این مشکل رو همه دارن، فکر کنم اگه از تو قسمت edit بازی ترکیب تیم رو بچینی بهم نمی ریزه جاشون
این مشکل رو همه دارن، فکر کنم اگه از تو قسمت edit بازی ترکیب تیم رو بچینی بهم نمی ریزه جاشون
بخش سوپر استار رو نگفتم که بابا ! اون کلیتش دشواره ...ولی من توی super star باید خودمو بکوشم تا گل بزنم
اونم احتمالا از نسخه تهیه شده شماست
نکنه از این 2 بار نصبی هاست؟؟؟![]()
رای برای به روز شدن گزارشگر pes2010
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1 - باید قبل از پایان فصل ببینی بازیکنات چقدر از قرار دادشون مونده . بعد تمدید کنی . تو قسمت ترانسفر , MY TEAM
2 - من هم این مشکل رو دارم باید منتظر دوستان باشیم
دوستان این نرم افزار سوپر استار فقط برای exhibition هست یا نه همه چیزو سوپر استار میکنه
آره مال منم کند تر از 2009 میدون .... راهی نیست سریع تر بشن؟؟؟![]()
انگار اره فقط مال exhibition
احتمالا نسخه های جدید این برنامه هم بیاد که بشه باهاش بقیه رو هم سوپر استار کرد
ما بیصبرانه منتظریم بیزحمت اگه اومد خبرمون کن
من که بعد از خوندن پستای اکثر کاربرا به این نتیجه رسیدم که بعد از 3سال این نسخه رو فعلا تهیه نکنم و منتظر بشم که ایراداتش رفع بشه و بعد بخرم.
بچه ها دلم خیلی پره.
--------------------------------------
آقا توجه کردین اصلا به اندازه اندام و جسه و توانایی بدنی بازیکنها تو این بازی توجه نشده یعنی اینکه وقتی پاس تو عمقی میندازی یا مثلا توپ دست تو و میخوای حرکت کنی بندرت پیش میاد که طرفی که توپ دستشه بتونه با قدرت بدنیش از حریف که داره از پشت پرسش میکنه خلاص بشه به طور مثال من وقتی با ایراهیموویچ (میدونین که مث غوله باشرف) دارم حرکت میکنم هرکی خواست میاد و براحتی با تنه به تنه شدن باهاش توپ رو میگیره!!!! .
یک مشکل دیگه که خیلی رو اعصابه اینه که وقتی پاس تو عمق میندازی بازیکن چه به توپ نزدیک تر باشه نسبت به حریف چه عقب تر هیچ تمایلی برای دریافت توپ نداره و فقط مثل معتادها میدوه که نگی این چرا نمیدوه مثل کسی که از کسی بدش بیاد یا باکسی قهر باشه اونم با توپ قهره و با اکراه به طرفش میره !!!! .
یچیز دیگه اینکه.....، اصلا ولش کن نگم بهتره هرچی بگی مدام بیشتر بدی به ذهنت میرسه... .
ولی در کل یه چیزی رو دریافتم که با خوندن کلمه به کلمه این تاپیک بدستم اومده. (باورتون نمیشه پنج روز آخری قبل از اینکه بازی بیاد به تاپیک سر نزده بودم اومدم دیدم 37-38 صفحه اضاف شده همه رو خوندم که درست تو این سی و چند صفحه ای که خوندم میشد التهاب ساعتهای آخر رو با اومدن لینکهای مختلف بازی و هول شدن بچه ها دید.) اینا رو تو پرانتز نوشتم تا یه نتیجه ابی برسم اونم اینه که بچه ها همه از اومدن بازی خوشحال بودن ولی بعد از اون هرچی میخوندم اول نوشته بودن که عالیه، کفم برید و...ولی تو پستهای بعدیشون (که خودم هم جزوشونم) که بازی رو بیشتر انجا دادن و اشکالات بیشمار رو دیدن واز همه بدتر داوری رو (اشتباهیه که واقا مهمه و تاثیر گذار) همه اعتراض کردن اونم از روی ناراحتی نه چیز دیگه.
پس میبینیم که هرچه بیشتر پیش میریم این بازی هم خیلی جاها با اینکه پیشرفتهایی شگرف داشته ولی بدلیل تاثیر گذاری و بیشتر بودن تاثیرات نکات منفی باعث میشه نکات مثبت هم حذف بشه و نتیجش این بشه که اکثرا از نقطه قوت کونامی که حالا شده نقطه ضعفش (گیم پلی) گلایه کنن.
درنهایت امیدوارم این اشکالات باعث بشه که پایه های پیشرفت کونامی بنا گذاشته بشه نه سقوط.
متشکر از اینکه متن رو خوندین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)