تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 730 از 1049 اولاول ... 230630680720726727728729730731732733734740780830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,291 به 7,300 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.من مخلص شما هم هستم.
    چرا نمی تونی پخش کنی؟KM پلیر که به راحتی پخش می کنه.من خودم از KM استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم.
    پخش نمی کنه متاسفانه.... می گه کدک DTS ندارید.... هر چی هم نصب می کنم جواب نداده تا حالا

ببینید اینم مشخصات فایل ویدیویی هست که من دارم.... از بخش Media Information خود نرم افزار KM گرفتم

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

پخش نمی کنه متاسفانه.... می گه کدک DTS ندارید.... هر چی هم نصب می کنم جواب نداده تا حالا

ببینید اینم مشخصات فایل ویدیویی هست که من دارم.... از بخش Media Information خود نرم افزار KM گرفتم

تو برنامه KM تو منوی بار پایین رو گزینه H264 و بعد playback info کلیک کن.اطلاعاتی که میده ببین صدای ووردی چه خصوصیاتی داره و صدای خروجی چه خصوصیاتی.نگاه کن بهم بگو تا ببینم رو چه حالتی داره خروجی میده؟
    راستی ویندوزت چیه؟
    این نسخه ای که داری 3D .روی نسخه های دو بعدی هم همین مشکل رو داری؟

3. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو برنامه KM تو منوی بار پایین رو گزینه H264 و بعد playback info کلیک کن.اطلاعاتی که میده ببین صدای ووردی چه خصوصیاتی داره و صدای خروجی چه خصوصیاتی.نگاه کن بهم بگو تا ببینم رو چه حالتی داره خروجی میده؟
    راستی ویندوزت چیه؟
    این نسخه ای که داری 3D .روی نسخه های دو بعدی هم همین مشکل رو داری؟
    تو برنامه KM گزینه H264 رو پیدا نکردم یعنی دقیق متوجه نشدم منظورت از منو بار دقیق کجاست!

بله این نسخه سه بعدی هستش ولی فرمتش متفاوته همون DTS وگرنه نسخه های سه بعدی زیادی دارم که با فرمت های دیگه خیلی ساده پخش می شن

نه- در مورد نسخه 2بعدی مشکلی ندارم

هم ویندوز XP دارم و هم Win7

هر دو رو هم امتحان کردم ولی نتیجه بخش نبوده....

خیلی دوست دارم این فایل رو Play کنم ببینم سورس DTS چه کیفیتی داره ولی تا الان که نتونستم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

تو برنامه KM گزینه H264 رو پیدا نکردم یعنی دقیق متوجه نشدم منظورت از منو بار دقیق کجاست!

بله این نسخه سه بعدی هستش ولی فرمتش متفاوته همون DTS وگرنه نسخه های سه بعدی زیادی دارم که با فرمت های دیگه خیلی ساده پخش می شن

نه- در مورد نسخه 2بعدی مشکلی ندارم

هم ویندوز XP دارم و هم Win7

هر دو رو هم امتحان کردم ولی نتیجه بخش نبوده....

خیلی دوست دارم این فایل رو Play کنم ببینم سورس DTS چه کیفیتی داره ولی تا الان که نتونستم
    سمت چپ گوشه پایین می تونی گزینه H264 ببینی.
    اگر در مورد نسخه های 2 بعدی مشکلی نداری پس یا مشکل از فایل هست و یا همون برنامه.
    از برنامه powerdvd استفاده کن.نسخه 12.ببین روی اون صدا به چه صورت هست.power dvd برنامه فوق العاده ای هستش فقط با زیرنویس های srt مشکل داره در غیر این صورت برنامه قوی و کاملیه.

6. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام به همتون
    بچه ها کسی آخرین قیمت سینماهای پایونیر رو نداره؟
    اگه دارین ممنون می شم بگین، البته تا 2 تومن. مرسی

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همتون
    بچه ها کسی آخرین قیمت سینماهای پایونیر رو نداره؟
    اگه دارین ممنون می شم بگین، البته تا 2 تومن. مرسی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درود...

می بینم دوست خوبم mr_rayan هنوز هم مثل گذشته پر انرژی تو تاپیک حضور داره....

یه مشکلی دارم شاید راه حلش رو دوستان بدونن : من فیلم The Avengers دارم که حجم نزدیک 12 گیگابایت هست و MKV DTS... مشکلی که دارم اینه که با کامپیوتر نمی تونم DTS رو پخش کنم.... انواع و اقسام کدک ها رو هم رو دستگاه نصب کردم که DTS رو باز کنه ولی موفق نشدم...! اگه کسی راه حلی بلده ممنون می شم کمک کنه.
    اين بيت ريت براي دي وي دي
    با اين فيلم هاي دانلودي نميشه كيفيت تست كرد. ميدونيد حجم بيت ريت نسخه بلوري فيلم تا 12 مگابيت ميرسه
    تصوير بالاي 26 مگابيت

شايد چيپ صداي سيستم شما از dts پشتيباني نميكنه

10. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    یه کمی اطلاعات بیشتر بده تا بشه بهتر راهنمایی کرد تو این عکسی هم که گذاشتی دقیقاً مشخص نیست که فرمت صدا چه نوع DTS هست.
    از چه خروجی ای استفاده می کنی کارت صدات چیه؟ به اسپیکر وصل کردی یا آمپ یا سینما خانگی؟

12. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    بچه ها من بین سه دستگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گیر کردم که چی انتخاب کنم. البته فرقاشو تا حدی می دونم اما نمیدونم این تفاوتها ارزش 300 یا 400 تومنو داره؟
    در ضمن می خوام بدونم میشه به جای آمپ rs33 که VSX-RS320-K هستش می شه آمپ VSX-520-K یا VSX-521 رو انتخاب کرد و اینکه ارزش داره اینکارو کنم؟ کلا مردد شدم سر انتخاب یکی از این سه دستگاه. لطفا راهنمایی کنید مخصوصا عزیزانی که این دستگاها رو خریدن وییشتر آشنا هستن به کاراش و عملکردش. از همه ممنونم
    Last edited by ham65kab; 05-12-2012 at 13:28.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    بچه ها من بین سه دستگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گیر کردم که چی انتخاب کنم. البته فرقاشو تا حدی می دونم اما نمیدونم این تفاوتها ارزش 300 یا 400 تومنو داره؟
    در ضمن می خوام بدونم میشه به جای آمپ rs33 که VSX-RS320-K هستش می شه آمپ VSX-520-K یا VSX-521 رو انتخاب کرد و اینکه ارزش داره اینکارو کنم؟ کلا مردد شدم سر انتخاب یکی از این سه دستگاه. لطفا راهنمایی کنید مخصوصا عزیزانی که این دستگاها رو خریدن وییشتر آشنا هستن به کاراش و عملکردش. از همه ممنونم
    سلام.
    نمی تونید آمپ رو عوض کنید.یعنی نمایندگی براتون عوض نمی کنه.از طرفی آمپ 520 هم روی خود سیستم هست دیگه.شما اگر آمپ rs33 رو بکنید 520 میشه همون rs777 البته با تفاوت خیلی کوچیک تو بلندگوها.
    بله ارزش داره بیشتر هزینه کنید.آمپ 520 کامل از آمپ 320 هست.اگر از بلوری پلیر و فیلم های بلوری می خواید استفاده کنید قطعا آمپ 520 برای شما مناسبه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •