیت الله دیوانه ( رضوان الله علیه ) عمر خویش به ارشاد جوانان این مرزو بوم گذارنیده و سعی بر پاسخ دادن به شبهات بندگان خدای دارد . ایشان را تاب نیست که وقت فوت شود و مشکلی از مشکلات بندگان خدای حل نگشته باقی بماند . امید است که دگران نیز ز نور ایشان بهره گرفته و چون ما در دریای علوم ایشان غرق گردند . تا جمال حق و کمال یار بر آنان آشکار گردد . انشالله

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

خدایگان خفت کنی ایران تقدیم می کند.... دیوی جون مردی به پهنای زمان :
    این دیکشنری ها و گلاسری های بابیلون غوغا میکنه جون تو .....3 سوت همه رو اورد . 2 تاشم یکی از دوستای خوبم کمک کرد که فکت بیاد پایین

این زیون در و دهاتی های سیاه پوست امزیکا هم عجب اصطلاحاتی داره ...

خوب بگو ببینم این اصطلاحات به فارسی چه معنی میدن؟؟؟؟

one's number is up.
    نوبت شخصی رسیدن ( مردن)
    shooting the breeze
    ورورکردن، من ومن
    shot in the arm
    تشویق ، ترغیب ، الهام ،
    stringing her
    این یه مقدار توضیح میخواد این اصطلاح یعنی طرف رو هی دنبال خودش میکشون بعد بی اعتنایی در میکنه از خودش... برای مثال در کتاب Lying in Bed نویسنده از اسن اصطلاح در این معنی استفاده میکنه ...

And I liked him less and less as it went along, because he knew she was falling for him yet kept stringing her along. Not romantic, at all. It's good as a sample of erotic writing, but lousy as a love story.
    sell short
    پيش فروش کردن
    on ice
    رو یخ!

برای بیان خنکی و بی مزه بودن 1 چیز

مثال :
    tommy: did you settle the deal with the cops?

jack: yeah man, consider it on ice.

the coast is clear
    there is no danger present
    scratch one's back
    مردد بودن بعلتی
    snow job
    سرهم بندى ،ماست مالى
    که 1 معنی بی ادبی دیگه هم میده که بهتره ترجمه نکنم ...و 100% منظورت این بوده ای کلک !!!

when a gentleman finishes inside a young lady's (or another gentleman for that matter) mouth and she kisses him...and expels the gentleman's ejaculation into his mouth.

sick.

'she give good dome?'

' awesome. except for the snow job. i had to kill her.'

off the hook
    نجات پیدا کردن از یک شرایط بد، فرار کردن از تله

البته 2-3 معنی دیگه داره مثل رخداد اتفاقی..به مثال زیر توجه کن

That party was off the hook!

که این معنی رو میده ...cool; happening

من برات حرفت رو کامل میکنم

آقا مهدی :اگه تونستی حداقل به 5 تاشون جواب درست بدی اونوقته که باید ........من دیگه اینورا پیدام نشه

من جای تو باشم اقا مهدی دیگه نمیام تو پی سی یا اصلا اینورا آفتابی نمیشم ...

میخندیم..........

خوب میبینم که این دیوونه جون واقعا کم آورده!!!

عزیز دل برادر شما فکر میکنی که اگه قرار باشه این اصطلاحاتو تو بابیلون پیدا کنی من اینجا ازت می پرسیدم؟؟؟

جوابارو نگاه کن:

one's number is up..................... کم اوردن
    shooting the breeze .................اختلاط کردن
    shot in the arm.........................دلگرمي
    stringing her .........................کسي را به بازي گرفتن
    sell short..............................دست کم گرفتن
    on ice ..................................راکد گذاشتن، عقب انداختن، در آب نمک خواباندين
    the coast is clear..................... اوضاع روبراهه
    scratch one's back....................هواي کسي را داشتن
    snow job.............................. بازار گرمي
    off the hook......................... به داد کسي رسيدن

خوب نتیجه اخلاقی اینکه این شمایین که کم آوردین چون تقریبا هیچکدوم را صحیح جوااب ندادین

میخندیم............

Banned sooshiyanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

رضا جون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا سوال من :

(( ما چاكريم ))

===

سوال بعدي :

رضا جون تو هم ميخواستي از ايران بري ؟؟

===

سوال بعدي :

ميدوني چقدر ذوق زدم وقتي ديدم بعد از اين همه مدت كه نيومدم به تور تو خوردم ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •