تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 730 از 870 اولاول ... 230630680720726727728729730731732733734740780830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,291 به 7,300 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آین قیمتی که گفتی مال چه دوره ایه؟؟؟؟ واللا ما زمان ناصرالدین شاه قاب 5700 می گرفتیم 20 تومن بود حالا ارزونی شده؟؟؟؟ دم مملکت گرم. نه آقا حدود 25000 میباشد. تازه اگه گرون نشده باشه.

راستی سلام به همه.یه مدتی این کامپیوتر خراب بود.

بابا این جمله رو نگو داغ دل مارو تازه نکن.

هیچ راه دیگه ای نداره. همینم که راه واسش پیدا کردیم باید خوشحال باشی.
    زمان ما که این امکانات نبود که. پدرمون درومد تا فهمیدیم اینطوری درست میشه.

داداشم. این گوشی دوربینش تو روز بد نیست... نه اصلا خوبه ولی یکم نور کم شه بد میشه.
    با دروبینش کار کردم حالت شب بزاری فلش روشن کنی میشه عکسای خوبی گرفت اپدیت هم میاد نگران نباش 5700 به این راحتیا کنار نمیاد خیلی از گوشی های سری 5 نمیتونند جاشو بگریند به جز 5800 که اون بحثش جداست

پروفشنال j a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با این راهی که شما گفتین ... خودش دلش سوخت واسم ... درس شد
    برای من هم قبلا این مشکل پیش اومده بود که خودش درست شد

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام بچه ها خوبید
    من یه قاب کامل سیاه واسه گوشی خریدم 4000 تومن اصل نیست واسه همین سر هم کردم خیلی جتلب شده یاد 3250 خودم می افتم نگاش میکنم .
    راستی هندز فری من به سلامتی خراب شد(سیمش از وسط نصفید)الان دنبال هندز فری اصلی هستم چند تقریبا میشه یکی پیدا کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

رفتم يه رم دو گيگ خريدم 8 تومن
    مفت!
    يه پوش موبايل هم اشانتيون داد!

تو بازار چقدره؟ رم دو گيگ!

يا حق (:

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

2گيگ رو نميدونم ولي من 4گيگ رو خريدم 12تومن

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان این گوشی رم 8گیگ هم میکشه؟ cpu قوی داره فکر کنم بکشه و یک سوال دیگه واسه این گوشی اپدیت نه امده؟ 6120 یک ماه بعد از 5700 امده همین 3 هفته پیش واسش اپدیت جدید امد 5700 با اینکه از 6120 بالاتره اپدیت هنوز نه امده n73 سال 2006 امده ولی اپدیت 2008 داره !!!!!!!!! نوکیا داره چیکار میکنه

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

دوستان این گوشی رم 8گیگ هم میکشه؟ cpu قوی داره فکر کنم بکشه و یک سوال دیگه واسه این گوشی اپدیت نه امده؟ 6120 یک ماه بعد از 5700 امده همین 3 هفته پیش واسش اپدیت جدید امد 5700 با اینکه از 6120 بالاتره اپدیت هنوز نه امده n73 سال 2006 امده ولی اپدیت 2008 داره !!!!!!!!! نوکیا داره چیکار میکنه
    تا 4 رو که به خوبی ساپورت میکنه.اما 8 رو فکر نکنم به این راحتی ها بکشه. چون اون موقع که ورژن 3.8 رو 5700 بود مموری 8 هنوز نیومده بود. ولی 4 گیگ تو بازرا بود.
    ببین 5700 یکی از کم باگ ترین گوشیای نوکیاس.و دلیل اینکه براش اپدیت نمیاد اینه که مشکل خاصی نداره و با همین ورژن 3.8 حداکثر استفاده رو از سخت افزارش میبره.پس دلیلی نداره فرت و فرت اپدیت بده براش. اما اگه اپدیتی در کار باشه حتمی ترین تغیر ش ساپورت کامل از 8 گیگ و شاید هم بالاتره!!!!!!!1
    Last edited by ELVIS PRESLEY; 06-11-2008 at 15:35.

8. 2 کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad_v3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

با این راهی که شما گفتین ... خودش دلش سوخت واسم ... درس شد
    خوب گوشی با انصافی داری... گوشی ما اگه بمیریمم واسمون تب نمیکنه.

با دروبینش کار کردم حالت شب بزاری فلش روشن کنی میشه عکسای خوبی گرفت اپدیت هم میاد نگران نباش 5700 به این راحتیا کنار نمیاد خیلی از گوشی های سری 5 نمیتونند جاشو بگریند به جز 5800 که اون بحثش جداست
    به همین خیال باش. واسه این گوشی کوفتم نمیاد. دیروز پیش رئیس نوکیا بودم گفت فقط به خاطر شاخ بودن این گوشی و خز نشدنش آپدیت نمیدیم. به جان خودم. گفتم حالا یه دونه بده گفت نه جون تو راه نداره. گفت ما فقط واسه گوشیای خزو خیل میدیم. تازه یه چیزیگفت بین خودمون بمونه ها... گفت 5700 از n96 هم بهتره به حرف دیگرون هم گوش ندین. ما واسه اینکه خز نشه صداشو در نمیاریم. به جان خودم.

سلام بچه ها خوبید
    من یه قاب کامل سیاه واسه گوشی خریدم 4000 تومن اصل نیست واسه همین سر هم کردم خیلی جتلب شده یاد 3250 خودم می افتم نگاش میکنم .
    راستی هندز فری من به سلامتی خراب شد(سیمش از وسط نصفید)الان دنبال هندز فری اصلی هستم چند تقریبا میشه یکی پیدا کرد؟
    قاب و که بیخیال... خودت چطوری؟؟؟
    هنزفریش حدود 30000 تومنه. البته اگه گیر بیاری. یکی تو همینجا دنبالش بود پیدا نکرد.
    شایدم پیدا کرد ولی ما نفهمیدیم.
    اون تازه تو تهران بود که علاالدین داره. حالا تربیزو نمیدونم.

رفتم يه رم دو گيگ خريدم 8 تومن
    مفت!
    يه پوش موبايل هم اشانتيون داد!

تو بازار چقدره؟ رم دو گيگ!
    حدودا همه جا همین قیمته. البته چون اشانتیونم داده بد جور بهت حال داده.

2گيگ رو نميدونم ولي من 4گيگ رو خريدم 12تومن
    12 تومن شده؟؟؟؟ جدی؟؟؟؟ قبلنا 28 تومن بود. اه کاش 4 میگرفتم.

مطمئن باش کار بدی نمی کنه. گفتم که به همین خیال باش...

ببین 5700 یکی از کم باگ ترین گوشیای نوکیاس.و دلیل اینکه براش اپدیت نمیاد اینه که مشکل خاصی نداره و با همین ورژن 3.8 حداکثر استفاده رو از سخت افزارش میبره.پس دلیلی نداره فرت و فرت اپدیت بده براش. اما اگه اپدیتی در کار باشه حتمی ترین تغیر ش ساپورت کامل از 8 گیگ و شاید هم بالاتره!!!!!!!
    گربه دستش به گوشت نمیرسیده میگه پیف پیف بو میده.
    شوخی کردم. ولی راس میگی خیلی کم باگه ولی نه در این حد که یه آپدیت واسش نیاد.

آخیش.....

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

سلام بچه ها خوبید
    من قبلا (1 ماه پیش) یکی به زور از تهران گیر اوردم. یارو گوشیرو که خرید 3-4 روز بعد دزد بردش. من هندزفریشو 11 خریدم. جای دیگه هم 15 دیدم.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من تبریز پیدا کرده بودم الان نمیدئنم هست یا نیست 16 تومن فقط اینجا پرسیدم بازم دارم میگردم .فقط یکی بگه اون پین گیره رو چطوری موقع عوض کردن باطری در بیاریم که لولا نشکنه و.اسه دوستم لازم هستش مال خودم منش شکسته بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •