تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 730 از 949 اولاول ... 230630680720726727728729730731732733734740780830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,291 به 7,300 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

همشون حروم خورن ، من که نمیگذرم ، شکایت هم کردم شاید درست شد برای کسایی که هنوز سرویس دارند و قصد تخلیه ندارند.
    فقط بی اینترنت میشم ) نمیدونم کجا برم واقعا
    نظرم روی 512 نامحدود پارس هست ، نمیدونم دوستان اگه نظری دارند یه جا با قیمت خوب معرفی کنند نه فضایی

داره خودمونی میشه maxmen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه قراره همه شرکتا اینجوری بشن تخلیه کردن چه فایده داره فقط بدون اینترنت میمونه ادم
    به نظرتون این سرویس فناوا:

بهتر از 2048 نامحدودش نیست؟

دانلود شبانه رایگان هم داره

من هر روز نزدیک 2 گیگ وبگردیم میشه شایدم بیشتر
    Last edited by maxmen; 21-05-2015 at 10:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه قراره همه شرکتا اینجوری بشن تخلیه کردن چه فایده داره فقط بدون اینترنت میمونه ادم

چند تا پست قبلتر اشاره کردن که سرعت روزش حداکثر 180 با نوسان زیاد و سرعت شبش زیر 100 هستش.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

عزیز آخه 70 تومن ماهی بدم واسه روزی 1 گیگ؟
    اون بالا برای محدود هم توضیح دادن که دیشب یا قطع بوده یا :

دانلود رايگان شبانه اش هم همينطور. من ديشب از 2 تا 7 صبح 2.59 گيگ دانلود كردم. يعني به طور متوسط ميشه با سرعت 105 كيلو بايت بر ثانيه.

2 گیگ وب گردی چجوری میشه؟ کلا 40 گیگ حجم بیشتر ندارید.30 روز هم باشه شما حداقل 60 گیگ لازم دارید. روی شبش هم که نمیشه حسابی وا کرد..
    512 نامحدود مخابرات به صرفه تره به خدا

منم خودم پرمصرفم اما اینجا 70 تومن دادم شد این نمیام 30 تومن دیگه بزارم روش دوباره از اینجا بگیرم. (نظر شخصی)
    Last edited by sh93; 21-05-2015 at 10:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

از نظر حقوقی کسی هست اینجا بتونه راهنمایی کنه برای یک شکایت صحیح چه کاری باید انجام بشه؟، به غیر از اینکه با ۱۹۵ تماس بگیریم و ثبت شکایت کنیم چه کارهای دیگه ای میشه انجام داد؟

ممنون میشم اگر دوستان اطلاع دارن راهنمایی داشته باشن...
    شما اول باید بری 195 شکایت کنی و تا مرحله دو تا تجدید نظر هم بری اگر جواب نگرفتی میتونی بری دیوان عدالت اداری که کلی دردسر داره اگر پایه هستی و وقتشو داری انجامش بده

6. این کاربر از samannnn.hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

همین الان زنگ زدم تخلیه کردم عوضی ها وقتی ثبت نام میکردم قربون صدقه میرفتن منو حالا که زنگ زدم تخلیه یاد فیلم اره افتادم
    بچه ها اگه من زنده نبودم بدونید فن آوا جیگسا رو فرستاده دنبالم

8. این کاربر از samannnn.hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

2باز زنگ زدم هنوز ایمیل تکمیل مدارک برای تخلیه رو نفرستاده !
    تک تک بخشهاش رو اعصابن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همگی

من همین آلان از شرکت فن آوا رسیدم خونه، رفته بودم دنبال قراردادم (SLA) برای پروسه شکایت، بباید بگم یک قرون ، یک ریال هیچی برای کارکنان خودشون خرج نمی شه، من دلم برای بخش پشتیبانی و فروش سوخت توی گرمای ۳۲ درجه تهران داشت کار می کردن، شرکت داغون و ساختمون قدیمی مزخرف، با یک بنده خدایی صحبت کردم از یکی از بخش های اونجا، که اسمشو نمی برم اینجا می گفت شرکت داشت توی سال ۹۳ خوب پیش می رفت، و داشتیم پیشرفت می کردیم عالی نبودیم!! اما سعی می کردیم مشتری راضی باشه، اما مدیر عامل که عوض شد ( علی اصغر طرواتی آمد) همه مدیر های با سواد و عوض کرد و تیم خودشو آورد، من مدیر فنی شرکت می شناختم خیلی باسواد بود، باید اضافه کنم که طیق گفته خود اون بنده خدا آلان شرکت داره سیر نزولی پیدا می کنه!!! خیلی شدبد، می گفت تنها سرویسی که خوب داشتیم، همین نامحدود ها بود که این هم این وضع شده...

در ضمن باید بگم طبق گفته اون بنده خدا سرویس ۵۱۲ هنوز سیاست دزدی اضافه نشده ،مثل سابق می مونه....

من هنوز روند شکایت ادامه میدم، فعلا هم داد فریاد نکردم سرشون، همه چیز سر موقعش...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

.... اما مدیر عامل که عوض شد ( علی اصغر طرواتی آمد) همه مدیر های با سواد و عوض کرد و تیم خودشو آورد، من مدیر فنی شرکت می شناختم خیلی باسواد بود، باید اضافه کنم که طیق گفته خود اون بنده خدا آلان شرکت داره سیر نزولی پیدا می کنه!!! خیلی شدبد، می گفت تنها سرویسی که خوب داشتیم، همین نامحدود ها بود که این هم این وضع شده...
    یکی از چیزایی که مد هستش تو ایران اینه که یه شرکت یا کارخونه رو به شدت ضررده کنن و با قیمت یک صدم قیمت واقعیش بفروشن به یه شخص دیگه...

12. 2 کاربر از Bakhsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه payampop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز شبانه های محدود چقدر بود سرعتش اگه اونم اومده باشه پایین اصلا بصرفه نیست موندن تو این شرکت
    من دیشب دانلود کردم. دو مگ، حدود 4/3 گیگ دانلود کرده بود. حالا باید ببینم شب های دیگه همین طور دانلود کنم، در ادامه بلایی سرش می یارن یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •