تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 730 از 1211 اولاول ... 230630680720726727728729730731732733734740780830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,291 به 7,300 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من هم این مشکل رو دارم . خیلی بده هر سری باید ترکیب بزنیم .

کسی این مشکل رو داره .

حسین خان یه زحمت بکش تو فروم های خارجی اینو مطرح کن .
    این مشکل رو همه دارن، فکر کنم اگه از تو قسمت edit بازی ترکیب تیم رو بچینی بهم نمی ریزه جاشون

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

ولی من توی super star باید خودمو بکوشم تا گل بزنم
    اونم احتمالا از نسخه تهیه شده شماست
    نکنه از این 2 بار نصبی هاست؟؟؟
    بخش سوپر استار رو نگفتم که بابا ! اون کلیتش دشواره ...

داره خودمونی میشه smart007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رای برای به روز شدن گزارشگر pes2010
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

خب 2 تا مشکل داریم؟
    اول من یه دور مستر لیگ رو با میلان تموم کردم ، لیگ که تموم شد کنار هر کدوم از بازیکنام یدونه شکلک خشمگین اومده بود. بعد از یکی 2 تا بازی یهو همه اونایی که اینجوری بودن بازیکن آزاد شدن و از تیم رفتن... بدبخت شدیم رفت.
    چجوری باید قراردادشون رو تمدید میکردم؟
    دوم اینکه من مثلا میخوام دوستانه بازی کنم. میام یه ترکیب میچینم و ترکیب رو Save میکنم (میدونم چجوری باید ذخیره کرد. اول کپی میکنم تو یکی از فولدرها و بعد ذخیره میکنم فولدر رو.) اما بعد از اینکه 1 بار بازی دوستانه تموم شد دوباره ترکیب به هم میریزه. بعد وقتی از همه Saveها میرم ترکیب رو کپی میکنم بازیکنها سر جاشون نیستن. یعنی فقط شیوه چینش بازیکنها همونجوری میمونه. اما هیچ کدوم تو اون پستی که من گذاشته بودم نیستن.

راستی الان یدونه پچ کامل اومده بریزیم همه تیمها درست بشن؟

چند تا دیگخ پست بدم تا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟
    1 - باید قبل از پایان فصل ببینی بازیکنات چقدر از قرار دادشون مونده . بعد تمدید کنی . تو قسمت ترانسفر , MY TEAM

2 - من هم این مشکل رو دارم باید منتظر دوستان باشیم

5. این کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض super star

دوستان این نرم افزار سوپر استار فقط برای exhibition هست یا نه همه چیزو سوپر استار میکنه

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

آقا مال من چرا این مشکل رو نداره یازیکنا سرعتشون از 2009 هم کمتر شده
    داوری رو هم من اولش گفتم چرا خطا نگرفت بعدش زدم صحنه آهسته دیدم اول توپ رو زده بود
    به نظر من نسخه شما ایراد داره

آره مال منم کند تر از 2009 میدون .... راهی نیست سریع تر بشن؟؟؟

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

دوستان این نرم افزار سوپر استار فقط برای exhibition هست یا نه همه چیزو سوپر استار میکنه
    انگار اره فقط مال exhibition
    احتمالا نسخه های جدید این برنامه هم بیاد که بشه باهاش بقیه رو هم سوپر استار کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

انگار اره فقط مال exhibition
    احتمالا نسخه های جدید این برنامه هم بیاد که بشه باهاش بقیه رو هم سوپر استار کرد
    ما بیصبرانه منتظریم بیزحمت اگه اومد خبرمون کن

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که بعد از خوندن پستای اکثر کاربرا به این نتیجه رسیدم که بعد از 3سال این نسخه رو فعلا تهیه نکنم و منتظر بشم که ایراداتش رفع بشه و بعد بخرم.

11. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

بچه ها دلم خیلی پره.
    --------------------------------------
    آقا توجه کردین اصلا به اندازه اندام و جسه و توانایی بدنی بازیکنها تو این بازی توجه نشده یعنی اینکه وقتی پاس تو عمقی میندازی یا مثلا توپ دست تو و میخوای حرکت کنی بندرت پیش میاد که طرفی که توپ دستشه بتونه با قدرت بدنیش از حریف که داره از پشت پرسش میکنه خلاص بشه به طور مثال من وقتی با ایراهیموویچ (میدونین که مث غوله باشرف) دارم حرکت میکنم هرکی خواست میاد و براحتی با تنه به تنه شدن باهاش توپ رو میگیره!!!! .
    یک مشکل دیگه که خیلی رو اعصابه اینه که وقتی پاس تو عمق میندازی بازیکن چه به توپ نزدیک تر باشه نسبت به حریف چه عقب تر هیچ تمایلی برای دریافت توپ نداره و فقط مثل معتادها میدوه که نگی این چرا نمیدوه مثل کسی که از کسی بدش بیاد یا باکسی قهر باشه اونم با توپ قهره و با اکراه به طرفش میره !!!! .
    یچیز دیگه اینکه.....، اصلا ولش کن نگم بهتره هرچی بگی مدام بیشتر بدی به ذهنت میرسه... .

ولی در کل یه چیزی رو دریافتم که با خوندن کلمه به کلمه این تاپیک بدستم اومده. (باورتون نمیشه پنج روز آخری قبل از اینکه بازی بیاد به تاپیک سر نزده بودم اومدم دیدم 37-38 صفحه اضاف شده همه رو خوندم که درست تو این سی و چند صفحه ای که خوندم میشد التهاب ساعتهای آخر رو با اومدن لینکهای مختلف بازی و هول شدن بچه ها دید.) اینا رو تو پرانتز نوشتم تا یه نتیجه ابی برسم اونم اینه که بچه ها همه از اومدن بازی خوشحال بودن ولی بعد از اون هرچی میخوندم اول نوشته بودن که عالیه، کفم برید و...ولی تو پستهای بعدیشون (که خودم هم جزوشونم) که بازی رو بیشتر انجا دادن و اشکالات بیشمار رو دیدن واز همه بدتر داوری رو (اشتباهیه که واقا مهمه و تاثیر گذار) همه اعتراض کردن اونم از روی ناراحتی نه چیز دیگه.
    پس میبینیم که هرچه بیشتر پیش میریم این بازی هم خیلی جاها با اینکه پیشرفتهایی شگرف داشته ولی بدلیل تاثیر گذاری و بیشتر بودن تاثیرات نکات منفی باعث میشه نکات مثبت هم حذف بشه و نتیجش این بشه که اکثرا از نقطه قوت کونامی که حالا شده نقطه ضعفش (گیم پلی) گلایه کنن.
    درنهایت امیدوارم این اشکالات باعث بشه که پایه های پیشرفت کونامی بنا گذاشته بشه نه سقوط.
    متشکر از اینکه متن رو خوندین.

13. این کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •