تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 730 از 1137 اولاول ... 230630680720726727728729730731732733734740780830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,291 به 7,300 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

بچه ها من دو هفته ای میشه شروع کردم دارم میخونم.حسابانم خوبه فیزیکم هم همین طور اما هندسه و جبر نمیدونم چیکار کنم.شما کتابی سراغ ندارین.یه مبتکران دارم مال هوشنگ شرقی.بد نیست اما خوبم نیست.(هندسه پایه).برا هندسه تحلیلی و گسسته هم چیزی نگرفتم.شما ها سراغ ندارین.؟برا عربی هم خیلی سبز گرفتم اما هنوز نخوندمش.راستی یه چیز دیگه زبان فارسی چی؟من هم هامون سبطی رو دارم (نشر دریافت) هم خیلی سبز مال عباس براری)دوتاش بد نیستن اما هامون سبطی خیلی زمان زیادی میخواد.

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

هیچ کتاب آموزشی برای حسابان خوب نیست.کتاب سفید گاج رو بگیرین تست هاشو بزنین.خیلی توپه
    پیشنهاد من پس از دو سال تحقیق در این فروم اینه که بین هندسه پایه نشر الگو و هندسه پایه خوشخوان و هندسه پایه اندیشه سازان و هندسه پایه دریافت یکی یا دو تا رو انتخاب کنید . لازمه بگم که اقای سعید تجریشی رتبه 5 کنکور 89 دو کتاب الگو و خوشخوان رو پیشنهاد دادن که در سایت فار پیشنهاد ایشون موجوده ... هستند کتابای دیگه مثل هندسه پایه کانون و هندسه گاج و .. که باید خودتون ببینید و بفمید بدرد شما مخیوره یا نه ولی به نظر من اینا خیلی عقبن از اون چنتای بالا که گفتم . جبر هم کتاب اقای مهندس صادقی و مهندس ابولقاسمی از انتشارت مبتکران خوبه یا بهتر از این هم کتاب گسسته و جبر انتشارات فاره از همین مهندس صادقی که فوق العاده مفهومی بدون هیچ فرمول اضافی هستش و دارای خاصیت جذب کنندگی!! پیشنهاد میکنم هندسه نشر الگو نشر دریافت بعد جبر و گسسته فار رو حتما دانلود کنید که بهتر میشه روشون قضاوت کرد . بعدم چه قاطعیتی دارید شما ! خوشحال میشم بدونم در زمینه اموزش حسابان کتاب نشر الگو رو دیدید ؟ اگر ندیدید الانم دیر نشده یه سر به سایتشون بزنید و بعد بیاید نظر بدید ...

مثلا میبینید که :
    نقل قول نوشته شده توسط
    pour-homme

من کتاب الگو را دیدم حرف نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

کسی نبود جواب بده؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز سلام

ببخشیدمن اصلا پست شما رو ندیدم ... کتاب فیزیک پیش 1 جلد دو ویرایش جدید خیلی وقته منتشر شده . ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mineworld; 08-07-2011 at 21:14.

داره خودمونی میشه Farrell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من ميخوام براي فيزيک دو جلد کتاب فيزيک پايه نشر الگو رو بگيرم آيا بهترين کتاب موجود هست؟

ميخواستم يه کتاب هم براي شيمي معرفي کنيد که نکته و تست باشه و بشه باهاش تو آزمون ها حداقل 40 50 درصدي
    رو کسب کرد ؟

ممنون !

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست عزيز mineworld گزينه دو گام اول شرکت ميکني ؟ ميخواستم ببينم باهاش خوب کنار اومدي يا نه؟
    برنامه ريزي واقعا مزخرفي داره بهت اصلا مهلت نميده مطالب رو قشنگ جمع بندي کني ولي در عين حال سوالاي بدي نداره...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من ميخوام براي فيزيک دو جلد کتاب فيزيک پايه نشر الگو رو بگيرم آيا بهترين کتاب موجود هست؟

ميخواستم يه کتاب هم براي شيمي معرفي کنيد که نکته و تست باشه و بشه باهاش تو آزمون ها حداقل 40 50 درصدي
    رو کسب کرد ؟

ممنون !
    انتشارات خیلی سبز قراره امسال کتاب های فیزیک1و2 رو با تالیف احمد مصلایی به بازار بده.اگه این کتابها در حد کتابهای سابق ایشون باشه دیگه از بابت فیزیک غمی نداریم!برای شیمی هم میتونی کتابهای مبتکران رو تهیه کنی هم کتابهای خیلی سبز رو.هر دو خوبن.

6. این کاربر از peymanfc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

رو کسب کرد ؟

ممنون !

اگه خواستی فیزیک پیش بگیری ، خیلی سبز احمد مصلایی ( ویرایش جدید ) رو بگیر خودم جلد یکش رو دارم عالیه درسنامه های کاملی داره و پاسخ های تشریحی جامعی داره..(منتظرم جلد دوش بیاد شهرمون برم بگیرم)

برای شیمی هم تست مبتکران نوشته بهمن بازرگانی عالیه ( هم تست داره هم درسنامه) اگه دیگه خیلی شیمیت ضعیفه آموزش شیمی مبتکران بازرگانی بگیر خیلی جامعه.
    البته از چند تا بچه ها شنیدم شیمی پیش خیلی سبز هم خیلی خوبه ولی مثل اینکه دوتاشون مثل هم دیگه ان ( یکی رفته از رو دست اون یکی نوشته )

8. 2 کاربر از ~The DeViL~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

انتشارات خیلی سبز قراره امسال کتاب های فیزیک1و2 رو با تالیف احمد مصلایی به بازار بده.اگه این کتابها در حد کتابهای سابق ایشون باشه دیگه از بابت فیزیک غمی نداریم!برای شیمی هم میتونی کتابهای مبتکران رو تهیه کنی هم کتابهای خیلی سبز رو.هر دو خوبن.
    اگه خواستی فیزیک پیش بگیری ، خیلی سبز احمد مصلایی ( ویرایش جدید ) رو بگیر خودم جلد یکش رو دارم عالیه درسنامه های کاملی داره و پاسخ های تشریحی جامعی داره..(منتظرم جلد دوش بیاد شهرمون برم بگیرم)

برای شیمی هم تست مبتکران نوشته بهمن بازرگانی عالیه ( هم تست داره هم درسنامه) اگه دیگه خیلی شیمیت ضعیفه آموزش شیمی مبتکران بازرگانی بگیر خیلی جامعه.
    البته از چند تا بچه ها شنیدم شیمی پیش خیلی سبز هم خیلی خوبه ولی مثل اینکه دوتاشون مثل هم دیگه ان ( یکی رفته از رو دست اون یکی نوشته )
    سلام
    براي فيزيک ، فيزيک پايه نشرالگو رو گرفتم واقعا عاليه ...

ولي براي شيمي يک کتاب جامع ميخوام بگيريم که 2 و 3 و پيش رو با هم داشته باشه..
    چون وقت خوندن چندتا کتاب جدا رو ندارم ..نظرتون راجع به شيمي جامع کنکور گاج چيه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان شهر

پيش فرض

به نظر من فیزیک خیلی سبز درس نامه هاش عالیه ولی توی تست هاش که اکثرشون تالیفی هستند یه مقدار شلوغ بازی در آورده در کل درس نامه های خیلی سبز رو بخونید و تست های گاج سفید ( پایه) رو بزنید تا به تسلط برسید

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------

.نظرتون راجع به شيمي جامع کنکور گاج چيه؟
    عالیه خوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام
    براي فيزيک ، فيزيک پايه نشرالگو رو گرفتم واقعا عاليه ...

ولي براي شيمي يک کتاب جامع ميخوام بگيريم که 2 و 3 و پيش رو با هم داشته باشه..
    چون وقت خوندن چندتا کتاب جدا رو ندارم ..نظرتون راجع به شيمي جامع کنکور گاج چيه؟
    شما الان که متوجه نمی شید کتاب فیزیک الگو خوبه یا نه. چند وقت دیگه که خواستید مباحث سنگین تری رو ازش مطالعه کنین متوجه میشین خوبه یا نه. البته اگه مباحث فیزیک رو خوب بلدید و فقط به یه کتاب تست نیاز دارید این کتاب میتونه خوب باشه.
    شیمی هر چی جز مبتکران بگیری ضرر کردی، مطمئن باش. کجا وقت نداری! کنکور یه سال دیگست

این یه سال اگه واقعا به فکر باشید و برا درس خوندن همش امروز فردا نکنین مطمئن باشین موفق میشین. فردا دیر است، همین امروز شروع کنین

12. 2 کاربر از peidayepenhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

شیمی هر چی جز مبتکران بگیری ضرر کردی، مطمئن باش.
    معلومه که شیمی خیلی سبز رو ندیدی این حرفو میزنی.

14. 3 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •