این که 1/3 ترافیک برای send مصرف شده، ممکنه به دلیل استفاده از برنامه های دانلود تورنت باشه. معمولا برنامه های تورنت، در ازای دریافت، مقداری هم ارسال میکنند که قابل تنظیم است. اگر یادت بره تورنت را پاک کنی، ممکنه همین طور به ارسال ادامه بده.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این که 1/3 ترافیک برای send مصرف شده، ممکنه به دلیل استفاده از برنامه های دانلود تورنت باشه. معمولا برنامه های تورنت، در ازای دریافت، مقداری هم ارسال میکنند که قابل تنظیم است. اگر یادت بره تورنت را پاک کنی، ممکنه همین طور به ارسال ادامه بده.
دوستان یک سوال داشتم
اگر من بخوام ویندوز کامپیوترم را پاک کنم یا ویندوز را ریکاوری کنم بعد از بالا امدن ویندوز جدید چه تنظیماتی را دوباره باید انجام بدم ؟
اونی که از ظرف شاتل برای نصب اومد گفت همه تنظیمات روی مودم save هست و اگر ویندوز جدید هم دوباره بریزی نیاز به تنظیمات نیست . یعنی هیچ تنظیمی نیاز نیست ؟
اگه کانکشنت با مودمه بعد از نصب احتیاج به هیچ کاری نیست اگه شاید کانکت نشد فایروال ویندوزا باید خاموش کنی تا درست شد
ولی اگه کانکشنت با ویندوزه باید دویاره کانکشن درست کنی
من کرکشا پیدا نکردم شما داری
الان من 2 ماه گذشته تا 8/4 هست این دوره ولی هنوز فاکتور صادر نشده
توی اون قسمت شرح هم مثل قبلا ننوشته از کی تا کی! فقط نوشته <هزینه سرویس Eco128-3 > البته همون روز شروع سرویس جدید از 512 تغیر سرویس دادم به 128 3ماهه...
که الان 2125.1MB از 5120MB را استفاده کردم!گفتم شاید زمانش نامحدود شده حجم ها را مصرف نکنم
همونطور که دوستمان گفت اگه روی حالت bridge کانفیگ شده باید کانکشن بسازی و تنظیمات ip و dns که اختیاری هست اگه انجام هم ندادی مشکلی نیست ولی اگه بدی بهتره!
تنظیمات ip و dns ip هم توی Local Area Connection >>internet protocol هست !
کرکش یک فایل با فرمت dll هست که باید بعد از این که برنامه را نصب کردی بدون اینکه برنامه را اجرا کنی فایل را کپی کنی توی system32
کرکش را اپلود کردم!
تاپیک برنامه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین 2-3 روزه دیگه میاد، نگران نباش، حالا اگه خیلی هم عجله داری یه 100 تومن بریز بحساب شاتل هر موقع فاکتور اومد خود بخود پرداخت بشه، بقیه ش شیرینی بچه ها!!!
فقط 2 گیگ از 5گیگ استفاده کردی؟؟! بابا حالا که 128 هستی روزا بزن تو دانلود!!!
میشه از طریق سایتش اضافه پرداخت کرد؟
نه عجله ندارم ولی متعجبم از اینکه نزده از کی تا کی این سرویس هست!
اره 2 گیگ !
خوب نیستم منزل فعلا و چیزی بدرد بخور ندارم برای دانلود هر چی لازم بود دانلود کردم با 512 بقیه هم شبها میگیرم!
نه!
به دلیل تراز مثبت امکان پرداخت وجود ندارد![]()
خب همون
پیشنهاد بدیم بزارن (مثل سپنتا)
من امروز رفتم شاتل، کارت طلايي گرفتم.
واسه 512 هم سؤال کردم، گفت فقط با نامه نميشه. بايد روزنامه رسمي شرکت رو بيارين و مهرو امضا پايين برگه ها باشه.
ظاهراً اينجور که پيداست بايد بيخيال بيشتر از 128 بشم. چون دانشگاهمون هم ميگه ما واسه ADSL نامه نميديم!!![]()
هم اکنون 40 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 40 مهمان)