هنوز 12 گیگ از 15 گیگ حجمم مونده . چطور دانلودش کنم ؟
دوستم ویپ رو وصل کرده داره میانگین با 300 دانلود می کنه .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
هنوز 12 گیگ از 15 گیگ حجمم مونده . چطور دانلودش کنم ؟
دوستم ویپ رو وصل کرده داره میانگین با 300 دانلود می کنه .
امکان نداره
یعنی vip سرعتش بیشتر از صبا هست ؟
میشه بگی یه اسپید تست بذاره ؟
سرعت دیسکاوری چنده ؟
من حتی آدرس ایمیل اون دوستم ( همکلاسیم ) رو ندارم که بگم بیاد اینجا تست بگذاره . ماکس برا سرویس ویپ ماهی 33 تومن می گیره یعنی نباید این سرعت رو بده ؟ چند روزی صبر کنم وقتی 12 گیگم تموم شد منم ویپ تمدید می کنم .![]()
یادش بخیر یه زمانی ( نمیدونم مایه داشتیم یا اینترنت لازم بود) ماهیانه 30 تومان واسه 64 میدادیم![]()
اینجا فیلم هاش به روز هست و همش HD 1 فیلم از اینجا دانلود کنی همه حجمت تموم میشه اگه خواستی سایت خیلی خوب چنتا سراغ دارم فعلا اینو ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان سرویس کلاسیک 128-512 ماکس نت سرعتش چنده ماله من 128 هست حدود 90 میخوام اگه بیشتر باشه این دوره کلاسیک تمدید کنم
ممد جان شرکتتو عوض کردی پس؟
آقا یکی به داد ما برسه چیکار کنیم همارا کلاسیک داره گندشو درمیاره.عوضش کنم؟ کدوم شرکت چه سرویسی؟
همارا خداییش گرونه
isp رو عوض نکرده
فقط سرویس رو عوض کرده و به جای 128 ،،،،128-512 گرفته
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
برای دانلود با 300 این همه پول باید بدی تو مکس نت
خیلی نامردیه
512 صبا سرعتش 40 تا بیشتر از اینه
در ضمن 2 مگ شاتل خیلی هم بهتر از اینه و شبانه هم از 1 تا 8
همانطور که حسین گفت سرویس دیگه گرفتم
یکی بهتر
میگم چطور شد شما مینالین از همارا بعد پیام راضی هست ؟
بحث آماتور بودن نيست داداش، طرف مسلمون واقعي بوده كه رو وايرلسش پسورد نذاشته و به اين حديث شريفه عمل كرده:
"ليس المؤمن الذى يجعل الپَسورد علي مودمه وايرلس و جاره في كف الاينترنت الى جنبه"
"مسلمان نيست كسي كه روي مودم وايرلسش پسورد ميگذارد در حالي كه همسايهاش شب بدون اينترنت ميخوابد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)