تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 730 از 1138 اولاول ... 230630680720726727728729730731732733734740780830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,291 به 7,300 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

نکاتی که گفتین جامع و عقلانی بود
    راستش 200 صفحه از این تاپیک رو خوندم ، از سایت تی تی و موارد مشابه هم استفاده کردم.
    تجربه تعمیرات پراید و روا رو هم دارم و چند موتور سیکلت مزایده ای هم خریده و بازسازی کردم و موفق به فروش شدم،
    اینبار میخوام ماشین رو امتحان کنم و نهایت سوارش شده یا بفروشم، از نظر ابزار و زمان و دستیار مشکلی نیس فقط احتیاج به راهنمایی روزانه دارم، میتونم روی نظرات استادانه شما و دیگر عزیزان حساب کنم و با روش عکس از من و نظر از شما مرحله به مرحله پیش برم؟

2. این کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نکاتی که گفتین جامع و عقلانی بود
    راستش 200 صفحه از این تاپیک رو خوندم ، از سایت تی تی و موارد مشابه هم استفاده کردم.
    تجربه تعمیرات پراید و روا رو هم دارم و چند موتور سیکلت مزایده ای هم خریده و بازسازی کردم و موفق به فروش شدم،
    اینبار میخوام ماشین رو امتحان کنم و نهایت سوارش شده یا بفروشم، از نظر ابزار و زمان و دستیار مشکلی نیس فقط احتیاج به راهنمایی روزانه دارم، میتونم روی نظرات استادانه شما و دیگر عزیزان حساب کنم و با روش عکس از من و نظر از شما مرحله به مرحله پیش برم؟
    هرچند كه محدوديتهاي زيادي در اين روش وجود داره، اما من و بقيه دوستان تا جايي كه امكان داشته باشه سعي ميكنيم تجربه هاي خودمون را در اختيار بقيه قرار بديم و اگر كم و كاستي بود با همفكري و راهنمايي و مشاوره مشكل را حل كنيم، و اين روشي هست كه هميشه اينجا ادامه داشته و پيگيري شده و ميشه گفت نتيجه خوبي هم تا الان بدست آورديم.
    البته بازهم تكرار ميكنم كه نميشه همه كارها را بطور 100% شخصي انجام داد چون بعضي روشها نياز به مهارت و ابزار خاص خودش را داره كه اگر غير از اين باشه نتيجه خوبي به دست نمياد و يا هزينه خيلي بيشتر از چيزي ميشه كه بايد باشه( مثلا تعميرات و سرويس و راه اندازي كولر و يا تراشكاري قطعات )
    يك مورد مهم ، داشتن محوطه و فضاي كافي براي انجام تعميرات مختلف هست كه از مزاحمت افراد متفرقه به دور باشه يا حداقل به نوعي از دسترسي كساني كه مسوليتي در اون مورد ندارن، آزاد باشه چون هر دستكاري و يا كم و زياد شدن قطعه، ابزار و... ميتونه به قيمت ميليونها تومان خسارت تمام بشه و البته خطرات جاني هم به راحتي افراد غير حرفه اي را تهديد ميكنه.
    از آنجايي كه قبلا هم كار تعميراتي انجام داديد مطمئن هستم اهميت اين بخش را به خوبي درك ميكنيد
    به هر حال قدم اول اينه كه شما اتومبيل مورد نظر خودتون را پيدا و بعد از بررسي دقيق و مشاوره و تشخيص عيوب و كم و كاستي ها ، اون را بخريد و با يك برنامه ريزي صحيح ، قدم به قدم جلو بريد.

4. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز داشتم در منطقه زیر فرمان دنبال یه سیم برق واسه روشنایی درجه ‌‌‌‌آب موتور میگشتم که به دو تا بلندگو یا آژیر اندازه کبریت بر خوردم.
    اینها چی اند ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر منظور شما اين نمونه باشه، مربوط به صداي اخطار باز بودن درب و كمربند و جاماندن سوئيچ روي فرمان هست كه به اونها WARNING BUZZER گفته ميشه.

اگر وصل باشه و مدار سالم، موقع ماندن سوئيچ روي فرمان و باز بودن در ماشين( دربهاي جلو) صداي اخطار شنيده ميشه.
    همچنين موقعي كه كمربند بسته نباشه علاوه بر چراغ اخطار توي صفحه، صداي بوق اخطار هم هست.
    ...................................
    برنامه آزمايش نصب فن اضافه ادامه داره و به نتايجي رسيدم كه بعد از تكميل شدن ، توضيح كامل را مينويسم.

7. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شورلت نوای اتوماتیک ما چند تا مشکل داره
    1-چرخ عقب سمت راننده وقتی که زیرش جک میزنم چرخ را میکشم حدود2 میلیمتر به سمت خودم کشیده میشه وفشارش میدهم دوباره سر جاش بر میگرده مقداری هم روغن زده احتمالا واسکازین هستش چون با دقت سیلندر ترمز را نگاه کردم کاملا خشک بود
    2-لنتهای چرخ عقب که داخل کاسه دو تا هستش فقط یکیش کار کرده و تمام شده در واقع پرچش بیرون زده اما اون یکی کاملا نو و کار نکرده سوالم اینه چطور رگلاژ کنم که هر دو لنت بطور مساوی باهم کار کنند و اون لنتی که تمام شده چه مارکی بگیرم یا بکوبم؟ یا هر دو تاش را تعویض کنم که با هم از لحاظ جنس همخوانی داشته باشند
    3-نور چراغ خطر کم هستش لامپ هایی که روشه مشخصاتش اینه12v21/5w
    ومشخصات لامپ های جلوOSRAM BILUX 62203 ALL GERMANY 12V100/80W HALGGN U 4X3
    با چه لامپی تعویض کنم که نورش زیاد بشه و مشکلی در سیم کشی و از لحاظ راهنمایی و رانندگی بوجود نیاد ودر جاده نور دهی خوبی داشته باشه و چشم راننده مقابل را نزنه.
    4-ماشین در سر بالاییها کم میاره اما در کفیها 170 را پر میکنه

9. 2 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

1. اين مقدار خلاصي عادي است و توي همه خودروهاي شورلت وجود داره چون مقداري خلاصي بين خار نگهدارنده دنده سر ميل پلوس با همان دنده هست تا زمان باز كردن پلوس امكان درآوردن و جا زدن خار وجود داشته باشه.

روغن دادن اون قسمت هم مربوط به خراب شدن كاسه نمد چرخ عقب هست كه بايد بازديد بشه. اگر بلبرينگ ترميمي باشه ، كاسه نمد با خود بلبرينگ عوض ميشه و اگر نمونه اصلي باشه كاسه نمد جدا است.

2.معمولا بعد از مدتها كار كردن، يكي از لنتها بيشتر از يكي ديگه فرسوده ميشه و اينهم طبيعيه اما نه در اين حدي كه براي ماشين شما رخ داده.
    دليل اين وضعيت فشار آمدن بيشتر به يكي از لنتها است كه بايد با رگلاژ مناسب اين قضيه حل بشه . شكسته شدن و يا خرابي فنرها هم ميتونه علت ديگه باشه.
    گاهي اوقات سيلندر ترمز عقب بطور ناقص عمل ميكنه و يكي از پيستونها حركت نكرده و ثابت مانده ( بدليل زنگزدگي) و باعث ميشه تا يكي از لنتها فشرده شده و يكي ديگه بدون استفاده ثابت بمونه.
    بهترين و با صرفه ترين كار اينه كه لنت كهنه را بديد بكوبن و مجددا استفاده كنيد. رگلاژ لنتهاي عقب بوسيله پيچ رگلاژ كه مابين دو دهنه پايين لنتها قرار داره انجام ميشه.

براي رگلاژ بهترين روش موقعي است كه كاسه ترمز سوار باشه و با نوك آچار از شكاف مخصوصي كه روي كاسه ترمز هست اون پيچ را رگلاژ كنيد( اگر اين شكاف وجود نداشت ميتونيد با مته به اندازه مناسب درست كنيد)

مقدار رگلاژ بايد به اندازه اي باشه كه سطح لنتها مماس با سطح داخل كاسه ترمز باشه، نه بيشتر و نه كمتر و هر دو سمت را به همين طريق رگلاژ كنيد.

3. اگر از سالم بودن سيم كشي و هلدرهاي چراغهاي بخش عقب مطمئن هستيد، بنابراين مشكل احتمالا از كثيف بودن داخل كاسه چراغها است كه بايد باز بشه و تميز كنيد.
    ميتويند با استفاده از ورق آلمينيوم داخل كاسه چراغها را پوشش بديد تا سطح براقي براي بازتاب بهتر نور ايجاد شده و شدت نوردهي بالاتر بره.

چراغهاي جلو خودروهاي آمريكايي بر اساس استانداردهاي ايمني آمريكا ، بطور يكپارچه ساخته شده و هيچ نوع لامپ جداگانه اي روي اونها سوار نميشه و اين درصد كيفيت و تميز بودن لامپ را بالا ميبره.
    من از اين نوع چراغ استفاده كردم كه هالوژني است و نوردهي بسيار خوبي هم داره و البته كيت آفتمات چراغ هم نصب كردم تا كيفيت برق رساني به لامپها بيشتر شده و فشار كمي روي كليد چراغ وارد بشه.

4. كم شدن توان و شتاب دلايل زيادي داره كه بايد با معاينه كامل ماشين مشخص بشه، از جمله ضعيف شدن گيربكس( ضعف توربين، پمپ روغن، صفحات و درامها، كثيف بودن و كم بودن روغن گيربكس، كثيف بودن ----- روغن گيربكس)، خرابي شمعها، تنظيم نبودن تايمينگ موتور و سوپاپها، خرابي واير شمعها و درب دلكو، ضعيف بودن مقدار جرقه و ضعف كوئل و....

11. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    بالاخره ماشین مورد نظر خریداری و در حیاط خونه مستقر شد، اینم چندتا عکس از وضعیت فعلی:

و وضعیت بد موتور:

این عکسها فقط در اینجا قرار میگیره و تاپیک بازسازی در هیچ سایت دیگری ایجاد نخواهد شد، بنابراین تا اونجایی که میشه از راهنمایی و کمک دریغ نکنین تا ان شالله به هدف برسیم، ممنون.
    Last edited by mard1169; 28-08-2014 at 15:21.

13. 6 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه سرهنگ معمر قذافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    IslamicShitPublic

پيش فرض

مبارکا باشه جناب مَرد . . عکسارو ریساز میکردی بَد نمیشد

دوستان یک سئوال سیلبرتی 20تومنی ارزش خرید داره؟ گیربکس ش با الدزمبیل مشترکـــــــــــــه؟ والا الدزمبیل تمیز زیر 30تومن قیمت نمیدن :(

حالا کدوم بهتر ـــــه؟ از لحاظ فنی ک الدزمبیل سرتر ـه 3100 ــــــــه!

هر دو فول انژکتور هستن درسته؟

15. 3 کاربر از سرهنگ معمر قذافی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سرهنگ جان قابل نداره
    خب قبل از هرچیز ماشین باید بره تعویض پلاک ولی واتر پمپش خرابه، لطفا بگین چطوری تعویضش کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سرهنگ جان قابل نداره
    خب قبل از هرچیز ماشین باید بره تعویض پلاک ولی واتر پمپش خرابه، لطفا بگین چطوری تعویضش کنم؟
    تبريك ميگم جناب mard1169
    براي باز كردن واترپمپ، بايد كل رادياتور باز بشه، و قبل از اون بايد سيني روي رادياتور، هود پروانه، جنتهاي آب بالا و پايين و دوتا لوله هاي خنك كننده روغن گيربكس را از رادياتور باز كنيد و بعد از اون رادياتور را از روي سيني جلو برداريد تا راه دست كافي براي بقيه مراحل وجود داشته باشه.
    در مرحله بعد تسمه پروانه باز و پروانه و پولي واتر پمپ هم از روي واتر پمپ باز ميشه و در نهايت واترپمپ كه بوسيله چهار عدد پيچ به سيلندر متصل شده را باز كنيد.
    بعد از تعمير و يا تهيه نمونه جديد، اين مراحل را برعكس انجام بديد

بهترين كار از نظر من تعمير واترپمپ هست كه با دقت بيشتري انجام ميشه و اگر نياز شد از بلبرينگ و فيبر و فنر با كيفيت براي تعمير اون استفاده بشه، تا نمونه هاي موجود در بازار كه معلوم نيست چقدر كيفيت داشته باشن.
    در زمان تعمير حتما به تعميركار بگيد كه اندازه فاصله محل سوار شدن پولي با بدنه واترپمپ را مشخص بكنه تا موقع پرس كردن بلبرينگ اين فاصله تغيير نكنه چون براي نصب تسمه دچار مشكل خواهيد شد و نمونه نو هم خواستيد بگيريد حتما بگيد كه ماشين كولر داره.
    توصيه ميكنم اگر امكان داره دوتا واترپمپ داشته باشيد كه براي مواقع ضروري نيازي به صرف وقت و انتظار براي تعمير نداشته باشيد، همينطور يك دينام و صد البته يك استارت يدكي ، بخصوص براي ماشين شما كه اتوماتيك هست و در صورت خرابي استارت، ديگه روشن نميشه.
    در مورد تعويض پلاك اينطور كه شنيدم ديگه اين مدل هاي بالاي 25 سال تعويض پلاك انجام نميدن، شما در اين مورد مطمئن هستيد؟

18. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •