سلام
خواهش میکنم
اگه ارور ویندوز اینیستالر(windows installer ) میده بازی شما دستکاری شده .
قربانتان![]()
سلام
خواهش میکنم
اگه ارور ویندوز اینیستالر(windows installer ) میده بازی شما دستکاری شده .
قربانتان![]()
این گزینه ها کلا غیرفعاله و نمیشه کاریش کرددوستان
من با نرم افزار pes 2009 editor v1.6 ميخوام به يه بازيكن رو ويرايش كنم مشخصاتش رو
همونطور كه ميدونيد دوتا گزينه cr7 dribble و flip-flop هست هست
من وقتي ميخوام تيك اين دوتا رو بزنم غير فعاله
چطوري بايد اينكارو بكنم ؟
سلام
crespo جان نه شما اشتباه نکنید به این مربوط نمیشه چون الان خودم دارم روی 5 دقیقه بازی میکنم .
دوست عزیزاگه دسترسی به اینترنت پر سرعت دارین واز چراغ نفتی استفاده نمی کنید اگه شد سیو بازیتون رو اپ کنید و بازی رو باسیو شما بازی کنیم تا شاید فهمیدیم علتش چیه .(منظور دوستان )
موفق باشید
قربانتان![]()
سلام
شما میتونید از پچ 1.20 و1.30 استفاده کنید
ادرس پچ 1.30 :
پچ 1.20:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد هم باید کیت سرور رو دان کنید فعلا ادرسشو ندارم بعدا براتون میذارم یا با دوستان دیگه در میون بذارین تا ادرسشو براتون بذارن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی پچ 1.30 کیت سرور نصب نمی شه . بهتره که 1.20 رو نصب کنید و1.30 هم مونده به کارایی شما
موفق باشید![]()
آره. Adsl دارم. اما باید خودم دلیلشو پیدا کنم. خیلی کفریم کرده. ازت ممنون مرتضی جان! فقط اگه می تونید، راهنمائیم کنید! چون من در بعد بازی کردنش زیاد چیزی نمی دونم!![]()
مرسی ولی لینکا خرابه
سلام.من ورزشگاه مچستر را میخواهم.در gamingacces نباشه.چون که خودم سرچ کردم.اگر میتونید لودینگ منچستر هم میخواهم.
Last edited by rz21; 08-04-2009 at 11:59.
پچ 1.3
پچ 1.2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohsen.rajabi; 08-04-2009 at 11:59.
متوجه نشدم!؟سلام.من ورزشگاه مچستر را میخواهم.در gamingacces نباشه.چون که خودم سرچ کردم.
اگه منظورت اینه که پیداش نکردی این لینک اولدترافورد در gamingaccess
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان برای امتحان شوچنکو بدون این پچ تو چلسی هست اما با این تغییر تو میلان هستش
پدرو بدون این پچ تو بارسلونا نیست اما با نصب این پچ تو بارسلونا هست
دیگه بگم ...
لطفا بدون تست چیزی نگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)