اگه باطریش نو باشه باید راحت 3 ساعت بازی کنی . و 5 ساعت هم فیلم نشون میده
اگه باطریش نو باشه باید راحت 3 ساعت بازی کنی . و 5 ساعت هم فیلم نشون میده
مهدی جان خبر داری بطری نو رو چند میدن ؟؟؟واگه باطری نو برای اون بخریم مثل موبایل شارژاولیه میخواد؟؟
قیمت باطری نو 8_9 تومنه....واسه من مداوم با وضوح روشنائی متوسط 4_5 ساعت تو بازی ها دووم میاره...با نور پایین بیشتر هم دووم میاره..
من PSP fat ورژن 3.8 دارم..ایا میشه روش تمهای CTF نصب کرد؟اگه میشه لطفآ طریقه نصبشو هم بگید
شما بهتره دستگاه خودتون را به فریمور 5.00m33 آپدیت کنید.چون تم های جدید برای این فریمور ساخته میشه.
بعد از روش پست زیر پلاگین مربوطه را نصب کنی و از تم های تاپیک های زیر استفاده کنی.
روش نصب پلاگین مربوطه
دانلود Theme های معمولی و CTF برای PSP [تم های Flash 0 ممنوع!]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته یک سری تم هم هنوز داخل تاپیک زیر هست که هنوز به تاپیک بالایی منتقل نشده.تا چند روز آینده احتمالا منتقل میشود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود همه ی برنامه ها و والپیپرها و بازی های دست ساز برای
از طریق تاپیک زیر هم میتوانی فریمور psp خود را به 5.00m33 آپدیت کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
psp custom frimware 5.00 M33 (آموزش نصب و مشکلات و توضیحات)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباطری نو و اصلی که خیلی کم گیر می آید.اگه هم باشه بالای 20 تومن قیمت داره.اما باطری های چینی از 5 تومن هست تا 15 که نسبتا عمر و دوام خوبی ندارند.
کلا هر نوع باطری شارژی احتیاج به شارژ اولیه 100 درصد داره
این باطری هایی که شما گفتی 8-9 تومن از این چینی ها هست که اصلا توصیه نمیشه.
Last edited by choory; 21-02-2009 at 00:38.
سلام من می خوام یه پی اس پی بخرم بی زحمت یکی یه پیشنهاد ه خوب بده که چه مدلی بگیرم!رنج قیمتم بنویسید لطفا!
کسی از قیمتای کیش و دوبی خبر نداره اخه اون موقع که اینجا 220 بود شنیده بودم که کیش تا 130 هم هست!لطفا یه آمار بدید!
میشه بگید منظور از اینکه از محیط xmb باید فایل اجرا بشه چیه؟یعنی از داخل خود پی اس پی؟
---------
xmb محیطی است در داخل پی اس پی که بعد از کپی خور کردن به وجود می آید .
-------------------------------------------------------------------------------
ubisoft با عجله می آید .
امسال دو بازی باحال از طرف یوبی در حال ساخت است
1- گوست ریکون 3
2-اسیسنس کرید 2
با توجه به اینکه یوبی در سال2008 نتوانست روی کنسول ds فروش داشته باشد. ( منظور اند وار و اسیسنس کرید و ... است )
اگر در هر صورتی بخواهند بازی شماره ی 2 را بسازند امسال وقتشه
امیدوارم گوست ریکون هم برای این کنسول دستی بی چاره بیاید.
منتظر کونامی در سال 2009 با توجه به کارهایش در 2008 هستیم (منظور ساخت بازی )
Last edited by Hunter lord; 21-02-2009 at 09:54.
بله یعنی از داخل خودpsp.
سیستم عامل پی اس پی xmb نام دارد.
خواهشنا اطلاعات غلط ندهید.xmb محیطی است در داخل پی اس پی که بعد از کپی خور کردن به وجود می آید .
Last edited by choory; 21-02-2009 at 11:12.
آره این باطری ها معلومه که اصل نیستند...من خودم که استفاده نکردم ولی قیمت کرده بودم 8_9 تومن بهم قیمت داده بودن..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)