تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 730 از 1045 اولاول ... 230630680720726727728729730731732733734740780830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,291 به 7,300 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض علامت ∟ در word 2010

سلام کسی میدونه چطوری این علامت رو تو ورد 2010 میشه گذاشت ؟؟
    (همون علامت تقیسم ریاضی هست که باقی مانده و خارج قسمت رو نشون میده)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام.خدمت همه دوستان عزیز.
    من میخواهم یک برو شور درست کنم که این بروشور در مورد یک دفتر هواپیمایی است((تبلیغاتی))ممنون میشم اگر کمکم کنید و بگید چطوری میتونم یک قالب بروشوری داشته باشم در word وبعد هر صفحه را درست کنم.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام.خدمت همه دوستان عزیز.
    من میخواهم یک برو شور درست کنم که این بروشور در مورد یک دفتر هواپیمایی است((تبلیغاتی))ممنون میشم اگر کمکم کنید و بگید چطوری میتونم یک قالب بروشوری داشته باشم در word وبعد هر صفحه را درست کنم.
    ممنون

سلام
    به دو روش میشه بروشور درست کرد :

روش اول : از مسیر زیر می‏ری و یکی از نمونه‏های آماده رو متناسب با کارتون انتخاب میکنی.
    Office button > new > brochures and booklet > brochures

روش دوم : ابتدا در تب Page Layout از گزینه Orientation روی Landscape کلیک میکنی . سپس روی Columns کلیک کرده و گزینه three رومی‏زنی حالا می‌تونید در ستون های ایجاد شده متن اصلی بروشور رو تایپ و تزئین کنی.

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    قسمت Symbol بین زیرمجموعه Mathematical Operators هست (فونتهای Normal text,Arial)
    ولی دیگه نمی تونید به همون صورتی که تو ریاضی عدد قرار داده میشه تو ورد هم عددها رو مقابل یا زیرش وارد کنید.

5. 2 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بادرود ، علی آقا

یه روش ساده در word 2007 اینه که از مسیر insert > shapes رفته و گزینه Elbow connector انتخاب کنی (فکر کنم تو word 2010 هم بشه مشابه عمل کرد ) پس از اینسرت شدن کانکتور Elbow ، لوزی زرد رنگ وسط اون رو با موس میگیری و به سمت چپ یا پایین می‏کشی (متناسب باجهت اینسرت شدنش) تا به شکلی که خواسته بودی (علامت تقسیم ریاضی )در بیاد. تنظیم اندازه‏ش با موس وقت گیره بهتره از کادر size بالغزاده‏های shape height و shape width اندازه اون رو به دلخواه تنظیم کنی . برای اینکه هرجای سطر یا صفحه خواستی ببریش بهتره روی Text Wrapping کلیک کنی و in front of text رو بزنی .

روش دوم استفاده از کانکتور Line است ولی برای اینکه مشکلی پیش نیاد باید دوتاخط رو گروپ کنی .

ببخشید ، شما ورد 2010 خواستی ومن 2007 رو توضیح دادم فکر کردم شاید کمکی بشه !

استاد عزیز sharifdorsa ، پوزش می‏خوام با پاسخ شما هم زمان شد .
    Last edited by sohrab doaby; 14-03-2012 at 14:27. دليل: همزمانی با پاسخ دیگر

7. این کاربر از sohrab doaby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بادرود ، علی آقا

یه روش ساده در word 2007 اینه که از مسیر insert > shapes رفته و گزینه Elbow connector انتخاب کنی (فکر کنم تو word 2010 هم بشه مشابه عمل کرد ) پس از اینسرت شدن کانکتور Elbow ، لوزی زرد رنگ وسط اون رو با موس میگیری و به سمت چپ یا پایین می‏کشی (متناسب باجهت اینسرت شدنش) تا به شکلی که خواسته بودی (علامت تقسیم ریاضی )در بیاد. تنظیم اندازه‏ش با موس وقت گیره بهتره از کادر size بالغزاده‏های shape height و shape width اندازه اون رو به دلخواه تنظیم کنی . برای اینکه هرجای سطر یا صفحه خواستی ببریش بهتره روی Text Wrapping کلیک کنی و in front of text رو بزنی .

روش دوم استفاده از کانکتور Line است ولی برای اینکه مشکلی پیش نیاد باید دوتاخط رو گروپ کنی .

ببخشید ، شما ورد 2010 خواستی ومن 2007 رو توضیح دادم فکر کردم شاید کمکی بشه !
    سلام من چیزی ندیدم تو 2010 میتونی برام یه دونه اماده کنی من فقط عدد رو وارد کنم ؟
    خودمم تونستم دردست کنم ولی عدد نمیشه گذاشت
    پ.ن
    ممنون کمکت خیلی به درد خورد این ابزارو پیدا کردم و مشکل حل شد
    (اگه لازم هست این پست پاک شه)
    Last edited by Ali_locker; 14-03-2012 at 15:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام من چیزی ندیدم تو 2010 میتونی برام یه دونه اماده کنی من فقط عدد رو وارد کنم ؟
    خودمم تونستم دردست کنم ولی عدد نمیشه گذاشت
    پ.ن
    ممنون کمکت خیلی به درد خورد این ابزارو پیدا کردم و مشکل حل شد
    (اگه لازم هست این پست پاک شه)

با درودی دوباره علی آقای گُل
    ببین دوست عزیز شما وقتی یه عدد رو تایپ می‏کنی رو یه سطر قرار داره مثلا روی سطر پنجم خوب وقتی Text Wrapping کلیک کنی و in front of text رو میزنی shape . در اختیار شماست ببرش رو همون سطر و جوری قرارش بده که مقسوم سمت چپ مقسوم علیه سمت راست و داخل شکل قرار بگیره در نتیجه خارج قسمت یه سطر پایین‏تر و در زیر شکل قرار میگیره مثل عکس زیر که برات گذاشتم

ببخشید دوست عزیزمن پس از زدن پست متوجه جمله پایانی شما شدم از توضیح اضافی پوزش می‏خوام .
    Last edited by sohrab doaby; 14-03-2012 at 19:10.

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید که این سوال رو می پرسم، شاید خیلی ابتدایی باشه

توی page setup و برای تنظیم حاشیه های کاغذ از بالا و پایین و چپ و راست، مثلاً گفته می شه که 3 سانتی متر از بالا و 3 سانتی متر از پایین و مثلاً 4 سانتی متر از چپ و 2 سانتی متر از راست رو برای صفحه مشخص کنید در حالیکه اندازه هایی که توی خود page setup می زنه، بر اساس اینچ هست. درسته؟
    راهی داره که اندازه ها رو بر اساس سانتی متر کنیم؟ یا اینکه باید کار دیگری انجام بدیدم؟

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید که این سوال رو می پرسم، شاید خیلی ابتدایی باشه

توی page setup و برای تنظیم حاشیه های کاغذ از بالا و پایین و چپ و راست، مثلاً گفته می شه که 3 سانتی متر از بالا و 3 سانتی متر از پایین و مثلاً 4 سانتی متر از چپ و 2 سانتی متر از راست رو برای صفحه مشخص کنید در حالیکه اندازه هایی که توی خود page setup می زنه، بر اساس اینچ هست. درسته؟
    راهی داره که اندازه ها رو بر اساس سانتی متر کنیم؟ یا اینکه باید کار دیگری انجام بدیدم؟
    سلام
    دوست من شما می تونید به سانتی متر تبدیل کنید:
    اول برید تو قسمت word option بعد داخل advanced بعد تو قسمت display و show measuremments in units of رو میتونید به سانتی متر تبدیل کنید.
    شاد و سربلند باشید

12. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض مشکلات ورد

سللم من از ورد 2010 ذخیره هایی داشتم اما الان که ویندوز زدم و ورد 2003 را نصب کردم اون فایل های ورد 2010 رو ساپورت نمیکنه مشکل از کجاست یعنی اصلا خوانا نیستن با زبانهای دیگری نوشته می شن که قابل خوندن نیستن ممنون میشم که جوابم رو هر چه زودتر بدین.

---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------

سلام چگونه میتوانم که از ذخیرهای ورد 2010 در ورد 2003 استفاده کرد که ساپورت بشن و قابل خواندن باشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •