تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 730 از 905 اولاول ... 230630680720726727728729730731732733734740780830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,291 به 7,300 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

آره ساژم زیاد اینطوری میشه و دلیلش هم دقیق معلوم نمیشه (همه اینطور نیستن ولی زیاد هست که اینطوریه)
    واشر مشکل داشته باشه نشونه های زیادی داره، آب روغن قاطی کردن، باد کردن شیلنگ های آب و... که با کمپرس گرفتن مشخص میشه. پراید خیلی سخت واشر میسوزونه

شما فشار بنزین و سوزن انژکتورها رو هم تست کن. اگه دیاگ نزدی برو یه بار یاگ بزن شاید اصلا یکی از سنسورهات خراب باشن
    اگه با این کارها درست نشد زیاد الکی خرج نکن چون تجربه ش رو دارم (با کلی خرج هم درست نشد) همینطوری استفاده کن، فقط موقعی که موتور سرده بد روشن میشه وگرنه مشکل دیگه نداره. اگه بخوای درست کنی تعمیرکارها برای اینکه مشکل رو حل کنن به مرور همه چیز رو عوض میکنن و آخرش هم ممکنه درست نشه و فقط کلی پول و وقت ازت گرفته بشه. به نظر من اگه در اطرافت کسی پراید ساژم (بدون ایموبلایزر باشه البته، تا آخر 85) داره و مشکلی نداره یه روز ای سی یو رو جابجا کن و تست کن ببین حل میشه یا نه. چون من فقط ای سی یو رو تست نکردم و احتمالش زیاده این عیب شایع از ای سی یو باشه

غروب رفتم ۶۰ تومن خرج کردم اومدم

صافی بنزین رو عوض کردم ، مکانیک بازش کرد و بهم نشون داد توش پر لجن بود
    استوپر رو با اسپری تمیز کرد،
    سوزن انژکتورها رو با دستگاه شست و بعد دوباره با اسپری تمیز کرد
    شمع هام رو نگاه کرد گفت زیاد کار نکردن ولی شمع هات متفرقه هست و حتما عوض کن (گفتم فعلا پول شمع ندارم خودش چندتا شمع کارکرده انداخت روش . طرف آشناست)

دیاگ زد و گفت مشکلی نیست ای سی یو رو هم فلش زد

گفت بشین استارت بزن

با یه نیش گاز ماشین بی سر و صدا روشن شد و خبری از ریپ و لرزش نبود و دور موتور هم خیلی ریلکس و خوب عمل کرد

بعد گفت برو یه دور بزن ببین چطوره
    واقعا حال کردم . نفس ماشین باز شد. شتاب و لرزش و صدای ماشین کلا خوابید . موتور نرم کار کرد.

گفت چیزهایی اولیه رو ردیف کردیم. اگه بازهم مشکل داشت باید بیاری یه فکر دیگه بکنیم.

به نظر شما بیشتر کدوم بخش مشکل ریپ زدن رو حل کرده؟

بازهم امکان داره به مشکل بخوره؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

غروب رفتم ۶۰ تومن خرج کردم اومدم

صافی بنزین رو عوض کردم ، مکانیک بازش کرد و بهم نشون داد توش پر لجن بود
    استوپر رو با اسپری تمیز کرد،
    سوزن انژکتورها رو با دستگاه شست و بعد دوباره با اسپری تمیز کرد
    شمع هام رو نگاه کرد گفت زیاد کار نکردن ولی شمع هات متفرقه هست و حتما عوض کن (گفتم فعلا پول شمع ندارم خودش چندتا شمع کارکرده انداخت روش . طرف آشناست)

دیاگ زد و گفت مشکلی نیست ای سی یو رو هم فلش زد

گفت بشین استارت بزن

با یه نیش گاز ماشین بی سر و صدا روشن شد و خبری از ریپ و لرزش نبود و دور موتور هم خیلی ریلکس و خوب عمل کرد

بعد گفت برو یه دور بزن ببین چطوره
    واقعا حال کردم . نفس ماشین باز شد. شتاب و لرزش و صدای ماشین کلا خوابید . موتور نرم کار کرد.

گفت چیزهایی اولیه رو ردیف کردیم. اگه بازهم مشکل داشت باید بیاری یه فکر دیگه بکنیم.

به نظر شما بیشتر کدوم بخش مشکل ریپ زدن رو حل کرده؟

بازهم امکان داره به مشکل بخوره؟
    خداروشکر که حل شد. این کارها رو که انجام دادین جزو سرویس ها هست و باید چند وقت یک بار تکرار بشه و پشت گوش انداخته نیشه، مثلا صافی بنزین که با بنزین های آشغال ما باید زود عوض بشه. فکر کنم یکی از این دو تا مشکلت رو حل کرده: یا سوزن انژکتورها و یا یا فلش ای سی یو
    فقط امیدوارم دوباره بعد چند روز تکرار نشه چون اگه مورد از ای سی یو باشه با فلش درست میشه و با یکی دو روز کارکرد دوباره بر میگرده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز هیچ موقع نمیتونی تو ماشین شیلنگی رو باز کنی و اب نیاد انقدر شیلنگ و سوراخ های پیچ در پیچ هست که آب توش باشه. ترموستات فقط کارش جدا کردن 2 بخش از همدیگه هست و در واقع یک شیر هست. تو هر طرفش که شیلنگ هایی وجود داره رو باز کنی اب پشت اون بخش میاد بیرون. مشکلی نداره
    ترموستات اگه باز مونده باشه صبح ها ماشین خیلی دیر گرم میشه و همچنین سرعت یه خورده بالا که بری سریع آمپر آب میفته پایین و بخاری سرد (ولرم) میشه
    با سلام وتشکر
    اتفاقا نکته درهمینه که تو جاده امپر به نصف هم نمیرسه و بخاری همیشه ولرمه !پس ترموستات باید تعویض بشه درسته؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام وتشکر
    اتفاقا نکته درهمینه که تو جاده امپر به نصف هم نمیرسه و بخاری همیشه ولرمه !پس ترموستات باید تعویض بشه درسته؟
    خواهش میکنم دوست عزیز
    البته به نصف نرسیدن دلیل نمیشه چون به هر حال تو جاده مخصوصا تو این فصل آمپر پایینتر از حالت عادی هستش. بستگی به ماشین داره. ماشینت چیه؟؟
    ولرم بودن از گرفتگی رادیاتور بخاری و یا خرابی اهرم تغییر حالت گرم و سرد هم میتونه باشه
    البته اگه چند ساله ترموستات عوض نکردی ضرر نداره عوض کنی چون حتی اگه هنوز سالم هم باشه ممکنه بخاطر کارکرد بالا یه روزی گیر کنه (بسته بمونه) و درد سر درست کنه. واسه همین بهتره چند سال یه بار حتما عوض بشه چون هم دقتش رو از دست میده و هم قیمتی نداره

5. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

خداروشکر که حل شد. این کارها رو که انجام دادین جزو سرویس ها هست و باید چند وقت یک بار تکرار بشه و پشت گوش انداخته نیشه، مثلا صافی بنزین که با بنزین های آشغال ما باید زود عوض بشه. فکر کنم یکی از این دو تا مشکلت رو حل کرده: یا سوزن انژکتورها و یا یا فلش ای سی یو
    فقط امیدوارم دوباره بعد چند روز تکرار نشه چون اگه مورد از ای سی یو باشه با فلش درست میشه و با یکی دو روز کارکرد دوباره بر میگرده

من خودم فکر میکنم بیشتر مشکل از شمع ها بوده

چون شمع ها که عوض شد کلا رفتار ماشین تغییر کرد :-)

ایشالله که برنمیگرده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خواهش میکنم دوست عزیز
    البته به نصف نرسیدن دلیل نمیشه چون به هر حال تو جاده مخصوصا تو این فصل آمپر پایینتر از حالت عادی هستش. بستگی به ماشین داره. ماشینت چیه؟؟
    ولرم بودن از گرفتگی رادیاتور بخاری و یا خرابی اهرم تغییر حالت گرم و سرد هم میتونه باشه
    البته اگه چند ساله ترموستات عوض نکردی ضرر نداره عوض کنی چون حتی اگه هنوز سالم هم باشه ممکنه بخاطر کارکرد بالا یه روزی گیر کنه (بسته بمونه) و درد سر درست کنه. واسه همین بهتره چند سال یه بار حتما عوض بشه چون هم دقتش رو از دست میده و هم قیمتی نداره
    ماشینم پرایدو 4ساله که ترموستاتش عوض نشده
    از توصیه شما ممنونم.برای خرید ترموستات برند بخصوصی باید تهیه کنم ؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ماشینم پرایدو 4ساله که ترموستاتش عوض نشده
    از توصیه شما ممنونم.برای خرید ترموستات برند بخصوصی باید تهیه کنم ؟
    عوضش کن دیگه عمرش تمومه. تو بسته بندی سایپا یدک بگیر. اگه نبود برند علمی ساز بگیر جنسش خوبه اگه میخوای بخاری بهتر بشه 82 درجه بگیر (البته بخاری پراید کلا داغ نمیشه)

9. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

با سلام
    من زانتیا دارم اول صبح با تک استارت روشن میشه اما در طول روز زیاد استارت میخوره علت چیست؟
    درضمن پمپ بنزین صافی شمع وایر شمع رله دوبل رو عوض کردم سوزنها رو هم سرویس کردم باز به همون صورته

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

عوضش کن دیگه عمرش تمومه. تو بسته بندی سایپا یدک بگیر. اگه نبود برند علمی ساز بگیر جنسش خوبه اگه میخوای بخاری بهتر بشه 82 درجه بگیر (البته بخاری پراید کلا داغ نمیشه)
    سلام
    ترموستاتو عض کردم و 82 انداختم( فابریکش هم 82 بود) تو شهر برخلاف ترموستات قبلی امپر از وسط هم رد میشه !جوری که ماشینو که خاموش میکنم فن همچنان کار میکنه! این طبیعیه؟ تو جاده هنوز نرفتم ببینم امپر چه قدر بالا میاد

یه سوال دیگه،با اینکه موقع تعویض ترموستات مقداری اب رادیات زمین ریخت ، الان قمقمه پره پره !
    Last edited by abbas-t; 17-02-2016 at 19:19.

12. این کاربر از abbas-t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    ترموستاتو عض کردم و 82 انداختم( فابریکش هم 82 بود) تو شهر برخلاف ترموستات قبلی امپر از وسط هم رد میشه !جوری که ماشینو که خاموش میکنم فن همچنان کار میکنه! این طبیعیه؟ تو جاده هنوز نرفتم ببینم امپر چه قدر بالا میاد

یه سوال دیگه،با اینکه موقع تعویض ترموستات مقداری اب رادیات زمین ریخت ، الان قمقمه پره پره !
    سلام دوست عزیز
    احتمالا هوا تو سیستم مونده. شما ماشین سرد شد در رادیاتور رو باز کن ببین لب به لب پر هست یا نه. همیشه تو حالت سرد باید لب به لب باشه. پر بودن قمقمه هم دلیلش همین هوا داشتن هست و باعث میشه نتونه آب رو مکش کنه و موقع داغ شدن فقط پس میزنه. یکی دو روز حتما صبح ها آب رو از خود درب رادیاتور پر کن خودش درست میشه، چون پراید هواگیری خاصی نیاز نداره و خودش هواگیری میشه

14. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •