تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 730 از 1042 اولاول ... 230630680720726727728729730731732733734740780830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,291 به 7,300 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

نمیدونم این خبر تاسف بار رو خوندین یا نه؟

هفته ی گذشته گرافیک اطلاعاتی بسیار زیبا به نقل از Akamai منتشر شد که سرعت دانلود در مناطق مختلف دنیا را نشان می داد.

همانطور که مشاهده می کنید، پر سرعت ترین اینترنت به ترتیب از آن کاربران کشورهای کره جنوبی، هنگ کنگ و ژاپن است. در این تصویر، بر حسب حروف الفبا پرسرعت ترین های هر منطقه نیز لیست شده اند…

در قاره ی اروپا، بالاترین میانگین سرعت، با ۶۱۸۱ کیلوبیت بر ثانیه، متعلق به سوئد است. پس از سوئد، هلند با ۵۹۹۲ و جمهوری چک با ۵۴۸۲ کیلوبیت بر ثانیه دارای بالاترین میانگین سرعت هستند.

در آمریکای شمالی نیز کانادا با میانگین سرعت، ۴۷۹۶ کیلوبیت از آمریکا با ۴۶۸۴ کیلوبیت بر ثانیه برتری دارد.

در خاورمیانه نیز بهترین میانگین سرعت متعلق به سوریه با ۳۰۳۴ کیلوبیت و بدترین نیز متعلق به سودان با ۳۸۳ کیلوبیت بر ثانیه است.

در آمریکای لاتین، شیلی با ۲۲۰۲ کیلوبیت و ونزوئلا نیز با ۷۰۵ کیلوبیت بر ثانیه بهترین و بدترین میانگین های سرعت اینترنتی را دارند.

در آسیا - اقیانوسیه اما اوضاع اینترنت و کاربرانش رویایی سپری می شود. کره جنوبی با ۱۲۰۲۱، هنگ کنگ با ۹۰۱۰ و ژاپن نیز با ۷۸۶۳ کیلوبیت بر ثانیه بهترین میانگین های این منطقه و البته دنیا را دارند.

طبق آماری که Speedtest.net از میلیون ها تست ماهیانه کاربرانش جمع آوری می کند، ایران ۱۷۶ مین کشور از لحاظ سرعت بالای دانلود است. پایین تر از ایران تنها ۸ کشور دیگر دیده می شوند؛ جمهوری مالاوی، جزیره ی موریس، جمهوری وانواتو، کامرون، بولیوی، نپال، زیمباوه و زامبیا.

عصرایران

2. 3 کاربر از mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من نزدیکای میدان شاپور هستم یا پیش شماره 5538.میخوام برای بازی با پینگ خیلی خوب سرویس بگیرم.هرجا هم که زنگ میزنی بالای 128 نمیده و میگه باید دانشجو باشی و از مزخرفات.....
    یه سرویسی معرفی کنید که خوراک بازی باشه(یعنی پینگش خوب باشه)
    بعضیها میگن 128 شاتل جوابت رو میده.بعضیها میگن نه.تو رو خدا یکی از این سردرگمی درم بیاره.
    یکی جواب مارو بده.من یه اینترنت با پینگ200 میخوام

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از پاسختون.
    میانگین سرعت دانلود شهراد چند هستش ؟؟؟؟
    در ضمن من تا ماهی 40 تومن میتونم بدم.
    سلام
    میانگین دانلود سرویس حجمی که من دارم بعد از 2 ماه (منظورم اینه که جدیداً سرعت بالا رفته) 150 هست حالا تا 200 یا 220 هم میره ولی 160-170 بیشتر . 128 نا محدود 25000 تومان بدون مالیات میده ولی سرعت دانلود 128 نمیدونم چنده ولی سرویس حجمی شهراد با 10 گیگ ماهانه 35000 تومان هست .

موفق باشید
    من نزدیکای میدان شاپور هستم یا پیش شماره 5538.میخوام برای بازی با پینگ خیلی خوب سرویس بگیرم.هرجا هم که زنگ میزنی بالای 128 نمیده و میگه باید دانشجو باشی و از مزخرفات.....
    یه سرویسی معرفی کنید که خوراک بازی باشه(یعنی پینگش خوب باشه)
    بعضیها میگن 128 شاتل جوابت رو میده.بعضیها میگن نه.تو رو خدا یکی از این سردرگمی درم بیاره.
    سلام
    شهراد پینگش از باکو چند مدته یکم رفته بالا ولی سرور های داخل کشور پینگشون خیلی خوبه یعنی عالی . سرور های کانتر که من پینگ میگیرم پینگش بین 20-50 هست ولی بیشتر مواقغ 30 هست . شهراد سرویس حجمیش 1 مگ سرعت داره و برای خونه هم میده .

بازم بپرسید شهراد تو منطقتون چطوره شاید تو منطقه ما انقدر خوب باشه .

ویرایش شد

crm.shahrad.net

من چک کردم سرویس نمیداد ولی شما هم حتماً چک کنید .
    موفق باشید
    Last edited by Mr.Pooya; 27-10-2010 at 15:08.

5. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام.می خواستم در مورد سرویس های art شاتل توضیحی بدین؟پیش شماره خط تلفنم 33 مرکز مخابزات اشرفی اصفهانی منطقه 14 پیروزی یا سرویس میده؟صبانت بهتره یا شاتل

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.می خواستم در مورد سرویس های art شاتل توضیحی بدین؟پیش شماره خط تلفنم 33 مرکز مخابزات اشرفی اصفهانی منطقه 14 پیروزی یا سرویس میده؟صبانت بهتره یا شاتل
    سلام
    منظورتون از توضیح چیست ؟؟ سرویس های art شاتل نا محدود هستند .

این صفحه را ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوشته که سرویس ART را به کدام مناطق میدن خودتون ببینید ولی من نگاه کردم به اشرفی اصفهانی سرویس ART میده اگه پورت خالی داشته باشه .

صبانت یا شاتل را هم باید بقیه دوستان جواب بدهند .

موفق باشید

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان ..من سرویس adsl از پارس انلاین دارم با اینکه تست سرعتم خیلی خوبه سرعت لود صفحات وبم کمه علتش چی میتونه باشه؟؟ انتی ویروسن نود 32 اخرین اپدیت ؟؟ایا راهی هست برای بهبودش؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان ..من سرویس adsl از پارس انلاین دارم با اینکه تست سرعتم خیلی خوبه سرعت لود صفحات وبم کمه علتش چی میتونه باشه؟؟ انتی ویروسن نود 32 اخرین اپدیت ؟؟ایا راهی هست برای بهبودش؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام

از چه مرورگري استفاده ميكنيد؟؟

مرورگرتون آپديت هست؟؟

افزونه زياد روش نصب نكرديد؟؟

حتما يه سر به تاپيك زي هم بزنيد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشكر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام منم امروز واسه ADSL شهراد ثبت نام کردم! و سرویس 7500،فقط واسه ماه اول ثبت نام قیمتش اینه؟ کاش 7500 واسه 12 ماه ثبت نام میکردم! الان از ماه آینده باید 1000 پیاده شم؟ کاش شاتل یا صبا یا پارس میگرفتم! هیچکدومشون توی مرکز پیام نور(پونک) پورت آزاد ندارن، حجم اضافه شهراد چنده؟ قیمت ۱گیگ ماهیانه شهراد چنده؟ آخر 7500 یا 1000‎?‎ اگه الان که ثبت نام کردم واسه 10 ماه ثبت نام میکردم 75000 میشد؟

11. این کاربر از maziarb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام

این صفحه را ببینید :

کد:
    نوشته که سرویس ART را به کدام مناطق میدن خودتون ببینید ولی من نگاه کردم به اشرفی اصفهانی سرویس ART میده اگه پورت خالی داشته باشه .

موفق باشید
    نامحدود که البته خودتون میدونید چه جور نامحدودی هستن
    (تحت اون قاون مسخره همونی که ایرانسل هم وایمکسش داره)

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام

این صفحه را ببینید :

کد:

موفق باشید
    دوست عزیز.این محدودیت اینجوریه که شما تا 1.6 برابر حجم اکانتتون با سرعت عادی تون دانلود دارین بعد از اون سرعت میاد پایین(فکر کنم نصف میشه).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •